Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 613732 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
I taj isti Evandro je povredio Ilica... pa nikom nista.
Dajte bre ljudi... sta ste vi umislili. Moderan fudbal je ovo. Ne sme kreator igre da drzi dugo loptu jer ce mu ili biti oduzeta ili ce biti fauliran. I to ti je to. Sta su sve igraci Zvezde radili Moreiri, pa...

I da... ko je ovo: Šef stručnog štaba: Đurović Žarko
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
У реду, ал ако гледамо са те тачке гледишта где је Робијева кривица јер нема алтернативу за Евандра?За то иде одговорност Аџићу, ил још даље у прошлост онима који су направили дуг, ил још даље западу јер су нам разбили државу па се Звезда срозала и спала на то да нема пара да купи доброг играча.

Не могу то тако да гледам. Оно што ја мислим да се лепо види јесте да смо ми јачи од Партизана као екипа. Исто тако мислим да су играчки јачи од нас, једино у том погледу можемо да се похвалимо Евандром који одскаче из обе екипе, а пресудна ствар у одмеравању снага поред Евандра је и Робијев систем и то су ствари којима смо ми њих надиграли у Купу. Додуше у првој је то ишло мало труцкавије јер је то била прва јака утакмица и све што иде око тога а и сипресицали су нас са по једним голом у оба полувремена па се завршило како се завршило. Али у 3 од 4 полувремена смо били бољи, у реваншу поготово. По мени то је до Робијевог система и Евандра.

Е сад ми смо таква екипа да рецимо уколико нема система џаба и Евандро. То сам говорио још јесенас а и раније, можеш и Инијесту довести ал џабе кад у том нефудбалу где сви око њега стоје он не може да игра. Тако би било и са Евандром да нам је рецимо Достанић тренер.
Друго - ми смо таква екипа да уколико нема Евандра нема ни система. Ми немамо играче који могу да играју фудбал, па нема разлике дал има ил нема система. И кад има они своје не могу да одиграју јер немају знања. Лако је Лази/Кадуу да игра поред Евандра, и ја бих могао, овај човек царује средином вуче лопту диригује а Лаза/Каду само прати и игра у простору. Ал кад нема Евандра кад неко треба да преузме онда фрка. Може да прође против Јавора, ал Партизан није Јавор, већ је јак и не само да је јак него је играчки и јачи од нас.

Због тога су нас и надиграли. Кад је изашао Евандро полако смо почели да падамо. Играли смо још нешто мало по инерцији ал се видело да нас полако рпреузимају. Ја то тако видим, а други кажу да смо до краја били добри а у наставку изашли безмуди. Ја то у фудбалу не познајем, а то је код нас распрострањено мишљење тако да играчи играјо преко курца, поготово кад игра репрезентација. Ја углавном никад не делим то мишљење, нема то везе са залагањем, већ са тиме можеш ил не можеш. Ми без Евандра не можемо, и друго полувреме је слика разлике између Звезде и Партизана кад нема Евандра. Рекао сам још јесенас (чини ми се после ПФК - Брага кад су кукали на Станоја јер бар једну Брагу није победио) да је Европа испред Партизана колико и Партизан испред Звезде. То и сада стоји кад нема Евандра (с тим што ми сад због тренера имамо другачију перспективу ал то нема везе са једном конкретном утакмицом).

И у таквој констелацији снага ми је жешће јадно да идеш да свесно повредиш Евандра. Нек је и легитимно и шта ја знам ал ко што гомила људи мрзи Барсу јер се невиђено циганишу тако се мени овај потез није свидео. Није ми се свидело ни то што је Евандро после вратио Илићу, не треба нам спуштање на њихов ниво. Да се ја питам Евандро би био кажњен због тога.

У погледу дербија излазак Евандра је ту решио утакмицу. Сад дал је Борха играо лево ил у шпицу ил голаман и дал је требало да остави Ћосу.. то је тотално небитно, изгубили би у сваком случају.

едит:
Диасе нема то везе са пропагандом, ја сам рецимо ово исто рекао одма након текме, није ми требао Аџић да ми каже да су намерно крљали Евандра.
А други пасус ти је добар. И на једне и на друге се односи.

Миланче укуцај на туби Звезда-Реал 4:2 и видећеш ко је Жаре.
« Poslednja izmena: 27. Apr 2011, 15:54:38 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Aj molim te objasni mi ovo.
Jaci ste kao ekipa (a Partizan je jaci igracki... sta god to znacilo), ali ta ekipa ne funkcionise ako nema Evandra!?

Hvala na hint-u.
« Poslednja izmena: 27. Apr 2011, 15:57:08 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation
Jebote vi ozbiljno verujete da je taj igrač namerno povređen?! Mislio sam do sada da je u pitanju kukanje ponekog Kalimera kome je vazda neko drugi kriv (spasić, tole, jovanetić, visoka trava i jak vetar, vatikan i judeo-masonska zavera) kao i posle svakog derbija u poslednjih par godina, ali ste ovaj put masovno popadali na to. Vidite, grobari su poleteli previše a delije padaju na ovu propagandu, i jedno i drugo je grozno i samo diže tenziju i stvara nervozu i u mikroprostoru poput ovog foruma a kamoli u "pravom životu". Urazumite se, niko nije namerno povređen, ti svi igrači se poznaju međusobno i izlaze zajedno (onakvi indijanci Koroman, Smiljanić i Ilijev izlaze zajedno, video očima svojim), pa jel mislite da bi se namerno povređivali i rizikovali da jedni drugima prekinu karijere a posle toga zajedno u kafanu? Urazumite se. Samo se mi još ložimo oko toga. Ko je malo upućeniji u dešavanja oko Severne Tribine zna zašto čelni ljudi iz Zvezde traže alibi za još jednu (verovatno) izgubljenu titulu i zašto im viši Damoklov mač nad glavama.

Немам ја проблем са том тактиком а и писао сам о дербију Барса-Реал и о тактици пре неколико страница. Да ли је била тактика ''крљати Евандра'' или не,мене не занима,јер је све то легитимно и ништа чудно,зато сам само прокоментарисао да бих волео да поставим оно питање чисто израз лица да му видим.

Знамо сви да су они међусобно јако добри,ал они пре тог дружења више воле паре,а паре су титула,квалификације за ЛШ,афирмација,скаути,евентуални трансфер,ставка да у свом Сивију имаш дуплу круну итд...а кафу могу да пију и на Ортопедској клиници у болничкој соби без фрке.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
@Empty
E tu se na kraju ne slazemo...mislim da smo mogli da pobedimo kolektivnom igrom,istom onom koja se igrala i u prvom poluvremenu,istom onom koja se jedino radi i vezba na treninzima...Bas jer smo jaci kao tim...

Slazem se da su to sitnice oko pozicija ili izmena,ali te sitnice koje su se strmoglavo nagomilale su izbacile onakvo poluvreme i poraz...

Evandro donosi razliku,ali ja uvek verujem u tim,a tim je morao da bude spreman,istreniran i spreman na Evandrovo odsustvo isto kao sto je spreman da plese sa njim kad je prisutan,to regulise trener na treningu...

Zvezda kad se sve sabere mozda i nije zasluzila titulu,kad se uzme cela sezona,mozda i nije jaca od partizana,ali uradjeno je mnogo toga i to treba podrzati i nastaviti...A sto se derbija tice,i dalje mislim da je Prosinecki ipak mogao i morao to mnogo bolje da odradi...Skola za njega,skola za nas,idemo dalje...

Oko povredjivanja sam pisao,mozemo da pricamo o moralu,mozemo da pricamo o tome dal je bilo ili ne,ali i da jeste,to je legitimno u fudbalu i sportu i toga je bilo i bice...Da smo imali resenje i ideju kako bez Evandra mogli su da ga odnesu na nosilima u urgentni i Zvezda bi i dalje mucila partizan i ovi bi se smorili jer efekta Evandrovog isostanka ne bi bilo...Znam da je nemoguce jer je to taj koji pravi razliku,ali nije ni pokusano da se igra sa nekom idejom bez njega i zato nam je sad to glevni problem...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
E pa, ima razlike između namernog grubog startovanja na igrača da bi imao zadršku kada treba da primi loptu i namernog povređivanja igrača.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation
E pa, ima razlike između namernog grubog startovanja na igrača da bi imao zadršku kada treba da primi loptu i namernog povređivanja igrača.

Која је разлика? Ако идем намерно грубо да стартујем а не желим да га повредим значи да га нећу повредити?
Али ако идем да га свесно повредим-повредићу га сигурно?

Битно је само желети  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Ljudi, da li ste vi svesni sta pricate, narocito ti Empty?

Evandru je pukao ili napukao misic, ne znam tacno, ali je svejedno. Ti pricas kako je njega Ilic povredio, pa mu je ovaj vratio. Smile

Da li zaista mislis da je mogao Evandro sa napuknutim misicem da trci normalno sledecih 10-15 minuta (ne znam tacno koliko je proslo), uklizava i krlja Ilica pre nego sto je izasao iz igre?

Na snimku se lepo vidi da mu se povreda desila pri malom doskoku, znaci niko ga nije pipnuo. Da li je razlog tome nedovoljno dobro zagrevanje ili njegova (ne)spremnost, to je vec druga stvar. Imali ste vi jake tri utakmice u 7 dana, Evandro je tek jedne pripreme prosao sa vama, pod ovim vasim cuvenim Zirojevicem.

Stvarno je sramota pricati da je neko hteo namerno da ga povredi i izbaci iz igre. Gluplji izgovor za poraz odavno cuo nisam. Adzic i Lukic (Vesic) su ovog puta prevazisli sebe.

Edit: Evandro se pozalio na povredu pola minuta pre nego sto ce izaci iz igre. Znaci pre toga mu nista nije bilo. Ilic se zalio na povredu cim ga je skrljao gore pomenuti.
« Poslednja izmena: 27. Apr 2011, 16:20:37 od Mountain king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
@čiča Draža
Upravo tako, bitno je želeti. Ja smatram da niko nije želeo da se dečko povredi. Svakako da nije odmoglo u rezultatskom smislu ali se to ne radi isključivo zbog toga što su ti ljudi sportisti i kapiraju šta povreda uradi igraču na psihofizičkom planu i koliko ne bi želeli da se to njima dogodi. Plus, ako ideš sa idejom da namerno povrediš igrača treba da računaš na podizanje tenzije što Partizanu nije odgovaralo i na karton što mu tek nije odgovaralo. Jednostavno, te stvari se dešavaju... Grubo startuješ, objekat starta se povredi i jebiga. Dešava se. Ima i boljih načina da izbaciš protivničkog igrača iz igre.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Одговор Миланчету гробарском и Падрину комплет:

Eo пример који мени много личи на Звезду и Партизан - Манчестер сити је играчки јачи од Арсенала ал је Арсенал испред њих на табели. Сад Партизан јесте испред Звезде ал питање је дал би тако било да је Роби кренуо од почетка сезоне. Ал добро, то је небитно. Поента је у томе да Сити има јача имена од Арсенала (јачи су у одбрани јачи су у шпицу) ал Арсенал има тим има систем и игра боље. То ти је оно кад играју 2 екипе па ти прочиташ саставе и кажеш 'ух ови су јачи' и ставиш паре на њих па онда пукнеш. Јесу јачи ал на папиру, а Арсенал никако није слабији од Ситија иако по именима јесте.

Е па исти случај је и са Звездом и Партизаном. Ал Звезда има Евандра и систем игре и може да добије Пртизана. Кад се Евандро избаци онда до изражаја дође квалитет Партизана и надиграте нас. И то није уопште изненађење, просто сте јачи. Један Бабовић зна више фудбала од Лазе и Кадуа заједно. Ал сви они могу Евандру да се сагну. И то су детаљи који доносе превагу на терену.

Било би рецимо занимљиво гледати дерби где нам не скрљате најбољег играча а вама игра Мо, е то би било по мени скроз егал, 90 минута борба за превласт на средини. Овако смо ми са Евандро јачи од вас онолико колико сте ви јачи од нас без Евандра.

Инаће Падрино мислим да ти имаш исувише добро мишљење о нашим играчима. Какав црни тим, нема од тога ништа. Нема ту довољно квалитета да би био тим. Ја разумем да смо се ми прошетали у првенству откад је Роби дошао, ал мени се мишљење о играчима ни за милиметар није променило у односу на раније, ал Циганије се масовно повампирила и сад се сви одједном разочарали кад је рецимо Јевта одиграо слабо. А ја одавно причам како се надам да ће да лети што пре. ОДеш на РСБ и видиш како су сви сад сложни како он није играч за Звезду. Па није, и гомила њих није, то нису играчи који могу да буиду део једног система игре. Просто толико немају квалитета да су неспособни за фудбал. То јесте невероватно, ал то је тако, нефудбалери се данас баве фудбалом у Србији. И кад Роби постави систем он нема играча да играју тај систем. Њему то Евандро држи па то функционише, а нема теорије да остали то могу да изведу, јер просто не знају. Не стоји систем сам од себе, морају играчи да га држе. У Манчестеру имаш нешто оскуднији квалитет па систем ту много значи. Кад ту додаш неког екстра играча онда то јебе кеве. Код Звезде постоји систем, ал квалитета нема нигде па нема ни система ни тог тима. Евандро је 80% екипе, и нема ти припремљене алтернативе и шта ти ја знам што ти очекујеш, немогуће је. Контам шта ти причаш, ал то је тако уопштено међутим на нас се не може применити. Ово је бре распад система, подсавез, полуаматерска лига, а ти очекујеш да имаш план Б и план В ако треба.. полако бре, ми крећемо од нуле, бебећи кораци.

Na snimku se lepo vidi
Дај тај снимак.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.