Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 615312 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation
Уранак је бре,има да се ушљемам ко говедо и да спавам до среде...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
jebo vas bre uranak... samo gledate kaj se ponapijate Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Чуј тек овог Загорца Smile

Јебо вас уранак, уранимо ми лепо па одемо на пљеску негде, ушљемамо пар пива па на стадиЈон да нашикани правимо хаос!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Smile Smile

Малкине ај питај жену и куче дал ће те пусте на Кулу.

Smile Smile
Чуј тек овог Загорца Smile

Јебо вас уранак, уранимо ми лепо па одемо на пљеску негде, ушљемамо пар пива па на стадиЈон да нашикани правимо хаос!

Није фора више Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Lukić: "Igramo sjajan fudbal"

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić u intervjuu za „Sport Network“ kaže da mu se dopada način na koji tim igra od dolaska trenera Prosinečkog.

"Zadovoljan sam što Zvezda igra dobar fudbal i to je bila moja želja – da u mom sazivu Zvezda igra fudbal kakav volim da gledam".

"To je ukus koji imaju i svi zvezdaši, verujem. Zvezda ovog proleća igra sjajan fudbal i jedno poluvreme (u derbiju sa Partizanom) ne može da promeni utisak. Ja znam kakvu Zvezdu želim da vidim i takvu smo je najčešće gledali ovog proleća",

Hrvatski stručnjak ima čvrst ugovor i posao mu nije ugrožen čak i ako Zvezda ne osvoji titulu ove sezone.

"Prosinečki ima ugovor na 2.5 godine. Ne znam da li će taj ugovor biti izmenjen, a sada ni nema potrebe. Taj ugovor je sklopljen na obostrano zadovoljstvo i interes. Ne vidim preku potrebu da se sad bilo šta menja. Period od 2,5 godine je ozbiljan i u ovom trenutku sa sigurnošču mogu da vam tvrdim da su i trener i klub zadovoljni", rekao je Lukić.

Predsednik ‘crveno-belih’ ističe da ima mnogo ljudi koji ne žele dobro klubu

"U vremenu iza nas bilo je dosta ljudi koji nemaju težinu da budu ni blizu kluba, ali su nažalost to uspevali. Kada sam se ja kandidovao za predsednika, nisam imao protivkandidata. Tada nije bilo sponzora, nije se govorilo o marketingu, o Omladinskoj školi Zvezde se govorilo kao o petoj u gradu... Danas Crvena zvezda ima ozbiljnog sponzora sa jakim ugovorom, najskuplji tim u regionu, najbolju Omladinsku školu, priča se o budućim sponzorima i novim ozbiljnim ugovorima. Odjednom se pojavljuje briga ljudi koji su ranije nestali i koji se sada plaše da nećemo umeti da potrošimo novac ako ga bude, pa da nam oni kao pomognu. A ima i onih koji se plaše Zvezdinog podizanja. Nekako su se jedni i drugi našli na zajedničkoj liniji. Mene to ne brine. Brine me samo kada smo sami sebi protivnici, a sada to nismo".

Predsednik Zvezde kaže da mu je teško pao poraz od Partizana u proteklom derbiju.

Jeste, teško nam je pao poraz, lično mi teško padne poraz bilo koje naše mlađe selekcije od bilo kog protivnika. Pogotovo u utakmicama koje su derbiji, sa klubovima koje najviše volimo da dobijemo, sigurno poraz teško padne. S druge strane, teško je kada si imao trenutke u toj utakmici kada je trebalo da prelomiš u svoju korist, a to nisi uradio”, zaključio je Lukić.

Takođe, Lukić smatra da postoje i određeni mediji koji žele da oštete Zvezdu ili da utiču na dešavanja u klubu.

"Toliko je to nebitno za nas koji radimo u Crvenoj zvezdi, toliko su ti pokušaji da se utiče na raspoloženje u i oko kluba beznačajniji, toliko je taj rukopis prepoznatljiv da mu jednostavno mi ne pridajemo važnost. Listovi koji imaju tiraž 10-15 hiljada primeraka pokušavaju da utiču na kreiranje politike u našem najvećem klubu. To nikad nisu mogli. Zvezda je u ovom trenutku i suviše jaka za pojedine urednike koji su deo nekih, da kažem grupacija, koje samo spletkare i imaju sitan interes u svemu. Ja te novine i ne čitam", rekao je Lukić povodom informacija da mu se sprema otkaz u Zvezdi.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=04&dd=29&nav_id=509151

Имате и Аџин интервју на линку.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1904
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Robijevo spremanje - stranci napuštaju "Marakanu"

U narednoj sezoni u Zvezdi nema mesta za Isaha, Kadua, Li Adija i Savija. Ostaju samo Borha i Evandro. Mesta za nova pojačanja van granica Srbije će biti, pošto trojica Crnogoraca imaju srpski pasoš.

Prosinečki će letos promešati karte, poker stranaca napušta Zvezdu, prekobrojni su Isah, Kadu, Savio i Li Adi.

Dvojica Brazilaca posle dve godine napuštaju "Marakanu", Savio nije uspeo da se izbori za ugovor u Kini, vratio se u Beograd, nema pravo nastupa, ali će letos potražiti novi angažman.

Kadu je na momente pokazivao zbog čega je doveden u Zvezdu, od njega se više očekivalo. Bio je standardan, ali nikada nije pravio razliku, kao recimo Evandro. Zbog toga će Zvezda na njegovoj poziciji potražiti rešenje, najverovatnije iz Brazila.

Odlazak Isaha znači da je Prosinečki prelomio i da će Mijailović biti njegov prvi pik na mestu zadnjeg veznog. Fudbaler iz Gane je pružao solidne partije, već je bilo kombinacija za njegov odlazak, ugovor mu ističe naredne zime, teško da će Zvezda na njemu zaraditi neki veći novac.

I na kraju, Li Adi. U klubu su spremni da ga prodaju, njegovo ponašanje bacilo je u drugi plan igračke kvalitete. Međutim, reprezentativac Gane nije jeftin, pričalo se o Grčkoj, a crveno - beli ga se neće odreći za manje od par miliona evra.

Uz to, sa odlaskom Adija, povezan je očekivani ostanak Uroša Ćosića, koji bi mogao da produži pozajmicu i sa Vilotićem bude tandem naredne sezone.

Od stranaca ostaju Borha i Evandro, ima još dva mesta, pošto je kvota četiri strana igrača, tačnije četvorica mogu da budu u protokolu za meč. Crnogorci, Bajković, Vešović i Reljić su dobili srpske pasoše i biće tretirani kao domaći igrači.

Dakle, Zvezda će imati prostora da angažuje još dva stranca, rešenja će se tražiti u veznoj liniji i napadu, a na "Marakani" će se ponovo uzdati u procenu Ramba Petkovića koji je preporučio Borhu i Evandra.

sportske.net
« Poslednja izmena: 29. Apr 2011, 09:49:30 od mixolino »
IP sačuvana
social share
"na čelu vojnog muslimanskog tima koji su osnovale ustaše sada će se nalaziti jevrej"
Grobari gangsteri.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Делије-Хаос

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
Nosi i tog reljica i jevtica,koji ce nam k..c..Dosta je bilo polu-igraca...
IP sačuvana
social share
Делије - Хаос!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
U narednoj sezoni u Zvezdi nema mesta za Isaha

IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Savio nije uspeo da se izbori za ugovor u Kini

Мислим да је овај остао у Кини.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC ...
@ Roki
Bratic mislim da bi trebalo da das jedno prase..  Smile  Ipak, odlazi ti miljenik...  Smile

Doduse  ako je istina sto pisu ovi onda neka ovi sto odlaze povedu Milovanovica, Tosica, Jevtica, Perovica, Reljica i verovatno sam nekog zaboravio, ali se nadam da Robi nece...  Smile
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.