Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 740 741 743 744 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 843597 puta)
Zvezda u usponu

הכוכב האדום בלגרד

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1358
Zastava Grabik Ilova, Prnjavor
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG L7
Bolje i to nego da budu prazne tribine. I kup-derbi je bio radnim danom pa opet je bilo dosta ljudi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ne pomera se "večiti derbi"

Partizan i Zvezda se nisu dogovorili da njihov međusobni duel ne bude odigran u subotu, 23. aprila već tri dana. "Bilo je samo razgovora na tu temu, ne i dogovora", kažu u Partizanu.

Utakmica koja bi mogla da odredi konačan ishod srpskog prvenstva, duel "večitih rivala" Partizana i Crvene zvezde, ipak neće biti pomerena sa 23. na 26. april. Za sada.

Prvobitna informacija koju smo objavili, a koja je potekla iz izvora u Crvenoj zvezdi, da su se najveći fudbalski rivali dogovorili o pomeranju utakmice, demantovana je danas posle podne iz Partizana.

"Te teme, odnosno predloga smo se samo dotakli prilikom razgovora o organizaciji revanš meča polufinala Kupa Srbije, gde su bili prisutni i ljudi koji su zaduženi za rukovođenje ligom. Tada je o tome bilo samo razgovarano kao mogućnosti, kao neka vrsta razmena mišljenja, nije bilo nikakvog dogovora. Mi u Partizanu ne vidimo nikakav razlog da se derbi pomeri. U krajnjoj liniji, ako se taj meč odloži za nekoliko dana kasnije, onda treba pomeriti celo kolo, pa nije samo nama Uskrs, već svima!", rekao je generalni sekretar Partizana Darko Grubor za MONDO.

On je dodao da je pre nekoliko dana Komesar za takmičenje Superlige Srbije Branislav Delić izjavio da se kolo neće pomeriti.

"Tada je, što se nas tiče, stavljena tačka na te predloge i priče o pomeranju i ne znamo čemu služi ovo stalno insistiranje da se utakmica pomeri. Na kraju krajeva, mi smo domaćini, pa valjda bi ta inicijativa trebalo da potekne od nas", dodao je Grubor
.
http://www.mondo.rs/s202781/Sport/Fudbal/Ne_pomera_se_veciti_derbi.html

Браво јајаре
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ne znam ko je ovde veca budala,da li savez,odnosno super liga ili ko vec pravi raspored,ili danas partizan sutra neko drugi ko nece da odlozi utakmicu ?

Ne vidim bilo ciji interes da se derbi(najveca svetkovia naseg sporta),ma i bilo koja druga utakmica igra na datum kad najveci broj ljudi(nadam se da se zbog njih i igra fudbal) ne moze da dodje na utakmicu...

Da ne pricem sta taj datum znaci,kakvi su obicaji na taj dan itd. nego eto posmatrano iz sponzorsko-racionalnih razloga,kome je bre u interesu da se na silu ovo kolo odrzi bas na taj dan i datum ?

Sramota...
« Poslednja izmena: 09. Apr 2011, 20:00:39 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC ...
Ako je ovo istina onda ko ih jebe...
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

divisione fcv

Zodijak
Pol
Poruke 4363
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
. U krajnjoj liniji, ako se taj meč odloži za nekoliko dana kasnije, onda treba pomeriti celo kolo, pa nije samo nama Uskrs, već svima!", rekao je generalni sekretar Partizana Darko Grubor za MONDO.

Е нек вам је рекао...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Не могу да скапирам да клуб чији су навијачи прошле године бојкотовали меч на тај дан не жели да одложи утакмицу за пар дана. Додуше једно су у праву, не треба само дерби да се одложи него цело коло.
Једини разлог је да су им пуне гаће.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Delije ce sigurno bojkotovati, mislim da je to svima jasno...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

Једини разлог је да су им пуне гаће.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
SonyEricsson Т280i
  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Што нису Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 740 741 743 744 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.