Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 782 783 785 786 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 850764 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Citat
Dmitrović progovorio o premiji Partizana

Konačno bivši reprezentativac je istakao da je prošle sezone dobio kao premiju od Partizana zbog remija sa Crvenom zvezdom.

- Zvezda i Partizan mi nisu nikad predlagali nameštanje mečeva. Prošle sezone imao sam jedino premiju od Partizana u slučaju pobede ili remija sa Zvezdom. Bilo je 0:0 i uzeo sam 2.000 evra. Ne znam koliko je Partizan dao Borcu. Pominje se cifra od 30.000 do 60.000 evra. Jedino što mi nije bilo pravo što taj novac nismo dobili preko blagajne, već na ruke - obelodanio je Dmitrović za Press.
i onda ja bio lud kad sam pre jos govorio da pakistan i borac "saradjuju" Smile

I Barsa i Real i mnogo veci klubovi premiraju druge klubove ako otkinu koji bod rivalu, nista novo i ilegalno. Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Pa da, mi svi platimo porez, EPS ili Telekom dobiju novac od toga, proslede ga vama, pa vi premirate Zvezdine protivnike...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
I ?

Ajde da ti odmah kazem sta sam hteo.

Svaka firma novac dobija od gradjana tako da sa te strane banalizujes stvari, to sto sponzorise klubove je totalno nebitno, oni hoce da vide rezultate na kraju sezone a to gde je ulozen novac je za njih manje bitno.
Ta ista firma je i vama gomile svote novca davala kao sponzor, mislis da je sav novac isao na legalne stvari da kako da ne, bili ste na ivici ponora.

« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 22:45:47 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Svaka firma novac dobija od gradjana tako da sa te strane banalizujes stvari, to sto sponzorise klubove je totalno nebitno, oni hoce da vide rezultate na kraju sezone a to gde je ulozen novac je za njih manje bitno.

EPS je drzavna firma! EPS je monopolista! Njima moras da das pare....koje oni posle daju Partizanu!
U statutu EPS-a pise da ne mogu da sponzorisu klubove (samo reprezentaciju)! Sta to reklamira EPS na Partizanovom dresu?...struju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
na kraju krajeva sta ja znam kad nisam pravi "navijac"
jel tako Goranac?

Точно.  Smile

Него,треба поставити једно логично питање комшијама,ЗС и ФСС.

Када већ навијачи доносе такву одлуку,а сви знамо да је још увијек та утакмица,једина,вриједна у овом клупском фудбалу - зашто не одложити читаво коло,и све регуларно,ништа страшно ?

У претходна два дербија се виђела сва љепота фудбала,што на терену,што на трибинима,и онда долази,свако нормалан до закључка да многима није стало до развоја српског фудбала и коме је у интересу да га уништи.Џаба на терену Миси и Роналдо,када нема неког на трибинама,да им дају крила.

Поврх тога,не сматрам да је неко мало већи или мањи вјерник,ако оде на утакмицу.Религија је лична ствар човјека.Џабе томе што тај дан неће ићи на утакмицу,ако је остатак године хулиган,лопов и сл (под овим не мислим на навијачке групе,има таквих на свим трибинама).

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204

Гле Баркоса змаја!

zmaj! daj da ga dovedemo opet, mozda ce ovaj put proraditi  Smile

Поврх тога,не сматрам да је неко мало већи или мањи вјерник,ако оде на утакмицу.Религија је лична ствар човјека.Џабе томе што тај дан неће ићи на утакмицу,ако је остатак године хулиган,лопов и сл (под овим не мислим на навијачке групе,има таквих на свим трибинама).

pa boze.. u subotu ce da bude tuzan i da provede dan sa porodicom, a u sledecu subotu ce da ode i da izbode nekog grobara.. ne daj boze da naleti na nekog hrvata ili siptara, daleko bilo. jaka ti vera u p.m.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 23:07:16 od markoi93 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Apple iPhone 4

А јесам се сад сјебо  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Problem sa premiranjem nije sto se to radi jer nije definisano zakonom tj nije nelegalno vec kako se to radi.
Onaj iz Borca je izjavio da je dobio 2000 eura na ruke tj bez prijave tog novca ,bez poreza a rece da je u igri bilo
60 000 eura sto znaci da zextra jakuze nisu platile porez na taj novac vec je to tzv pranje novca.
Zbog toga treba prijaviti JSDP poreskim organima drzave Srbije da se ispita poreklo tog novca,ko mu ga je dao i da li je placen porez.
Ako nije podizanje optuznice i mardelj za Grubora ili vec nekoga od stoke,oduzimanje licence i druga liga
Ovo se mora prijaviti policiji.
IP sačuvana
social share
cale ti u djubretarima
keva kurva za sto dinara,
obedujes iz kontejnera
kad si bio dete malo komsija te silovao
jasno je ko dan.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Смарате.

Ео текст из срца брата Цигана са другог форума

Citat
Misli su mi svakog dana usmerene ka toj famoznoj tituli. Dvadesetšestoj. Fudbal se igra zbog trofeja, a ovo može da bude i četvrta godina bez omiljenog mi pehara. Dani prolaze, utakmice se završavaju, a mi smo sve dalji od trofeja, iako smo ovog proleća zabeležili sve pobede? Čudno, zar ne?

Možda i nije. Pehar bi trebalo da bude simbol dominacije, nagrada za najboljeg od najboljih. Satisfakcija za fudbalere, kojima je to doduše i u opisu posla, ali svako od njih najviše voli da osvoji trofej. Za nas navijače takođe, a pogotovo za nas Zvezdaše, jer nas je istorija navikla na veliki broj trofeja. I sada kada izostaju, dolazimo do problema i nezadovoljstva.

Robert Prosinečki nije samo čovek koji je nekada objašnjavao na terenu šta znači igrati fudbal, nije samo čovek koji je legenda kluba, nije samo čovek koji neizmerno voli Crvenu zvezdu. Sve je to opšte poznato... Ali, Robert Prosinečki je i nešto više od toga.

Razmišljam, ja mnogo volim fudbal. Zato sam uvek navijao za Crvenu zvezdu, zato sam išao na utakmice umesto da gledam Barselonu i Mančester na televiziji. Nisam želeo da ceo život moj jedini kontakt sa fudbalom bude u mojoj sobi, ili nekom kafiću, kod druga... ispred ekrana. Ne, voleo sam Marakanu. Svaki put, i dan danas, kada prođem kroz ulaz, zažmurim i udahnem duboko, bez obzira da li sam ušao na kapiju 6 ili 16. Znao sam da ulazim tamo gde i pripadam, i gde će zauvek biti moje mesto. Jedno od onih 52.000.

Bez obzira kako Zvezda igrala, bez obzira ko je trener, predsednik, sportski direktor, ko nosi broj 10, koje je nacionalnosti neki igrač, bez obzira koji smo na tabeli. Zvezda je moja, a svi ostali gore navedeni se menjaju, i kada oni odu, ja ću ostati, a jednog dana i moja deca. Pehar je, ipak, posebno zadovoljstvo. Naročito je to postao poslednjih 10 godina, kada kvalitet fudbala nije na visokom nivou, naprotiv. U fudbalu je bilo gotovo nemoguće uživati, pa su nas trofeji, titule, tešili i terali da zaboravimo na suštinu fudbala kao sporta - lep fudbal. Fudbal za publiku, za aplauze, za prepričavanje.

Čemu to ako na kraju ne uzmemo titulu, pitaće neko? Sve zavisi sa koje se strane posmatra. Rekao bih mu da je u pravu kada bi me neko to pitao. Ali, sve zavisi od toga šta vas čini zadovoljnim. E, tu dolazim do veličine jednog i jedinog Roberta Prosinečkog. Robi me je za samo par meseci, ne naučio, nego podsetio, naterao da se setim nečega što sam oduvek znao, ali je bilo nestalo u opsednutošću drugim stvarima. Podsetio me je zašto sam zavoleo fudbal, zašto sam zavoleo Crvenu zvezdu. Robi je, nijednog trenutka ne pričajuću o tome, nijednim uočljivim postupkom ne naglasivši to, stavio do znanja svima kojima je crveno-bela boja u srcu, da imamo našta da budemo ponosni, čak i ako ne dođemo do trofeja.

Crvena zvezda igra fudbal, a sva je prilika da će igrati još mnogo bolje. Mene, koji volim fudbal, to tako ispunjava, da sam presrećan. Sada to shvatam. Učinio je da još više volim sve fudbalere koji igraju u svetom dresu, bez obzira koje prezime nosili. Učinio je da poenta fudbala postane tako očigledna, makar meni koji sam je nekada bio svestan. Titula? Možda dođe, možda i ne dođe. Ali ostaće utakmice, ostaće pobede, ostaće igra koju ću pamtiti celog života, ostaće pune tribine i ovacije nakon svake dobro odigrane utakmice, nakon svakog vica koji dugo nisu bili viđeni na našim terenima. Titula? Možda dođe, možda i ne dođe. Ja ću svejedno jedva čekati narednu utakmicu, i nadati se da će san koji sanjam potrajati što je moguće duže.

Jelen Superliga? Ako ne dođe ove godine, sledeće će doći. A i ako ne dođe? Ostaće utakmice za pamćenje.Sada to shvatam. Uz Roberta Prosinečkog, drugačije ne može.

Hvala ti, Robi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation
Леп пост.

Реч дође доминира  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 782 783 785 786 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.