Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 606947 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
А кад је то био "класичан пенал над Калуђеровићем"?
Ја све имам утисак да ови "новинари" ни не иду на утакмице.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
SonyEricsson Т280i
Smile
« Poslednja izmena: 08. Maj 2011, 15:29:04 od Delije web crew »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
izdali smo i saopstenje  Smile

FK Crvena zvezda: Ponovo smo oštećeni, to ne može da bude slučajnost
 Beta | 08. 05. 2011. - 14:23h  |

Fudbalski klub Crvena zvezda ocenio je danas da je oštećen u meču 26. kola protiv OFK Beograda, završenim nerešeno 0:0, a kao glavnog krivca crveno-beli su istakli predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića.

Crvenoj zvezdi je u subotu poništen gol Andrije Kaludjerovića u 89. minutu zbog ofsajd pozicije.

"Posle analize video-snimka i objavljenih izveštaja novinara koji su prisustvovali utakmici izmedju OFK Beograda i Crvene zvezde, svima je jasno da nam je poništen regularan pogodak, zbog navodnog ofsajda", rekao je Beti portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski.

Zvezda se javno žalila na sudije i posle poraza od Partizana 1:0 i tada je takodje napala Karadžića, sa kojima su razmenjene teške reči. Crveno-beli nisu tada, međutim, uložili zvaničnu žalbu, a još imaju rok da to urade za meč sa OFK Beogradom.

"Ni na koji način ne želimo da umanjimo dobru igru protivnika, niti da tražimo opravdanje za propuštene šanse, ali činjenica je da su sudije poništivši Kaluđerovićev pogodak odredile rezultat utakmice", rekao je on.

Nikolovski je preneo Zvezdin stav da je "Karadzić subjektivno i objektivno odgovoran za sve dobro i loše što se desi u srpskom fudbalu".

"Suđenje je u direktnoj nadležnosti sudijske organizacije, koja je deo Fudbalskog saveza Srbije. Prema tome, direktnu odgovornost za suđenje ima Tomislav Karadžić, kao predsednik FSS. Po našem mišljenju on je odgovoran za odnos sudija prema Crvenoj zvezdi, kao i za sudijske odluke koje se donose na štetu našeg kluba", rekao je portparol crveno-belih.

Kaluđerovićev gol u meču sa OFK Beogradom poništen je na signalizaciju pomoćnog sudije iz Vranja Aleksandra Veljovića. Nikolovski je kazao da će Zvezda "sa velikim zanimanjem pratiti" da li će Veljović biti "kažnjen ili možda nagradjen zbog svoje greške".

"Sudija može da pogreši, ipak, veoma je indikativno da je na utakmici u subotu nastavljena tradicija da Zvezda bude drastično oštećena sudijskim odlukama u prolećnom delu prvenstva. Jednostavno, to ne može da bude slučajnost", rekao je Nikolovski.

blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
SonyEricsson Т280i
Апсолутно је на месту  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Samsung SGH-E590
Treba dokaze da predstavimo UEFI i ako oni kazu da se radi o namestanju onda mozda i nesto uradimo, ovim izlazenjem u javnost nista ne postizemo jer FSS zabole mnogo za optuzbe iz Zvezde jer su oni ti koji namestaju...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
SonyEricsson Т280i
Али то треба одрадити како треба, у овој сезони Звезда је много пута оштећена суђењем, треба то избацити на јутјуб прво, да види народ криминал, па полако корак по корак ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

Citat
premda davno jos dok sam bio klinja

A meni jos uvek izgledas kao klinja... posto jednostavno ne mozes a da ne pricas o tome ko je Srbin a ko Hrvat Smile

Au koje stanje svesti...

Sine previse si neuk, neozbiljan, i klinac da bih ja uopste vodio neku diskusiju sa tobom, a ti quote-uj kol'ko hoces, i pisi sta hoces, pa cu ja da procenim dal je to za prijavu moderateru, ali da odgovaram na te gluposti svakako necu...

Smile

Е јеси сероња е.. И овај Панта исто, сероња. Који вам је мој, Гробари вас изведу из такта е, и то тако којекакви. Поготово овај Панта јбт.. па ако дођу да се спрдају лепо им обриши пост а не да се срозава тема и да се убија било каква прилика за дискусију. Зато је и опао квалитет писања овде а намножили се којекакви џибери с којима не мош да уђеш у расправу па да јебе рак рака. Бриши говна (и њихова а и наша) и крај приче.

А то што се они убише од звездашења у моменту кад су 99% узели титулу то је њихова ствар, њихов проблем и њихов трејдмарк. А смеју се кад им кажеш да је то комплекс. Колко сам видео тамо код њих једино је Диас реаговао на то, остало јад и беда. Ал њихова је тема, ако хоће да се унизују имају сво право, нико не може да им забрани, као што и рецимо ти Панто имаш право да их пометеш кад крену да се идиотизују овде. И воздра, бар је лако бити модератор.

Pa znam... brisanje poruka je najlakse... bar kad su svi moderatori ovde cigani (sem Dzuksa koji retko kad je tu u poslednje vreme)... to jaja je to, znas.

A ti kad dodjes i pises ovamo kojekakve price ti je okej... znam.

Ma ja stvarno ne znam sta cu od kompleksa... u svim sportovima uzesmo sve moguce pehare i stvarno vise ne znam kako da zivim sa ovim kompleksima koje imam.

Dodjes ovamo i palamudis dok smo igrali LS... to je okej, jel?
Nekad si bio stvarno okej lik za diskusiju... ne znam sta ti se desilo odjedared.

Kakav bre kvalitet pisanja ovde... od koga? Smile

...

Nisam ni sumnjao da ces ti prvi da se javis. Doduse ocekivao sam jos dvojicu branitelja lika i dela Djure svetoga.
Malo si promasio, dozivotno nepriznavanje poraza je manir vaseg kluba i vasih trenera.
Kada se nekom ponisti masa regularnih golova u prvenstvu, kada se u kljucnoj utakmici prvenstva ide da se najbolji igrac izmasakrira i izbaci iz igre sto pre, kada u istoj toj utakmici sudija dozvoljava onom ljigavom želeu od vaseg trenera da vristi i urlice na sudije i protivnicke igrace, da ulazi 3 metra u teren, dok se Prosineckom zabranjivalo da ustane sa klupe, i taj isti sudija posle derbija kaze, citiram: "Sudio sam odlicno, kakvo iskljucenje Stanojevica, i ja sam nekada bio fudbaler, emocije su to..." I sve se to potkrepi snimcima, fotografijama, dokazima. Zabole vas kurac, imate Toleta? Videcemo dokle.

Nasa titula je izgubljena u prvom delu sezone. Imali smo mnogo vise bodova nego sto je trebalo, zaostatak za Partizanom je trebalo da bude preko 10. Robi jeste dobar trener, ali nije cudotvorac da preko noci od govana napravi pitu, mada je tako izgledalo zbog slabijih protivnika. Ljudi znali sta treba da rade, videli da smo bez Evandra i dalje go kurac, izbacili njega i resili problem. Da smo uz neku ludu igru sudbine pobedili, ne smem ni da zamislim sta bi se desavalo u poslednja 4 kola. Mislim da bi sudije Zvezdinih utakmica, posle njih bile ili na odmoru na Majorci, ili po nekim gulazima.

E ovo je vec detinjasto. A poznato mi je to neregularno ponistavanje gola... poznato.

Nas klub nikad nista nije nepriznavao. To sto je jedan veseljak govorio o jednoj utakmici nije ni nalik onome sto prica (doduse kao Laden) vas cirkuzant.

Pa vi i dalje mislite da su ove 4 uzastopne zbog Toleta? Smile ako... zivite u iluzijama, nama lepo dok je tako.

I da... jadan Evandro, stoka ga tukla na fudbalskoj utakmici.

I ne pricaj neistine... Robi je uvek stajao pored klupe... a Stanojevic je kaznjen za izlazak van prostora... ali kapiram da ste osteceni sto nije iskljucen jer bi nas tada 100% dobili.

A i "zvezdanaesterac" nam je jako poznat isto...

I kakve vi veze imate sa Djuricem... cesto ga ovde pominjete Smile

I nemoj da zamisljas sta bi se desavalo u poslednja 4 kola... nije nam sad potreban Tole, zavrsio je on poso pre toga Smile

Uzivajte i dalje u iluzijama i srecno u Ligi Evrope, nemoj da nas brukate vise leba vam Smile

Preterali ste ga stvarno. Razumem ja da vam je ponisten regularan gol protiv OFK-e... ali jel ste se potrudili da vidite onu sansu OFK-e kada je vidljivo lopta presla zamisljenu gol liniju? To niste... znam. Lepo reko nas pokojni Patrijarh "svako vidi ono sto zeli da vidi"

Edit: Op, opet saopstenje Smile
« Poslednja izmena: 08. Maj 2011, 16:20:29 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Мало смо се касно сетили да кукамо.
Да смо кукали након недосуђеног пенала у Инђији, непостојећег на Маракани против Јегодине, на поништеним регуларним головима Калуђера и Трифкета против БСК-а и Чуке итд... можда би и постигли нешто. Много је ефектније ако се жалиш, а добио си утакмицу. Овако џабе кукамо, само испада да тражимо алиби.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

Sutra ce Kramaric ili onaj Arentinac da dodju kod njih,

Nece Kramaric, bez brige Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ау Црњо јбт
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.