Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 611669 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Колко мене сећање служи првих 20ак минута је била иста утакмица ко сад на почетку, растрзана неквалитетна са пуно брзоплетости и грешака. Презили и ми а и ви. И негде око 20ог минута смо полако дошли до своје игре, смирили лопту и пас и од тад сте морали да играте бункер јер вам другачије нисмо дали да играте.

Данас скроз иста ствар. И пре утакмице сам написао да ће тако бити, и кад смо полако дошли до игре погледао сам на сат и био је 18. минут. После тога сломисте Евандра и све у курац, за мене била готова утакмица. 65 минута се играла утакмица пресликана као претходних неколико дербија где сте нас тукли доминацијом на средини. А пошто је нама без Евандра то иста екипа и епилог је био исти. И знао сам да ће бити исти без обзира на поставку играча на коју се сад људи жале овде, то је минорна ствар.

Криво ми је што је тако испало, могла је бити добра текма + одлучујућа, а овако испало једнострано и убредљиво што је далеко од реалности. Ал опет и то није страшно, причао сам о значају титуле небројано пута, као и о значају пролећног дела и следећег трансфер рока.

Иначе Црњо и даље сам при ставу да титула догодине зависи од тога како Звезда одради трансфере. Само и једино од тога.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
MacOS X
Browser
iPhone 5.0.2
mob
Apple iPhone 4

Објаснио човјек. Напасите му се стидних длака  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
LG L9
Колко мене сећање служи првих 20ак минута је била иста утакмица ко сад на почетку, растрзана неквалитетна са пуно брзоплетости и грешака. Презили и ми а и ви. И негде око 20ог минута смо полако дошли до своје игре, смирили лопту и пас и од тад сте морали да играте бункер јер вам другачије нисмо дали да играте.

Данас скроз иста ствар. И пре утакмице сам написао да ће тако бити, и кад смо полако дошли до игре погледао сам на сат и био је 18. минут. После тога сломисте Евандра и све у курац, за мене била готова утакмица. 65 минута се играла утакмица пресликана као претходних неколико дербија где сте нас тукли доминацијом на средини. А пошто је нама без Евандра то иста екипа и епилог је био исти. И знао сам да ће бити исти без обзира на поставку играча на коју се сад људи жале овде, то је минорна ствар.

Криво ми је што је тако испало, могла је бити добра текма + одлучујућа, а овако испало једнострано и убредљиво што је далеко од реалности. Ал опет и то није страшно, причао сам о значају титуле небројано пута, као и о значају пролећног дела и следећег трансфер рока.

Иначе Црњо и даље сам при ставу да титула догодине зависи од тога како Звезда одради трансфере. Само и једино од тога.

Budi neki put fer i korektan i cestitaj partizanu na pobedi  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Jbt , pa da l' je moguce da se opet pojedini zale na sudjenje  Smile  Smile   Smile
IP sačuvana
social share
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
Saglasan sam sa opštom ocenom da je Zvezda bila egal u prvom poluvremenu a u drugom bez igre skroz. Čudna rotacija igrača. Broj 14 nema poziciju na terenu? Video sam ga svuda. Bilo kako bilo, ovaj post je delom i za upis.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Robi potpuno u pravu,pobedili su agresivnoscu Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
LG L9

Објаснио човјек. Напасите му се стидних длака  Smile

Ne znam ko se kome danas napasao stidnih dlaka  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Robi je kvalitetan strucnjak, drzi do sebe. Ako se dogovorio sa igracima da nema dugih lopti, a neko to salje konstantno, lepo je sto je reagovao.
Imali ste pre dosta trenera koji se nemocno zale kako igraci ne rade ono sto se od njih trazi, preskacu igru.

@Empty, zavisi i od Partizanovog letnjeg prelaznog roka.
Verovatno ce pola otici (vratiti se iz pozajmljenih klubova), a ko ce doci ne znam, voleo bih da se Djura otvori.
U svakom slucaju vise mi se svidja vas sistem, cak i nesto vise vredite na transfermarketu. Pre bih gledao malog Brasanca nego polovnog matorog igraca koji jedva dise, pa makar odigrao i 1000 meceva za klub.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
 Smile  Smile  Smile

Gle, poklopac, mozda si drugim nabijacima postova zanimljiv, normalnim ljudima nisi. Idi u Kovin.
I, da, svim Grobarima: Ko mene i sve Delije nazove cigansturom moze da mi popusi kurac i da mi se najede govana u isto vreme, dacu mu i adresu, nije problem. Korektnim Grobarima hvala i sve cestitke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
LG L9
Smile  Smile  Smile

Gle, poklopac, mozda si drugim nabijacima postova zanimljiv, normalnim ljudima nisi. Idi u Kovin.
I, da, svim Grobarima: Ko mene i sve Delije nazove cigansturom moze da mi popusi kurac i da mi se najede govana u isto vreme, dacu mu i adresu, nije problem. Korektnim Grobarima hvala i sve cestitke.

Iskuliraj malo,ja tebe ne vredjam
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.