Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 695 696 698 699 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 859442 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Dobar alibi pred derbi. Smiley
I zar nije EPS bio sponzor Partizana samo u LS, kratkorocno... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Citat
U klubu tvrde da nije reč o neplaćenim računima, već da je „Elektrodistribucija“ Beograd obavljala neodložne radove na trafo-stanici koja stadion snabdeva električnom energijom. Sve to ne bi bilo čudno da EPS nije sponzor Partizana i da se u sredu ne igra večiti derbi.
Smile
Citat
Adi ponuđen Olimpijakosu!
U Crvenoj zvezdi neće još dugo trpeti Adija, koji je i sam izrazio želju da promeni klub. Kako bi se razišli na obostrano zadovoljstvo, u toku su pregovori sa Olimpijakosom. Ljudi sa „Marakane“ ponudili su Atinjanima svog štopera, u želji da spreče njegov eventualni transfer u Partizan.
Smile

Pitam se na kojim drogama su ovi iz Alo?! Smile Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung 
Bajković: Ja sam golman za Partizan

Boban Bajković je od uloge večitog epizodiste u Crvenoj zvezdi, konačno dočekao svojih “pet minuta”. Cetinjanin koji “krcka” već sedmu godinu na “Marakani” dva puta je ovog proleća stajao među stativama, protiv Jagodine i Javora, i oba puta je sačuvao mrežu. Što je najvažnije, crveno-beli su pobedili u oba slučaja, a velike zasluge za to idu i na račun 27-godišnjeg golmana. Odsustvo do juče neprikosnovenog Saše Stamenkovića se nije osetilo u tim mečevima, pa će Robert Prosinečki, čini se, imati dilemu koga od njih dvojice da “stavi” na gol protiv Partizana, u revanšu polufinala kupa.

- Ako je zbog taličnosti pobede od 2:0 onda ja branim sigurno – kaže u šali Bajković, prenose Večernje novosti, i dodaje: - Videćemo šta će šef odlučiti, ali ako budem branio, trudiću se da mi mreža ostane netaknuta. To je prvi garant da možemo da uzvratimo istom merom, jer tim igra sve bolje, a napadači svakome mogu da zatresu mrežu više puta.

Zbog povreda, kažnjenih igrača, problema sa (ne)disciplinom, Zvezda ovog proleća gotovo nijedan meč nije odigrala u istom sastavu. Tako će biti i protiv Partizana.

- Povrede i problem sa Adijem remete nam ritam, a opet se ne reflektuju na funkcionisanje zadnje linije. Vilotić je već u onoj staroj formi i nadam se da možemo do 2:0. A kad dođe do penala, već ćemo se pobrinuti da mi slavimo - ističe Bajković.

Zvezda će protiv "večitog rivala" igrati bez pomoći Ognjena Koromana, Duška Tošića i Lija Adija.

Inače, crveno-beli u nedelju nisu trenirali jer su zbog radova na elektro mreži kod stadiona ostali bez struje i vode.

sportal.rs

Li Adi se javio!

Produženio odsustvo Li Adija, defanzivca Crvene zvezde, prvo je zabrinulo, a zatim propisno naljutilo sve u taboru kluba sa "Marakane". Zbog nedsicipline ogledane u činjenici da se Ganijac nikome iz Zvezde nije javljao posle obaveza sa reprezentacijom, on će biti kažnjen, i očekuje ga mukotrpna borba za povratak među startere, što je i najavio trener Robert Prosinečki. U međuvremenu, Adi se javio generalnom sekretaru crveno-belih Andriji Kleutu. Kaže, vraća se u Beograd...

- Tačno je, Adi se javio, u toku je izrada avionske karte. Trebalo bi da se vrati preko Londona, da ne bi u drugim državama imao problem sa vizom. Išao je u Ganu da obiđe suprugu, nije u redu što je tako postupio, odnosno što se nije javio nikome. Zvezda neka odluči kako će da ga kazni, ja tu ne mogu ništa - rekao je u izjavi za Sportski žurnal Adijev menadžer Goran Milovanović.

Ganijac je propustio meč sa Javorom, a neće ga biti ni u kombinaciji protiv Partizana u revanšu polufinala kupa, u sredu, jer je tako odlučio Robert Prosinečki. Po povratku Adija u klub čelnici Zvezde će obaviti razgovor sa njim i pronaći rešenje kako se ovakve stvari u budućnosti više ne bi ponavljale. Nije isključeno da Ganijac već na leto bude stavljen na transfer listu.

sportal.rs
« Poslednja izmena: 04. Apr 2011, 09:21:37 od stelexD »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
90-to godiste ima zenu u Gani i otisao je da je obidje... Smile

Ma bre,taj momak je odavno "mrtav" za mene  Smile

Najbolje bi bilo da ga i klub otpise,i da ga Prosinecki zaboravi...

Sto se derbija tice,moraju da se pokazu muda,imamo i igru(nekakvu) igramo kuci,mi smo zvezda a oni partizan(a zna se sta to znaci  Smile  ),treba pokazati petlju...neke se pobede dobijaju na juris

IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia c6
ja bi ga pustio da igra na derbiju, pa da se ceo sever posere po njemu...
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
ja bi ga pustio da igra na derbiju, pa da se ceo sever posere po njemu...

Nemoj da se ljutis ali nemoj vise da pises ovakve gluposti...

Sever da zvizdi svom igracu ? Na stetu Zvezde da se zvizdi njenom igracu na terenu ?

umij se malo,pa se vrati i probaj da ukapiras sta si "predlozio" ili u nekom afektu napisao...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
А што да се не звижди ако је заслужио? Звижди се од кад је света и века а сад одједном то не ваља.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia c6
ma ne razumes empty, zvezda je iznad svega. bojkot kk smo zaboravili.... neljutim se ali...
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
А што да се не звижди ако је заслужио? Звижди се од кад је света и века а сад одједном то не ваља.

Brate,momak je predlozio "da se Adi namerno pusti da igra derbi i da mu se sever usere u zivot"...cekaj bre pa jel to normalno,jel to logicno,da li nam to treba i da li je potrebno da se spustamo na taj nivo...A razmisli malo koliko bi to stetilo klubu,drugim momcima ,Zvezdi i svima nama,a samo zbog hira da se camugi pokaze koliko je govno...mislim da tu nema poente...Niko nije pricao o zvizdanju kao o necemu losem...Mada sam ja od onih koji svojima ne zvizdim i kad zvizde svi(kad igraju lose),prosto to smatram nepotrebnim,glupim,idiotskim...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia c6
ako ti mislis da je bolje da se na tribini navjia, a da se posle ulazi u svlacionicu i samara, kao sto je sever radio onda ok. ili mozda treba da mu damo podrsku, dao je dobar primer ostalima, jel mozda ako ga budemo prozivali, ovi ostali ima da zapadnu u stanje depresije. Smile

i jos jedna stvar treba ga pljuvati na svakom koraku, djubre nije zasluzilo da nosi zvezdin dres.
« Poslednja izmena: 04. Apr 2011, 11:14:56 od bifidus »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 695 696 698 699 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.