Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 611719 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Ali, Tepachenko, jeste njima to glavni razlog jer im je to glavni igrac. Smiley
A koliko je bilo namere ne znam. To je fudbal.

@Empty, ono za Vojvodinu sam hteo da kazem jaksi, a ne tebi. On je pominjao Vojvodinu, kako oni zasluzuju titulu jer su nas 2 puta oprali. Ali (sa nama srecna) Vojvodina mozda nema srece sa ostalim klubovima (ili znanja)... i njoj slede teske tekme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Делије-Хаос

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
Danas se video nedostatak muda! Jevtic moze da igra protiv sevojna hajduka i to mu je maksimum. Za Lazovica i dalje ne znam sta da mislim ali stvarno. Vidi se da ima talenta i znanja, ali kod jakih utakmica njega nema.
Onog Kadua nemogu da smislim vise. Posle gola smo potonuli. Kao da su svi zeleli  da sudija odsvira kraj sto pre. Niko da povuce,da proba da predribla(u napadu).Bez duplog pasa.bez pokrivanja prostora.Jednostavno nasi vezni igraci su svi ofanzivni sem Isaha koji je sasvim odigrao korektno.Ne mozes ti se braniti sa jednim veznim protiv ozbiljnih ekipa. Dok kod pakistanaca veznjaci su dobri i u odbrani a solidni u napadu.Ja nisam video Lazovica da je pritiskao njihove veznjake.Kadu trckara,ali on je mala sisa.Ne bitan skroz. Tu su nas oni gusili.Ovo pricam za drugo poluvreme.
Slazem se sa jednim delom sto kaze jaksa,jebes ti to ako si dobar a titule nema. Ali eto bar smo krenuli da stvaramo tim.
Videcemo kako cemo odigrati sa Ofkom, Radom, Vosom..
IP sačuvana
social share
Делије - Хаос!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Ali, Tepachenko, jeste njima to glavni razlog jer im je to glavni igrac. Smiley
A koliko je bilo namere ne znam. To je fudbal.

@Empty, ono za Vojvodinu sam hteo da kazem jaksi, a ne tebi. On je pominjao Vojvodinu, kako oni zasluzuju titulu jer su nas 2 puta oprali. Ali (sa nama srecna) Vojvodina mozda nema srece sa ostalim klubovima (ili znanja)... i njoj slede teske tekme.

Ne kazem da nije glavni razlog izlazak Evandra... ali mislio sam na to da decko nije namerno povredjen i da to nije razlog za frku.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Razumeo sam te brate, kazem i ja to je fudbal...

Nego, gde je superbrka?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ma atmosfera na stadionu nije dala nikakvu prednost partizanu, mozda minimalnu...

Apsolutno je jasno da je Prosinecki kriv, i treba jasno reci ko je kriv, a ne pricati neke gluposti...

A ti mi Empty reci kakve je to kreativce u timu imao Partizan, posle izlaska Ilica...

Apsolutno sam siguran da oni nemaju bolje igrace, a videlo se i protiv Vojvodine i Spartaka koji je to (ne)kvalitet...

Prosinecki je ucinio sve sto je mogao da izgubi ovu utakmicu, i meni nije jasno sto je to problem da se kaze...

Upravo je taj Prosinečki zaslužan da ti, a s tobom i svi mi danas razmišljamo o pobjedi nad Partizanom i o eventualnoj tituli. S kojim pravom pametuješ ovdje po forumu i glumiš nekakvog velikog znalca? tko je tebe postavio na mjesto sa kojeg se nešto odlučuje? mislim da nije nitko, ali ti i dalje soiliš pamet i praviš se veći papa od pape a da s mozgom veze nemaš. koje ti komplekse gajiš pa da misliš da si najpametniji? Robertu Prosinečkom svaki pravi navijač treba skinuti kapu i biti sretan što je došao gdje je došao, jer samo će vrijeme pokazati koliko će kao trener biti velik. Ono što je čovjek napravio u ovo kratko vrijeme nemože se mjeriti ni sa titulom, ni sa bilo kojom pobjedom u derbiju. nakon dugo vremena oko Zvezde se osjeća pozitivna energija za koju je največim dijelom zaslužan baš on. uostalom, da je čovjek i pogriješio, ko mu to nakon svega ima obraza zamjeriti? Možda takvi kao ti, koji zaboravljaju kako je bilo prije njega i koji gledaju samo trenutno stanje stvari. Robi je budučnost i Zvezda sa njim na čelu nema razloga za brigu. neka pogriješi još 100 puta ali ja nemogu protiv njega jer znam da to nije ispravno. A takve kao ti, razmažene i nezahvalne treba po kratkom postupku dovesti redu sa par šamara iza oba uha.Poslije prvog kiksa prvi dižete glas. Ti si balavac, prepotentan i bahat!

Ja molim moderatere da reaguju!

Smile

Ne znam dal ovo da prijavljujem moderateru...
Al mi se ovaj deo bahat balav i prepotentan posebno svidja, covek me opisa detaljno a u zivotu me nije sreo...  Smile Smile
Al evo reci cu ti jednu stvar... Prosinecki jeste napravio pomak... Ali pomak su napravili i zirojevic koji je spremio igrace, Rambo koji je poslao dvojicu koji nam nose igru i uprava koja mu je omogucila da radi nesmetano i vrhunske uslove na pripremama... Ove uslove pre njega nije imao nijedan trener zadnjih ko zna kolko godina...

Al nema ni veze... Jer ti sine moj, ne shvatas da ja ovde zadnjih ko zna koliko godina pisem, i silne hiljade postova sam ispisao na ovoj temi... I svako bi normalan znao, ko naravno prati ovu temu stalno a ne samo kad je derbi, znao da ja apsolutno podrzavam prosineckog, al ga to apsolutno ne amnestira od krivice za ovu utakmicu u kojoj je izgubljena titula... i kada je neko kriv, onda se mora reci, sve osim toga je pogresno...

empty, jasno je meni koliki uticaj ima evandro na nasu igru, znas i ti da je meni jasno... Al je problem sto zvezda od starta nije izasla da ugazi losiju ekipu od sebe, vec je izasla da ceka njihovu gresku... i to je ono sto mene najvise nervira u celoj prici... tako smo izasli i drugo poluvreme posebno i zato smo kaznjeni i primili gol... nije to bila uigrana akcija, al kad igras ko picka, to ti se desi, zato i sve jsl bunkeraske ekipe primaju golove, jer je to jednostavno neminovno da se desi...

jednostavno, dok evandro nije izasao iz igre, lazovic se nije video, bilo je skroz pogresno rastavljati tandem borha ninkov, i stavljati tosica na CB iako to nije bila nuzda... Previse gresaka da bi se dobila utakmica, i to je razlog sto mi necemo slaviti titulu... Da smo izasli kako je trebalo i izgubili rekao bih, jbga desava se, al ovako, mnogo sam popizdeo...

Nadam se da ce prosinecki izz ovoga iskustva nauciti nesto...

« Poslednja izmena: 23. Apr 2011, 22:34:06 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mi ako budemo cekali jos koju godinu na stvaranje ekipe i bez titula  Smile
da nebude malo previse
mislim da nam je svima muka njihovg trpanja zadnje cetri godine od kad ih nismo dobili u prvenstvu(jebes ovu kup pobedu koja nicemu nesluzi), i jos kad se na to nadoveze odsustvo titula i posrtanje u svim sportovima jebiga nesto tu nevalja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 10.0.648.205
ne vredi raspravljati sad,na leto cemo dovesti par ozbiljnih fudbalera i sledece sez. kidamo franjevce...
kad mi sa ovakvim timom mozemo da im pariramo,ja se za sl. sez. ne brinem...  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
jeste,a oni ce sedeti skrstenih ruku i nista nece raditi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
sledece sez.

sto mi poznato nesto ovo Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Прво полувреме изненађујуће добро на обе стране, било је уживање гледати, друго труба. Партизан га уваљао мало на срећу и онда рутински привео утакмицу крају, потпуно заслужено. Титула такође потпуно заслужена, јер ако не можеш неког да добијеш у два дербија ниси ни заслужио ништа више од другог места.
Утакмицу није тактички добио Станојевић, него је изгубио ужасном поставком Просинечки и даље не могу да скапирам шта га је натерало да изведе онакав састав. Свака нада за позитиван резултат је нестала кад је Евандро напустио терен, то је она превага коју смо имали (они без Мореире, ми са Евандром).
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.