Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 613958 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ljudi, da li ste vi svesni sta pricate, narocito ti Empty?

Evandru je pukao ili napukao misic, ne znam tacno, ali je svejedno. Ti pricas kako je njega Ilic povredio, pa mu je ovaj vratio. Smile

Da li zaista mislis da je mogao Evandro sa napuknutim misicem da trci normalno sledecih 10-15 minuta (ne znam tacno koliko je proslo), uklizava i krlja Ilica pre nego sto je izasao iz igre?

Na snimku se lepo vidi da mu se povreda desila pri malom doskoku, znaci niko ga nije pipnuo. Da li je razlog tome nedovoljno dobro zagrevanje ili njegova (ne)spremnost, to je vec druga stvar. Imali ste vi jake tri utakmice u 7 dana, Evandro je tek jedne pripreme prosao sa vama, pod ovim vasim cuvenim Zirojevicem.

Stvarno je sramota pricati da je neko hteo namerno da ga povredi i izbaci iz igre. Gluplji izgovor za poraz odavno cuo nisam. Adzic i Lukic (Vesic) su ovog puta prevazisli sebe.

Edit: Evandro se pozalio na povredu pola minuta pre nego sto ce izaci iz igre. Znaci pre toga mu nista nije bilo. Ilic se zalio na povredu cim ga je skrljao gore pomenuti.

Optuzice i tebe kao i mene da sam sve ovo video svojim ocima - ali kroz kapke ili tako nesto.

Neko je trazio snimak, evo ga jos jednom:

Razlog izlaska Ilica je na 11:10 ... replay na 11:17

Razlog izlaska Evandra je na 24:01

Sale je pokusao nekih 13 minuta, nije izdrzao, Evandro izlazi nakon doskoka kad mu je verovatno (na)pukao misic... sa takvom povredom sigurno nije mogao igrati 15-tak minuta.

Као што ти мислиш да се Евандро повредио при доскоку,тако ја мислим да га је Лола поведио стартом са леђа код леве аут линије.

To se desilo u 9. minutu... zar stvarno mislis da je igrao normalno (posto nigde ne vidim da sepa sve do 24. minuta) sa napuknutim misicem 15 minuta ?
« Poslednja izmena: 27. Apr 2011, 16:49:57 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation
Маунтајн

Која си ти цепидлака јбт  Smile
Ај сад ћемо да развлачимо да ли је повреда због доскока или учесталих грубих фаулова,па ћемо да причамо о анатомији мишића  и најчећим узроцима пуцања,па и превентиви да не дође до повреде...а можда се и само није лепо загрејао,поготово пред овакву утакмицу и то после пола сата  Smile

Јел и теби досадно ко и Диасу?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Стварно јбт нашо човек моменат кад је овај тражио измену. У реду, то је тај моменат, ал узрок с ене види. Уосталом рече Малкин како и шта.

Ал ај да кажем још нешто јер видим да је и Трибијани дошао па да спречим изливе памети..

У суштини небитно је. Мени лично то не мења ништа посебно. Мислим да је љигаво, и под условом да сам у праву за намеру о повређивању то онда значи да сте ви на љигав начин добили дерби и узели титулу. Е сад колко је то мени битно могли сте да читате месецима уназад, и ове и прошле сезоне..... Оно што је мени битно још од зимус јесте да ми играмо фудбал. Одрадимо добро прелазни рок и ви сте готови догодине, то је моје миљење. И победе у оба дербија мислим да вам неће бити довољне. То је моје мишљење изведено из тога како ми радимо на спортском делу и како ви радите на спортском а и пословном делу. Дакле једина непознаница је наш пословни део, односно прелазни рок. Зато се ја не бринем за следећу сезону, и једино што ме интересује је да се настави овај рад за који је задужен Роби. Ова дерби и титула ништа значајно не мењају у перспективи, тако да ни то како сте нас добили није уопште толико битно, што се мене акценат је на биг пикчр и ја ту не бих претерано био одушевљен да сам Партизановац.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
@malkine

Nisam cepidlaka, samo sam raspolozen danas za te sitne detalje (koji ocigledno zivot znace). Smile

Hteo sam samo da pokazem, da nikakve namere nije bilo od strane nasih igraca da se povredi Evandro, niti je to bila taktika.

Nije mi mnogo dosadno...mada, znas kako se kaze..."Dokon mozak, djavolje igraliste!". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Sagem xg6
Ђио богами тешко ћемо се ми разумети, тотално неповезана дискусија ја о једном ти о другом..

Lako bismo se mi razumeli kad bi ti pokusao da shvatis da Partizan nije usao u utakmicu da sa ciljem da u prvih 15 minuta Maestralnog Gebela posalje na VMA. To je ono sto ja pokusavam da kazem al' izgleda da pisem islandski pa to slabo ko kapira.

Ono sto pukusavam da kazem je da je najnormalnije da igrac koji igra na njegovoj poziciji a pritom se najvise nudi i najduze drzi loptu, bude najvise puta i fauliran. U poslednjih par godina, recimo cetiri-pet, vi niste imali igraca koji ume da zgazi na loptu. Izgleda da ste malo odvkli od velikog broja faulova nad vasim igracima pa vam sad tri faula za deset minuta nad Gebelom smetaju.

Seti se samo da ste Moreiru gazili i sa loptom i bez lopte, da ste Diari uvaljivali laktove dok je lopta bila kod naseg golmana. FK Partizan tada nije izlazio u medije sa nebuloznim saopstenjima tipa "naruceno ranjavanje" ili "'teli da nas pobiju pa da pobede a mi smo znali i pre al' smo cutali do posle derbija jer je ono sa vetrom lose proslo".
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation

Hteo sam samo da pokazem, da nikakve namere nije bilo od strane nasih igraca da se povredi Evandro, niti je to bila taktika.

Па и ја сам имао намеру да појасним да је намере било и пази сад: Опет смо на почетку! Јеа!  Smile

Повреда не умањује вашу победу која је заслужена,а сад одо да спавам и довиђења  Smile

едит; Ево и овом мом брату Џонију је досадно...јбт идите играјте шах ил тако нешто... Smile
« Poslednja izmena: 27. Apr 2011, 17:09:58 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Ma, to smo Tribiani, Djofreza, Dias i ja bili sa Djurom malopre na kafi (citaj vinjaku), pa se dogovorili sta i kako. Eno ga saopstenje na nasoj temi. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Прао да ти кажем не сећам се ја тога, нисам баш био залуђен за тим фудбалом никаквим панисма компетентан.

Али није то ни битно, заболе мене дал смо ми тукли Мореиру. Ако на следећем дербију будемо тако крљали Бабовића ја ћу први рећи да је то срамота. Ако вечерас Алонсо и Пепе буду јурили Ћавија да му пребију ноге опет ћу рећи да је срамота.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
Ђио богами тешко ћемо се ми разумети, тотално неповезана дискусија ја о једном ти о другом..

Lako bismo se mi razumeli kad bi ti pokusao da shvatis da Partizan nije usao u utakmicu da sa ciljem da u prvih 15 minuta Maestralnog Gebela posalje na VMA. To je ono sto ja pokusavam da kazem al' izgleda da pisem islandski pa to slabo ko kapira.

E ovako da se ne palamudi više:
-Ti misliš, jer naravno nemaš pouzdana saznanja, da Partizan nije ušao u utakmicu sa namjerom da povrijedi igrača.
-Neki drugi misle, jer naravno nemaju pouzdana saznanja, da Partizan jeste ušao sa tom namjerom.

THE END
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Sagem xg6
Али није то ни битно, заболе мене дал смо ми тукли Мореиру. Ако на следећем дербију будемо тако крљали Бабовића ја ћу први рећи да је то срамота. Ако вечерас Алонсо и Пепе буду јурили Ћавија да му пребију ноге опет ћу рећи да је срамота.

O tome ti i pricam. Zabole vas za Morieru jer nije vas igrac i na to niste obracali paznju. A tukli su ga ko dva Gebela. To su normlane stvari.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.