Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 783 784 786 787 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 851113 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Svaka firma novac dobija od gradjana

Dosao sam dovde i ukapirao sam da si jako mlad pa ne znas kako funkcionise privreda, sta su javna/drzavna/drustvena preduzeca, kome ide novac od poreza, ko ima monopol (kao sto neko rece pre mene) i da ne objasnjavam dalje...

Kad vam pare daje mocna Zextra ili neki drugi privatnik, to je OK. Kako je ta firma zaradila pare, predmet je neke druge diskusije. Medjutim, ako se moje pare, koje sam ja kao poreski obveznik zaradio i dao deo drzavi (ili novac za struju, koji hteo ne hteo moram da dam EPSu i nikom drugom), upotrebe za sponzorisanje jednog kluba za koji ja ne navijam, e to je onda moj problem. Protivnik sam terora manjine. Te pare je pre zasluzila Zvezda, iz vise razloga (drzava se jos nije Zvezdi oduzila za placanje plata i penzija u '92-93. godini, imamo bar 50% vise navijaca...), mada ni to ne bi bilo u redu, prema svim ostalim manjim klubovima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung 
Li Adi se izvinio

"Slučaj Li Adi" je, po svemu sudeći, arhiviran na "Marakani". Defanzivac iz Gane je prethodnih dana načinio ključni korak u tom pogledu - izvinio se treneru Crvene zvezde Robertu Prosinečkom, ali i saigračima, uz obećanje da mu se više neće događati slični ispadi, kao što je bio njegov neopravdani izostanak sa treninga i "beg" u domovinu posle obaveza sa reprezentacijom u Londonu.

Li Adi je u sredu obavio razgovor sa Prosinečkim u "četiri oka", što je potvrdio za SPORTAL.RS i portparol kluba Marko Nikolovski. Ganijac je tom prilikom rekao da mu je žao zbog svega što se dogodilo i time "kupio sebi kartu" za povratak u tim. Ipak, kako saznajemo, Ganijac verovatno neće biti u kombinaciji za utakmicu sa Metalcem u subotu, a njegov "kam-bek" mogao bi da usledi već u sredu kada se crveno-beli budu sastali sa Slobodom.

Izvinjenje Ganijca verovatno će uticati na to i da mu odgovorni u klubu oproste greh i ne kazne ga finansijski, kao što je bilo najavljeno.

sportal.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S
Sta bre da ga ne kazne ... more lupi majmuna po dzepu. Ako prodje nekaznjeno, znaci da to svako sme da dopusti sebi da uradi, a to ne sme da se desava. Majmunce za primer odvaliti po novcaniku. Mozda i neki drustveno korisni rad, da bere paprike negde, to ce mu biti zanimljivo, banane su mu dosadile odavno ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Sta bre da ga ne kazne ... more lupi majmuna po dzepu. Ako prodje nekaznjeno, znaci da to svako sme da dopusti sebi da uradi, a to ne sme da se desava. Majmunce za primer odvaliti po novcaniku. Mozda i neki drustveno korisni rad, da bere paprike negde, to ce mu biti zanimljivo, banane su mu dosadile odavno ...
Pa realno vec je kaznjen sa neigranjem dosta utakmica i ako ga do sad nisu kaznili novcano, ne moraju ni sad kad se izvinio.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Pa realno vec je kaznjen sa neigranjem dosta utakmica i ako ga do sad nisu kaznili novcano, ne moraju ni sad kad se izvinio.

Ne,do sad je bio mrtav za nas,precrtan sa svih spiskova,zaboravljen...

E posto se sad slihta,razgovara sa svima,izvinjava se i javno i privatno i treneru i igracima i ponasa se u fazonu "necu vise nikad majke mi"...e tek sad moze da se razgovara o kazni...ja predlazem da ga kaze novcano,i to debelo,tipa da mu klub ne da vise nista do kraja sezone,da nema platu prakticno vise...I da mu se kaze da ce igrati protiv Vojvodine u NSu samo u slucaju da izgubimo borbu za titulu(a to se nece desiti) pa da nam ta tekma bude ono za mlade igrace da malo odigraju i rezervni tim...Time cemo da mu oprostimo,a onda neka u najboljim odnosima sa nadam se bivsim klubom(Crvena Zvezda) ode negde sto dalje...A sto se mene tice moze i 300m dalje jer takvi kao sto je on i zavrsavaju tamo i tamo im i jeste mesto... Smile
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Све је ово лепо, тако и треба - седнеш поразговараш па ил га исправиш ил га продаш на лето. Драго ми је да су се договорили, ал морао је у старту да буде кажњен новчано. У сваком случају драго ми је што се враћа у ротацију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 6700
Padrino sto si  postao surov  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Padrino sto si  postao surov  Smile

Nisam...do duse za takve stvari jesam...svaka destabilizacija ekipe,svaki i najmanji pokusaj da se omalovazi tim ili klub  je za mene izdaja i za najvece kazne i osude...A Adi je prvo izjavljivao kako ide isgurno na kraju godine,a sto se njega tice isao bi on odmah da moze,nego ne moze zbog ugovora,ali je nezadovoljan i hoce da ide...A onda je izmislio neku povredu da ne igra derbi,pa je igrao za reprezentaciju Gane,a onda je napravio najvecu izdaju ikada,nije se vratio u klub pred najznacajniji ciklus utakmica za Crvenu Zvezdu u proteklih 3-4 godine...Ako ne voli klub,ako nije taj tip da zna sta je i kad bitno,onda to uguvor regulise iusmislu da je morao ako nizbogcega drugug onda zbog papira koji je potpisao...Ima menadzera naseg coveka koji je mogao dosta toga da mu predoci i da mu objsasni ili sugerise,ali me boli to sto ovaj upravo to i radi aili na stetu Zvezde ili iz fazona "ma ko ih*ebe"...

Saigraci to gledaju,drugi igraci to sve vide i znaju,nije to dobro nikako...I to me smara do jaja,zato i jesam nadrkan kad je on u pitanju i "surov" kako kazes  Smile  Neka se sad izvinjava i slihta,neka kukumavci i neka dodje sad menadzer da pita zasto zbog "krsenja discipline i stavki u ugovoru i obaveza prema klubu" ovaj ne prima pare i ne igra...

Ne treba posle par tekmi "hladjenja",jednog razgovora i izvinjenja da bude amnestiran,nisam za to...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 6700
nije igrao 3 tekme, sad po dzepu da se udari i na razmatranje da se stavi njegovo igranje u prvom timu
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Што да не буде? Ваљда онај ко је разговарао са њим зна шта је најбоље. Овако са дистанце може кењамо довека, ал немамо појма шта је по среди.

Ако се не верам ово је први пут да је направио проблем под Робијем. Ово је први Робијев покушај да реши ситуацију. Дакле решио је човек да му пружи шансу, мисли да овеј ту шансу заслужује, и саћемо видети шта ће бити и дал је у праву. Оно у шта сам сигуран јесте да ако Ади опет зајебе нема више лове и нема више ни на тренинг да дође до лета. Значи ни трибине ни ништа, има уговор ал ј есуспендован и забрањен му приступ на Маракану.

Ако је неко ригорозан онда је то Роби, и ако је он такав какав је решио да црњи да другу шансу онда вероватно постоје разлози за то.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 783 784 786 787 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.