Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 181 182 184 185 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 615565 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ако смо бољи за један пенал, онда смо бољи и тачка! И обрнуто.

Тешко. Не видим ја како е може доћи до такве ситуације. Оно што хоћу да кажем јесте да ми треба да радимо као да је то тако. Дакле да прихватимо то. Вазда су нас у спорту крали као репрезентацију ал смо у ватерполу, у баскету, у одбојци против италијана увек играчи и више нег што треба јер смо били довољно добри. А те победе су најслађе, пљунеш им у фацу покварену и мрш у пизду материну.

И то је садашњост, таква је ситуација сада, прихватиш и радиш. А управа нек се бори нек покушава да нађе начин да се ствари промене. Док се то не деси теби је као клубу примаран терен и мораш да радиш у постојећим оквирима. Значи не кукати него радити онако како је једино могуће.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Nokia 6700

Тешко. Не видим ја како е може доћи до такве ситуације. Оно што хоћу да кажем јесте да ми треба да радимо као да је то тако. Дакле да прихватимо то. Вазда су нас у спорту крали као репрезентацију ал смо у ватерполу, у баскету, у одбојци против италијана увек играчи и више нег што треба јер смо били довољно добри. А те победе су најслађе, пљунеш им у фацу покварену и мрш у пизду материну.

И то је садашњост, таква је ситуација сада, прихватиш и радиш. А управа нек се бори нек покушава да нађе начин да се ствари промене. Док се то не деси теби је као клубу примаран терен и мораш да радиш у постојећим оквирима. Значи не кукати него радити онако како је једино могуће.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
SonyEricsson W610I
Наравно да се на овакве ствари не сме ћутати,и ако теба после сваког одиграног кола да излазимо са саопштењима и пријавама.

Јер уколико овако настави,ми морамо да будемо бољи за 2-3 разлике да би победили.што је тешко,а да не спомињем колико је тешко када знаш да треба да играш меч и знаш да критеријум неће бити уједначен.

Иако сам увек за ону варијанту да се не треба спуштати на нижи ниво и глупирати се као они што раде,једноставно,некад се мора направити изузетак и треба да будемо ђубрад дупло гора,па да видимо докле ће да се догура са фудбалом и лигом...
Наравно да се на овакве ствари не сме ћутати,и ако теба после сваког одиграног кола да излазимо са саопштењима и пријавама.

Јер уколико овако настави,ми морамо да будемо бољи за 2-3 разлике да би победили.што је тешко,а да не спомињем колико је тешко када знаш да треба да играш меч и знаш да критеријум неће бити уједначен.

Иако сам увек за ону варијанту да се не треба спуштати на нижи ниво и глупирати се као они што раде,једноставно,некад се мора направити изузетак и треба да будемо ђубрад дупло гора,па да видимо докле ће да се догура са фудбалом и лигом...

Ja bas naprotiv mislim da ne trebamo da se spustamo na njihov nivo jel je to kaljanje ugleda. Takvu titulu necu da vidim na policama Zvezde, za mene to nije titula. Titulu mozes da osvojis na srecu i na to da si bolji to je tako odvajkada bilo i bice i dok je tako dobro je a kad sudije na sve moguce nacine namestaju da izgubis onda nek se nosi citav FSS.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65

Слажем се.

Само ово што ти називаш кукање јесте један од притисака и "рада" управе против овога. Пристисци у јавности и инсистирање на тој теми је начин на који се бориш. Наравно да не треба бити и једини јер ако јесте, онда боље да ћуте.
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

Pa ne bih bas rekao... Evo u Turskoj nas sada u basketu pokradose, pa prodjose u finale, a mi bili cetvrti...
Mi smo prvaci bili kada nisu krali, zato sto je to za razliku od nas civilizovan svet...  

Jednostavno zna se sta je sport... To je mesavina srece, znanja, kvaliteta, zelje... Ako ti oduzmes ravnopravnost, onda to vise nije sport nego neka glupost koja nema veze ni sa cim... U fudbalu ne pobedjuje uvek najbolji nego utice milion stvari, i zato je fudbal najpopularniji sport... Zasto je nama ukradena titula prosle sezone u derbiju... Da smo bili ocajni, bili smo... Al bilo je nesto u toj ekipi... Nesto sto je uspelo da pobedi sa 5-2 i tako prodje posle 2-0, nesto sto je umalo stiglo 3-0 iz Praga... Ta mesavina zelje koju su imali momci na terenu i ekipa na tribinama je gurala celu pricu... I onda se umesao Bosko Jovanetic i oduzeo ljudima pravo na snove... E to je ono sto sport nije...

I zato, dokle god mi budemo dozvoljavali da se igra kvarno mi cemo propadati... Jer jednostavno prvaci imaju mnooogoo vise beneficija nego drugoplasirani, pa ma koliko ti zeleo da radis, neces moci dovoljno dobro... I to je to...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Што нећеш моћи довољно добро? Како могу толико да те спрече? Крађом не могу, за то постоји граница.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Zato sto neces imati dovoljno resursa, jer resursi, materijalni, idu kod sampiona...  Smile  

Istu su oni stvar napravili i u kosarci, krali su i ranije, kradu i dan danas, cak i u nebitnim utakmicama, al danas se zbog renomea koji su izgradili u evropi, na resursima koji su im uplivali zbog svih kradja, ne postavlja pitanje, i kaze se, pa jebiga ipak su oni najjaci...

Da se razumemo, nasa uprava u kosarci je bila posebna prica, al cak ni to nema veze sa ovim iznad...

« Poslednja izmena: 12. Maj 2011, 00:54:46 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ево имамо ресурсе, само треба паметно да их искористимо и могу да нам пљуну под прозор. Ако не искористимо ту прилику тиме пуштамо и Просинечког низ воду и само смо криви, крађа ових је ту споредна ствар. Они нас ниучему не спречавају, већ нам само отежавају ствар. То је битна разлика.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Jedan sponzorski ugovor ne cini prolece...  Smile

Kvalifikacije za LS su takodje resurs... Titula prvaka je takodje resurs... Igraci prvaka se mnoooogooo bolje prodaju nego igraci drugoplasirane ekipe, bolji igraci dolaze da igraju za sampione... Da li mislis da ce Gazprom da ulaze ozbiljnije u ekipu koja nije prvak? Itd, Itd...

Mozemo mi da se pravimo kako titule nista ne znace, ali itekako znace...  Smile
Jos nama posebno, obzirom na bonuse koje bi dobili od sponzora...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Добро бре па нисам ја рекао да ми сад треба да одустанемо од титуле за вјек и вјеков. Титула је последица у овој лиги, а не циљ. Коме је титула циљ тај је Гробар ил нешто ниже.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 181 182 184 185 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.339 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.