Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 183 184 186 187 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 615950 puta)
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
SonyEricsson Т280i
Prаvilnik o rаdu klubovа nаvijаčа (PDF)

Značaj navijača za FK Crvena zvezda veoma je dobro poznat kroz istoriju kluba, a samim tim i njihov doprinos stvaranju i širenju ideala i brenda Crvene zvezde.

Još od samog osnivanja kluba 1945.godine, Crvenoj zvezdi je prišlo mnogo navijača. Već 1948.godine formirana je prva sekcija navijača Crvene zvezde „Članovi – Prijatelji“ koja je brojala 120 upisanih članova. Od osnivanja kluba pa do danas, broj navijača je u stalnom porastu kao i njihova podrška klubu koja nikada nije izostala. Sa ponosom ističemo da smo najpopularniji sportski klub Balkana i jedan od najvećih evropskih klubova.

Klubovi navijača Crvene zvezde odigrali su veoma važnu ulogu u organizovanju navijača kroz istoriju Crvene zvezde. FK Crvena zvezda smatra danas svoje navijačke klubove potrebnijim i važnijim nego ikada u svojoj istoriji. Misija navijačkih klubova je širenje i promovisanje vrednosti Crvene zvezde, građanskog ponosa, socijalne integracije, sportskog duha, solidarnosti, demokratije, nacionalnih i drugih vrednosti koje odražavaju posvećenost kluba prema društvu kao celini.

Razvoj novih tehnologija je skratio razdaljine između ljudi i omogućio bržu i lakšu komunikaciju između navijača Crvene zvezde, kako međusobno, tako i sa FK Crvena zvezda.
Snažno širenje Zvezdinog sportskog pokreta, sve veći broj naših navijača, kako u Srbiji, tako i širom sveta, doveli su do potrebe da klub usvoji propise koji regulišu rad klubova navijača kao i da reguliše odnos između navijača i kluba.

Imajući u vidu značaj klubova navijača i polazeći od čuvene rečenice Slobodana Ćosića, jednog od osnivača Kluba koja glasi „Klub vredi onoliko, koliko vrede njegovi navijači“, Upravni odbor FK Crvena zvezda na sednici održanoj dana 05.05.2011. doneo je Pravilnik o uređenju zvaničnih klubova navijača FK Crvena zvezda, koji u celosti možete preuzeti овде-http://www.crvenazvezdafk.com/src/statut.htm

http://www.crvenazvezdafk.com/pr-vilnik-o-r-du-klubov-n-vij-c-pdf-4396-c1-content.htm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
DEZ pa sto ne pricas da si ti... Pa nisam znao da si registrovan na ovaj forum...  Smile
Pa mi bre imamo ovde opaku ekipu!  Smile
DEZ sledecu tekmu da ides sa nama obavezno!  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC ...
jaksa sto ne spavas?? 6 je sati...  Smile
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Зајебите бре, нек се банда радује заслужили су. Њима су такви трофеји прихватљиви тако да нема проблем, нек се веселе. Лепо се види ко је какав и то је то, свако ствара слику о себи њихова је сасвим јасна.

Naravno. Njima je ovo prihvatljivo. Oni mogu da se raduju osvajanju ovakvog trofeja. To pokazuje kakvi su ljudi. Ja da sam igrac Partizana (ne daj Boze), ja bih pocrveneo, pokrio se dresom preko glave i istrcao sa terena da me neka kamera slucajno ne snimi, ili neko ne vidi. Oni se raduju. Da nije tuzno bilo bi smesno. Njima je prihvatljivo i da dovode igrace koje mi pokusavamo da dovedemo. Kada sam pre izvesnog vremena pisao o "sportskom kodeksu", "moralu u sportu" i slicno, vecina me je ismejala. Nadam se da sada stvari postaju jasnije.

Citat
Лепо да се ми појачамо на лето и да их фудбалом разјебемо. Нема те крађе која ће остати непримећена ако лоповлуком избегну пораз од 3-4:0. Тако да појачања систем фудбал и удри, па шта нам бог да. У Европи ће се кроз пар сезона видети резлтати нашег рада а то је једино меродавно и једино то треба да нас интересује.

Citat
То је поента. Саставити добар тим, и да дођемо у ситуацију да нам не могу ништа.

Vidim da se moja ideja polako "prima". To me raduje. A i ovo kada sam pricao, bio sam pljuvan i ismevan.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sto se one sinocne bruke tice, ono je izgubilo vise svaki moguci smisao. Ako Partizan vec MORA da osvoji sve trofeje, i ako se ne dozovljava nikome da ih pobedi, neka ih onda sve lepo poredjaju, slikaju, neke se izljube sa Telecom glavom, neka im daju trofeje i to je postenije, nego ovako da se pravi predstava sa poznatim krajem. Treba lepo Vojvodina, mi i mozda jos koji normalan klub da istupimo iz lige i ako je moguce formiramo svoju ligu, makar bila i nepriznata od UEFE, a oni neka igraju svoju ligu sa Dzombom i ostalim groteksnim likovima, svojim prijateljima i neka se raduju "posteno osvojenim trofejima".

Kad se samo setim da sam samo do pre par godina bio u stanju da cak navijam za njih kada igraju u Evropi, prosto me je sramota sada.
« Poslednja izmena: 12. Maj 2011, 09:28:08 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Treba lepo Vojvodina, mi i mozda jos koji normalan klub da istupimo iz lige i ako je moguce formiramo svoju ligu

Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ja zivim u drugoj vremenskoj zoni...

Ne prokomentarisah ona pisanja o pojacanjima od juce...

O Torou se vec pisalo, a ovaj Doka ne znam kakav je, vidim da u bugarskoj igra fino...

U sustini ako dodju Kufre, Toro i jos jedan, bio Doka ili ko god, sa Evandrom i Borhom imacemo jednog stranca vise...

Glupog li pravila strasno jbte...

Znaci, Adi, Kadu, i Isah gotovo sigurno napustaju ekipu...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Steta za Adija, ali jbg, kad je covek nezadovoljan, neka pali. Plus ima problem u glavi.

Isahu sve najbolje, igrao je posteno za dres. Kaduu sa srecom i hvala mu sto ide Smile

Jel Savio na kraju ostao u Kini ili je opet u BG-u, ta mi je vest promakla?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Остао
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
Zvezda već odredila platu Kufreu

http://www.sportal.rs/news.php?id=50720
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 358
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.01
ukoliko drasticnije kazne voshu, milsim da bi ostali normalni klubovi treba da se solidarisu sa njima...
nek teleca glava ostane predsednik u tole superligi i tu nek se pakistanci razigravaju sa svojim metalcem, kulom, smederevom, cackom, cukarickim, teloptikom i ostalim "prijateljima" kluba i nek tu treneriju prepostene sudije mazica, veleselinovia, karadzica... a da zvezda, vosha, ofk-a, rad i ovi preostali formiraju odvojenu ligu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 183 184 186 187 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.383 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.