Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 616457 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ја се из све снаге надам да ће он доћи, не видим боље решење од њега, чак мислим и да је не добар избор већ идеалан.

Малкине дај појасни лебати, изгасиро си нас и сад ништа Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation
Апсолутно немам ни једну једину замерку на његову професионалну страну.Ни једну једину. И свакако да би он био бољи спортски директор ако ништа друго онда баш због тих контаката које има и имена и презимена. Знамо сви да је Југа велики Звездаш и сигурно ће тај посао да ради добро.

Оно о чему ја говорим је његова карактерна,људска страна...знам да није у добрим односима са добрим делом ''оне''генерације и знам да има зајебану нарав...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
И на основу тога је гњида? Па јебо га пас ел морају баш сви до једног да се слажу ко браћа? Ил су остали гњиде а Југа прав? Мојне такве закључке на слепо. Ил имаш неки инсајдер који се може утопити за паре неком Пресу? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Југа је луд  Smile

Јбт,тај човјек се никад не смије.Шутира бре пенале у финалима ЛШ,он ладовина,на прослави 91 сви у трансу,он кулира поред неке пичоке.... Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation
Ма какав црни инсајдер  Smile те неке приче и ствари сам углавном чуо од ћалета. Југа воли паре више и од Звезде и од кеве и ћалета заједно. Он је човек бизнисмен и то му је главна преокупација,био је уз Мишковића онда,ево сад је као Гаспромов човек. Све сирома'до сиромаха.

Дуго година је био у иностранству а близу Звезде је био само онда кад су се мењале управе да би се огребао о неку функцију,кеш. Иначе је јако шкрт,зајебан и егоистичан човек.

Док је био играч и они који га се сећају,знају да је био прави војник на терену,максимално је одрађивао све што му се причало,сада више није играч али и даље је војник и и даље је изузетан професионалац када треба да ради за моћније. Због тога ће он бити добро и поуздано решење,а ако је са Робијем у добрим односима онда и та сарадња може бити добра.
Главно питање и проблем ће бити ако дође до сукоба интереса на релацији Гаспром-Роби и око визије играча који треба да дођу. Е ту би Југа требао да има главну улогу....а оно о чему причам ми мирише да ће стати на страну Гаспрома  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Дуго година је био у иностранству а близу Звезде је био само онда кад су се мењале управе да би се огребао о неку функцију,кеш. Иначе је јако шкрт,зајебан и егоистичан човек.

Ма био је у Звезди као фигура,никакву функцију он није имао.

Citat
Главно питање и проблем ће бити ако дође до сукоба интереса на релацији Гаспром-Роби и око визије играча који треба да дођу. Е ту би Југа требао да има главну улогу....а оно о чему причам ми мирише да ће стати на страну Гаспрома

Не вјерујем да ће се Руси мијешати баш на тај начин.
Роберт је доказао да итекако зна да ради свој посао,а он и Југа,као два свјетска фудбалера,која знају како ван функционише,требало би да буду на истој таласној дужини.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
cemu rasprava
moja baba zivana da doje umesto adzica bice bolje,a ne jugovic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Па што не наговори бабу да преузме мјесто СД ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Баш ово што Горанац рече, не верујем да ће се Руси мешати. Додуше далеко смо ми од оног врхунског нивоа фудбала па да се они мешају јер то обично бива у клубовима који у једном трансфер року троше по 80 милиона па је онда и напетије због силног новца. Нема бре фрке, само да Југа дође и онда имаш у спортском делу 2 човека каква нисмо имали још од ихахај, и још ако Рује дај бар мало лове имап све услове да се попишаш свима у фацу и испливаш из овог муља као нико досад.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation

Citat
Главно питање и проблем ће бити ако дође до сукоба интереса на релацији Гаспром-Роби и око визије играча који треба да дођу. Е ту би Југа требао да има главну улогу....а оно о чему причам ми мирише да ће стати на страну Гаспрома

Не вјерујем да ће се Руси мијешати баш на тај начин.
Роберт је доказао да итекако зна да ради свој посао,

Знаш и сам како функционише фудбалски клуб,тако да знаш да кадн нека фирма(Гаспром) даје толике паре,очекује и загарантован успех. Дају паре и имају пуно право да се мешају у политику клуба. Дају паре и итекако имају права да се не слажу са тренеровом одлуком о довођењу неког играча,а Роби је још увек недоказан тренер и тешко да ће они тек тако да аминују све што он буде рекао и само скидати паре за појачања.
Е сад,уколико су нормални и разумни наћи ће се неко заједничко решење,а Југа би имао баш ту улогу,да нађе компромис како би се удовољило и Робију и Гаспрому.

Мало смо отишли предалеко око свега овога,јбт још ни сезона није готова  Smile ај отом потом,кад дође време за ово,кад будемо Аџи видели леђа онда ћемо да причамо о вим стварима... Smile

едит: Мог брата Емптија опасно дрма серотонин ових дана,оптимизам висок ко кућа  Smile
« Poslednja izmena: 29. Apr 2011, 19:22:18 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.