Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 738 739 741 742 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 844211 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Sagem xg6
Jes' dobar.  Smile

telekom se ne finansira od poreza   Smile

Cuti, finansirao se kad nasem KK-u dadose pare.  Smile
Danas je subota, krka se ono sto smo upecali.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
sta se to tebe tice na islandu  Smile
idi onda gasi vulkan ili tako nesto  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Mi imamo ubjedljivo najbolje igrace u TSL.
Nas problem je to sto su ih vodili diletanti i to sto su neuigrani.
Nasa zadnja linija nije u istom sastavu odigrala ni jednu utakmicu.
Prelaz na novi sistem pas igre sa mnogo trcanja u obadva pravca zahtijeva uigranost
Trougao Ninkov -Evandro-Borja bi moga da igra u bilo kom evropskom timu .
Rambo ce da posalje jos jednog centralnog Evandrovog kvaliteta,levog beka Ninkovog kvaliteta,i levonogog krilnog napadaca.
Mi na leto ima da jedemo zivu decu
IP sačuvana
social share
cale ti u djubretarima
keva kurva za sto dinara,
obedujes iz kontejnera
kad si bio dete malo komsija te silovao
jasno je ko dan.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0

Немамо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nas problem je to sto su ih vodili diletanti i to sto su neuigrani.
Nasa zadnja linija nije u istom sastavu odigrala ni jednu utakmicu.
Prelaz na novi sistem pas igre sa mnogo trcanja u obadva pravca zahtijeva uigranost
Trougao Ninkov -Evandro-Borja bi moga da igra u bilo kom evropskom timu .
Rambo ce da posalje jos jednog centralnog Evandrovog kvaliteta,levog beka Ninkovog kvaliteta,i levonogog krilnog napadaca.
Mi na leto ima da jedemo zivu decu

Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Titula je naravno bitna, ali je kreiranje igre, formiranje igraca mnogo bitnije. Ako se poklopi, tim bolje. Ja mislim da mi opet letimo. Cinjenica je da smo mnogo napredovali. Cinjenica je da smo bili daleko bolji u derbiju, ali cinjenica je i da oni imaju po imenima kvalitetniji tim, a sto je jos bitnije mnogo iskusniji. Dakle predstojeci derbi ce mnogo toga razjasniti(nadam se u nasu korist).
Чињеница је и да је Ферари квалитетнији и искуснији од Југа. Али ако Ферарију извадиш мотор џабе му квалитет осталих делова кад можеш само да га гураш.
Кад им је отишао Мореира они су остали без мотора, а наш Југо је добио нови мотор.
Озбиљан фудбал без квалитетног креативца не може да се игра, као што не може рукомет без средњег бека или кошарка без плеја.
Екипа сад пуца од самопоуздања и ако добије до дербија све, мислим да ћемо да их одувамо у дербију. Ми морамо да пазимо да не проради српски менталитет "лако ћемо" па да нас не нагази нека слабија екипа.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
E то то. Имају боље играче од нас ал тај што треба да буде мотор је од њих збрисао а ми имамо одличног. Имао и феноменалног тренера тако да се то све врло лако може окренути у нашу корист.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Најбитније,да ми откинемо Чуку,Металац и Севојно чиними се и у дерби улазимо са максималном самопуздањем,још смо их надиграли у два меча.

Мада,надам се њиховом киксу против Спартака,и ако их прескочимо очекује нас тежак посао.

Имамо Вошу у гостима,Борац,па куци Рад и Спартак...Тежак нам распоред у пм..
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Ја предстијећи дерби уопште не доживљавам као епохалан. Као ни ова претходна 2. Ми терамо својим путем, циљ нам се налази тамо у јесен, а ово је све успутно. Куп или титула могу бити само бонуси, ништа не мењају.

Тако да и евентуални пораз у следећем дербију не може да поремети ово моје 'полетање'.

Jel ti misliš da tjeranje svojim putem nema veze sa rezultatom? Ti misliš da se tjeranje može nastaviti ako budemo drugi?

1. може а не мора, зависи какав план имаш.
2. да.
Наравно да титула није питање живота и смрти, да је најбитније да стварамо игру. Али титула отвара много веће могућности за тај напредак.
Лакше ћеш да задржиш играча ако затреба, лакше и скупље ћеш да га продаш, имаћеш више кинте да купиш...

Samo da još dodam da kada sam rekao ovo da budemo drugi, nije se odnosilo striktno na ovu sezonu, nego uopšteno...

Nama su Rusi došli kao kec na deset. Bez titule bi bilo vijanja Evandra i ostalih po aerodromima. Bez Evrope nemaš para, bez para nemaš igrača. Sistem jeste osnova i najbitniji ali se on može gurati samo određeno vrijeme bez igrača, ali kad tad će ti se raspasti. Treba se gledati šira slika, a ne očekivati da nam Robi ni iz čega stvori nešto. Trebaju ga ispratiti i Lukić i Adžić  Smile, a bez para, i ako budu kojim slučajem znali da ga isprate, neće moći. Titula nam je bitna jer je 10 puta lakše doći do grupne faze LŠ i LE kao prvak, nego kao drugoplasirani. Grupna faza, reklame, pare i povećanje ugleda kluba... I onda ćemo moći dovoditi nove Evandre, Borhe...  Mislim da ćemo ove godine ako, daleko bilo, budemo drugi, zadnja dva pretkola biti nepovlašteni. Ako prvu prepreku pređeš, za drugu će ti trebati ogromna sreća.

Lijepo je i ta igra i sve... Ne mislim da ćemo se raspasti ako ne uzmemo titulu, ali ne mislim ni da nas može boliti patka da li ćemo uzeti derbi ili titulu, dok imamo neki sistem...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Slazem se sa @nebitno...

U sustini igra bez titule i uspeha ti je go kurac, ko sto je i titula bez igre, iako bolja stvar, opet losa, jer kad tad ce ti se osvetiti, a to obicno bude u evropi...

I previse serete po nasem timu, nije on uopste los... Ja uopste ne vidim na kojoj je to poziciji Partizan nesto spektakularno bolji... Mislim da smo manje vise izjednaceni... A tu je negde i Vojvodina, mada bih rekao mozda ipak malo ispod, ali uopste ne daleko...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 738 739 741 742 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.