Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 511 512 514 515 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 620698 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
A ne budemo li doveli jos nekoliko igraca Partizan ce nas najverovatnije dobiti jer imaju bolji tim. I onda to kukumakanje na Toleta ili koga vec gubi dobar deo legitimiteta, iako verovatno u svakom slucaju stoji... 

Ja komsilukom nisam impresioniran nimalo. Videcemo ih uostalom uskoro na delu.

Drugo, sve sto smo doveli do sada je pojacanje. Posto ne pucamo na Evropu, stoper/vezni moze malo i da kasni, nije to toliki problem.

Trece, prodati visak drvne gradje je jako, jako tezak zadatak. Pre svega zbog niskog kvaliteta doticnih. Sem Adija/Isaha, ne bih ocekivao odlaske pre avgusta, makar i na pozajmice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Nisu, ja to pricam od pocetka prelaznog roka.

Јесу јесу. Сад дал је то од пре 3 месеца ил од прекључе није ни битно, ал су ти много порасли апетити.

Ми сад имамо врло добар тим. Кад би дошли Ивица и Ковачевић то би било идеално. Није ваљда да нам не одговара било шта сем идеалног? Јер од идеалног нема боље.

Daleko je to druze moj od idealnog...
 Sve i da dodju njih dvojica, od kojih je Kovacevic kud i kamo izvestan da bi mozda mogao doci, nemas ni pravog napadaca(imas jednu veliku macku u dzaku koja nema ozbiljnu konkurenciju), nemas ni desnog beka(tu ni macku u dzaku nemas).
Na sredini imas jednog fudbalera - Evandra, i posle njega potop. Jeste Cava dobar i sve to, ali ja bas nesto nisam uveren da bi u slucaju neigranja Evandra, tandem Cava - Lazovic bio neki preterani upgrade u odnosu na tandem Laza - Kadu... Mozes da prebacis Viniciusa, al ti onda uskoci Jevta na krilo. i tako u krug.

Znaci, na pojedinim pozicijama nemas igrace, na nekim imas macke u dzaku, a na pojedinim nemas sirinu, pa posle ne igranja nekog fudbalera, raspad.

I zato, daleko je to od idealnog. Odnosno zavisi sta je za tebe idealno. Za neke je idealno da ispratimo BSK sa 5 komada kuci, za neke je da se dobija Partizan i osvoji titula.

A svojevremeno sam slusao Shekija kako prica, da su on i Miljan bese, uvek gledali da naprave bolji tim nego sto ima Partizan. Nazalost, mozda to nekome danas ne znaci nista. Al zato Partizan 4 godine prvak, i sve jaci, upravo zbog onoga sto sam ti svojevremeno pricao, da ce se desiti kao u kosarci, jer ljudi igraju evropu i uzimaju ozbiljne pare od toga, pa uz svo moguce taljenje opet im ostane da mogu i da uloze da se tale i na dalje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Mislim da ne moze sve bas odjednom da se uradi. Drugo, mislim da potcenjujes naseg novog napadaca i/ili precenjujes njigova "pojacanja".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
dve godine gubimo titulu zato sto nam napadaci nisu u stanju pogoditi zicer
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Nokia N73
Partizan je avion za Zvezdu druga je stvar sto to pojedinci ne vide...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Evo ga mis, daj otrov.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Nokia N73
Sta kenjas odmah nisam dosao da se svadjam ni da provociram nego da normalno razgovaram,jeste da je to tesko sa pojedincima...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Порасли ти апетити. Пре 6 месеци смо имали екипу коју је Слован не само избацио него и надиграо тотално. А ти се сад разочаро што на пар позиција немамо играче. Успори. Полако човече, не може то све одједном.

А и сети се само колко је мало фалило да се узме титула, то ће ти доста рећии о шугавом Партизану који уопште није толико моћан колко мислиш. Да јесте 4 титуле и ЛШ би били довољно да буду на близу нивоа Шахтјора. Уместо тога ониумало да изгубе титулу.

Искулирај, све иде у добром правцу. Тамо где ти циљаш је потребно време да се стигне. Жестоко си пожурио.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Eto Empti umesto mene odgovorio i jaksi i ovom iz komsiluka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Stvarno necu da ulazim u poredjenja njihova pojacanja/igraci, jer nije tema ovde, ali samo cu reci da sam ja te price slusao i posle proslog prelaznog roka, kako Tejgo ima problema sa srcem, i nema pojma pljuju ga po Gani, sta ti ja znam, pa nas jebao brate komotno, isto kao sto nas je jebao i Dijara sa jacom odbranom i vise zadnjih veznih.

Ja stvarno ne verujem da je zelja da umesto 13 igraca imas 3 od kojih su 2 slobodna, neka perverzna nerealna zelja.
Isto ti izadje finansijski. Samo sto je stvar u tome, il znas i mozes, il ne znas i ne mozes.

Порасли ти апетити. Пре 6 месеци смо имали екипу коју је Слован не само избацио него и надиграо тотално. А ти се сад разочаро што на пар позиција немамо играче. Успори. Полако човече, не може то све одједном.

Nije to pre 6 meseci, nego pre godinu dana...
I opet ponavljam, isto sto i napisah iznad, nije stvar nerealnih zelja nego stvar zdravog razuma.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 511 512 514 515 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.