Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 136 137 139 140 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 607330 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

nema veze sto je pre toga dat znak da se izvede slobodan udarac
ajmo malo objektivno

jebiga, tu se jeste sudija sjebao kod znaka ali je morao da ponisti gol

Citat
stanojevic nakon onog majmunisanja posle derbija, nakon 3 dana dobije priznanje od fss...

i kaznu od 100k dinara

Citat
mazic napravi oruzanu pljacku u suboticu a onda ne da nije skinut sa liste, nego dobija iznad prosecnu ocenu...

+ sto ce suditi ligu sampiona Smile

Tepacjenko, reci mi jednu poruku koju sam ti izbrisao, ako nije problem? Posto su svi moderatori strasni cigani od kojih jadno groblje ne moze da zivi, hajde mi dokumentuj, kako ste ti i ostalo groblje ugnjeteni? bas me zanima.
Sto se tice diskusije na sportskim temama, ona je otisla u kurac. Gomila spamercina prema kojima Khadafi izgleda kao argumentovani diskutant se nakotila, to znamo svi. 70% ljudi koji su normalno diskutovali su otisli, zbog takvih mentola. Ostali je mozda 3-4 coveka sa kojima se moze diskutovati, a ima i treca grupa, oni koji su zvanicno objektivni, i malo finijim recnikom objasnjavaju kako je Zvezda kurcina, Lukic sarlatan (ili kako vec), a Tolo preposten, svaka mu je kao u Njegosa. I sve to na Zvezdinoj temi. Takvi ljudi nisu vredni ne diskusije, nego bilo kakvog osvrtanja. "jebi Djuro", i izbacivanje gomile sperme na bilo kakvu izjavu tog bolesnika sve govori o njima. Fuj. Cela zemlja treba da ga na svako uspeh groblja i ostalih satelita, kao i na sve moguce kradje, da nam ne bi razni likovi objasnjavali kako su Tole i Djuric preposteni, a Lukic cirkuzant.
Sto se tice Evandra, tebi iskreno zelim da neko za 10 minuta prve sledece utakmice koju budes igrao na tebe startuje kao sto su Lolica i Sasica na njega. Posto je bila prava muska borba i utakmica, nije bilo nikakve namere povrede protivnika, neces se ljutiti, jer tako?

Uskoro ce se osloboditi jedno mesto za moderatora, pa izvolite se kandidovati. Valjda cemo onda biti postedjeni postavljanja nebuloznih vesti koje nikog ne zanimaju, ili provokacija na koje nazalost, kao moderatori, ne smemo da odgovaramo kako treba jer "nije u duhu foruma".

Tebi je toliko gadno da kazes pravo ime nego "groblje" + sto ga podebljas... e vidis, to je ono na sta se uvek nasmejem. To ti je isto ko kad neko napise "gejlije"... smesne i jadne stvari.

I gde si ti video da se ovde pominje "jebi Djuro"? Ja nisam nigde video... izvinjavam se ako se nas predsednik pominjao ovde u tom kontekstu.

Pa vi pricate o Toletu na Zvezdinoj temi... o Boze Sveti Smile vi bre pricate i o nama ovde kad kiksnete. Malo malo pa Tole njanjanja, Partizan nja nja nja, jugosloveni njanjanja, hrvati, zagreb njanjanja. Nisam vam ja kriv sto imate takve ovde koji ce uvek kriviti Toleta i jugoslovene za gubitak vasih titula.

A sutirali su mene dovoljno... u seljackoj ligi... gde se pare ne dobijaju. On je profesionalac i ako je mislio kad je dolazio u Evropu da nece da ga slucajno fauliraju... pa nek ide nek igra kriket. Tu moze samo sam da se povredi (kao sto se uostalom i povredio). Ko bre deca neka kukate... ko deca.
A Lolica i Sasica su ga sahranili... jao nemoj molim te. Jadan maestralni.

Boli mene uvo za moderatore... nisi mi obrisao niti jednu poruku niti sam video da si nekome obrisao... samo je drugaciji pristup moderatora. Al ne zanima me to previse, ovo je samo jebeni forum.

Kazem vam, zivite i dalje u iluzijama i mislite da vam je neka visa sila odnela sve ove titule a nemojte ni slucajno da mislite o tome kako ste, na primer, sve ove 4 godine imali za klasu losiji tim i da ste jednu sezonu zavrsili cak i iza Vojvodine.
« Poslednja izmena: 08. Maj 2011, 19:13:13 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
@pantelia
de da se prijavim  Smile

ma ovo prvenstvo vise nije bitno,treba da se pocne ozbiljan rad za naredno i ne samo naredno nego sva buduca da se ovako nesto ne ponavlja, da negubimo 3 od 4 derbija,da imamo igrace koji stvarno i iskoriste sanse koje naprave, da igramo i da gazimo i sve ce doci na svoje mesto,kosmos nemoze dugo da bude van ravnoteze, jeste imaju satelite i sad ih spasavaju svom silom ispadanja,kupuju se utakmice za metalac i hajduk ali sta da se radi,doce vrelo brzo vreme gde im ni to nece pomoci,a kad kola krenu nizbrdo njihova ce zavrsiti u provaliji

@ tep
ajd,bas preterujes,kako mozes da ponistavas nesto sto si dozvolio da se izvede,ima i sledeci prekid za izmenu,inace je i cuvena sudijska komisija potvrdila da je pojeo govno sa tim
ajmo objektivno malo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Groblje podebljavam zasto sto se apsolutno svi utrkujete da smislite sto gadnije ime za navijace Zvezde. Cige, gani, musavi itd. Pa rekoh da se spustim na vas nivo.
Ali, kazem, uzivajte, imate sve na svojoj strani, kompletnu vlast u svim strukturama. Ali necete dugo, to ti garantujem.
« Poslednja izmena: 08. Maj 2011, 19:21:26 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

@ tep
ajd,bas preterujes,kako mozes da ponistavas nesto sto si dozvolio da se izvede,ima i sledeci prekid za izmenu,inace je i cuvena sudijska komisija potvrdila da je pojeo govno sa tim
ajmo objektivno malo

Koliko se secam, igrac Hajduka je krenuo da izlazi a tabla je bila podignuta... glavni nije video, dao je znak... posle mu je valjda pomocnik javio da je izmena u toku i ponistio gol... mislim da se izmena u tom trenutku, kada je Milovanovic izvodio slobodnjak, vrsila... ja sam uvek objektivan, rekoh da vam je ponisten gol cist protiv OFK-e, necu da se lazemo... ali ja na taj ponisten gol u Kuli gladam ovako.

Groblje podebljavam zasto sto se apsolutno svi utrkujete da smislite sto gadnije ime za navijace Zvezde. Cige, gani, musavi itd. Pa rekoh da se spustim na vas nivo.
Ali, kazem, uzivajte, imate sve na svojoj strani, kompletnu vlast u svim strukturama. Ali necete dugo, to ti garantujem.

Ja koristim samo cigani... to je i normalno. I sami sebe ste zvali tim nazivom (jos uvek)... ne vidim problem.

Nikad ja vas nisam zvao musavi, gani, egipcani itd. O tome pricaj sa Papalukasom.
To moj nivo nije.

U svim strukturama... to mislis na ove Babarogice i selektore?
« Poslednja izmena: 08. Maj 2011, 19:25:02 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
e pa gledas naopako zato sto je to cist ponisten gol
nemoze izmena da se zapocne bez dozvole glavnog sudije,a on je oznacio nastavak igre,a bas me zanima dal bi udarac izveo ponovo da je promasio  Smile
« Poslednja izmena: 08. Maj 2011, 19:25:45 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Naravno, Babarogic se odvali od pomaganja Zvezdi. Kao i Pizon, licno nam je doneo 17 bodova ove sezone svojim uticajem i pritiskom na sudije. Sto se tice Mazica, dobar sudija moze da bude sudija zadatka, te 2 stvari nemaju veze. Jedino ce ovako lakse da napreduje na Tolo sudijskoj listi, izletece u Evropu kao iz picke. A razni Djordjevici, Babici, Jankovici... Kolaju po Srbiji i prde po svemu sto je crveno belo.
I ja sam kreten sto se raspravljam. Uzivajte u svakoj Glavonjinoj recenici, svrsavajte na poklonjene titule, za bolje i niste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
e pa gledas naopako zato sto je to cist ponisten gol
nemoze izmena da se zapocne bez dozvole glavnog sudije,a on je oznacio nastavak igre,a bas me zanima dal bi udarac izveo ponovo da je promasio  Smile

e da ga jebem... mozda je on i dao dozvolu za izmenu pa pre vremena dao znak za izvodjenje... da ga jebem sad...

Naravno, Babarogic se odvali od pomaganja Zvezdi. Kao i Pizon, licno nam je doneo 17 bodova ove sezone svojim uticajem i pritiskom na sudije. Sto se tice Mazica, dobar sudija moze da bude sudija zadatka, te 2 stvari nemaju veze. Jedino ce ovako lakse da napreduje na Tolo sudijskoj listi, izletece u Evropu kao iz picke. A razni Djordjevici, Babici, Jankovici... Kolaju po Srbiji i prde po svemu sto je crveno belo.
I ja sam kreten sto se raspravljam. Uzivajte u svakoj Glavonjinoj recenici, svrsavajte na poklonjene titule, za bolje i niste.

Poklonjene titule Smile al se vi jedete iznutra sunce ti Smile al razumem vas u potpunosti.

Jebiga, vi ocekujete pritisak na sudije... tako jedino i mozete nesto da napravite.

Al sta vas briga, imate posed lopte 100%.
« Poslednja izmena: 08. Maj 2011, 20:30:22 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
Pantelija, ukratko cu ti reci, lopova je bilo lopova ce i biti, ti lopovi su sada na nasoj strani ranije su bili na vasoj i tako stvari se okrecu, sve dok ne iskorenimo lopove u fudbalu onako uopste bez toga da li radi na nasu ili vasu stranu idalje ce ih biti , dzaba ti korenis trenutne ti onim sledecima ne trebas da dozvolis da dodju na vlast. Trenutne maknuti a buducima nedozvoliti i mozda nesto krene na bolje, sve to mozemo i mi navijaci raznim bojkotima i protestima da uradimo, samo ako hocemo!
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Do not feed the trolls, dragi moji Zvezdasi.

Potpuno ignorisanje je jedini lek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Pantelija, ukratko cu ti reci, lopova je bilo lopova ce i biti, ti lopovi su sada na nasoj strani ranije su bili na vasoj i tako stvari se okrecu, sve dok ne iskorenimo lopove u fudbalu onako uopste bez toga da li radi na nasu ili vasu stranu idalje ce ih biti , dzaba ti korenis trenutne ti onim sledecima ne trebas da dozvolis da dodju na vlast. Trenutne maknuti a buducima nedozvoliti i mozda nesto krene na bolje, sve to mozemo i mi navijaci raznim bojkotima i protestima da uradimo, samo ako hocemo!

Dobro... ode Karadzic i sta onda? Doci ce Majka Tereza?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 136 137 139 140 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.