Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 615683 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Бата нам неће продати ниједног свог играча.

Марковић је зимус оцењен од његових на 700 сома нашта је Аџа повратио сам себи у уста па опет прогуто. Е сад ако Рује дају пара ја бих њега довео на кеца а продо Ису за пар стотина иљада.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Treba ce nama lepa rekonstrukcija na leto...

Ninkov ce da ide,treba naci jos jednog beka,ako predpostavimo da ce Mikic na njegovo mesto...

Otici ce verovatno i Tosic,Koroman,Adi,Isah,Kadu...

Sa pozajmice Cosic i Milovanovic,a mozda se proda negde i Jevtic ili trbuhom za kruhom zbrise Kaludjerovic...

poenta cele price je da Adzic sedene sa Prosineckim i da zajedno prave tim,ako uprava bude dovodila igrace koji treneru ne trebaju,pa ih onda on na silu bude uklapao u to sto mu treba,nece da izadje na dobro...

i gde su onaj Mungosa npr. ili Djordjevic(onaj bek iz Pazara)...

ali o tome nakon poslednjeg kola...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Markovic nije onaj klasicni drvoseca...Voli da krene napred

Taj je najveci drvoseca u mladoj reprezentaciji... decko je dijabola i dobro je sto ga nismo doveli onomad.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Мугоша ће ти играти против Партизана сад сутра прексутра.

И немој да је ово поента
Citat
poenta cele price je da Adzic sedene sa Prosineckim

нек седне Роби са Југом Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1904
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Markovic nije onaj klasicni drvoseca...Voli da krene napred

Taj je najveci drvoseca u mladoj reprezentaciji... decko je dijabola i dobro je sto ga nismo doveli onomad.
Axaxaxaxaxax  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"na čelu vojnog muslimanskog tima koji su osnovale ustaše sada će se nalaziti jevrej"
Grobari gangsteri.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Е сад,за Марковића је прошле год била спомињана нека цифра око 500 000 евра...а пошто ове сезоне и није баш нешто одскакао тако да би могли да га пазаримо и за мање кеша...

Мислим да је он играч госн Мишковића,можда би могли нешто да урадимо по том питању
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation
Treba ce nama lepa rekonstrukcija na leto...

Ninkov ce da ide,treba naci jos jednog beka,ako predpostavimo da ce Mikic na njegovo mesto...

Otici ce verovatno i Tosic,Koroman,Adi,Isah,Kadu...

Sa pozajmice Cosic i Milovanovic,a mozda se proda negde i Jevtic ili trbuhom za kruhom zbrise Kaludjerovic...

poenta cele price je da Adzic sedene sa Prosineckim i da zajedno prave tim,ako uprava bude dovodila igrace koji treneru ne trebaju,pa ih onda on na silu bude uklapao u to sto mu treba,nece da izadje na dobro...

i gde su onaj Mungosa npr. ili Djordjevic(onaj bek iz Pazara)...

ali o tome nakon poslednjeg kola...

Брате,обрни окрени опет 10 продајемо а 12 доводимо и тако у круг сваке године  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation
Ruski pik - Vlada Jugović?

Ukoliko glas "Gasproma" bude odlučujući u novom rasporedu snaga na "Marakani" novi sportski direktor bi mogao da bude Vladimir Jugović. Bio bi to njegov novi povratak u Zvezdu, ali ovoga puta sa jasno definisanim delokrugom rada. Adžić bi ostao sa smanjenim ovlašćenjima.
Jugovic"Blic" piše da bi ruski sponzor mogao da vrati u klub Vladimira Jugovića, koji bi bio sportski direktor.

Iako je bio član uprave Den Tane, legendarni fudbaler je u dobrim odnosima sa sadašnjim rukovodstvom, često je u Beogradu, a u prethodna dva puta u upravi Zvezde čini se nije imao prostor za delovanje.

Pozicija sportskog direktora je nešto drugo, njegov rad bi bio vezan za sportski deo, a list navodi da ovakvu varijantu podržavaju Rusi.

Ivan Adžić je odradio nekoliko dobrih poslova, ali i imao niz promašaja kada je dovođenje igrača u pitanju. Retko koje od pojačanja u nekim prethodnim prelaznim rokovima je uspelo da se nametne.

AdzicIpak, mnogi mu kao najveći greh uzimaju smenu Pižona Petrovića i dovođenje Dostanića, nakon čega je Zvezda izgubila prednost nad Partizanom i titulu.

U svakom slučaju, Adžić bi ostao u klubu, ali bi, pretpostavka je, njegova ovlašćenja bila smanjena, mada bi ostao uz ekipu.

Ovo su samo opcije koje i ne moraju da se ostvare, a videćemo koliko u ovome ima istine na kraju sezone, kada se budu svodili računi.

Спортске

Од Аџића не постоји гор,ал мени је Југа баш гњида од човека...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Jugovic gnjida od coveka?
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Мени недефинисан човјек,али очигледно врло паметан.

Стекао сам утисак,да воли да ради када је све чисто,када смо му тражили помоћ,довео Паласиоса,јбм ли га,што нијесмо имали превише пара (мада..).Плус је ово човјек са прејаким везама,има своју фудбалску агенцију,одрађују трансфере чини ми се.Мислим да би добро прошли,још се он и Роби познају итекако добро.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.