Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 439 440 442 443 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 850200 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation

Што се историје Партизана тиче,такође имају вредну и богату историју и лично бих волео лад би неко на вашој теми радио нешто слично као Емпти на овој,јер су то неке основне ствари које мора свако да зна

Ima sve sazvakano na zvanicnom sajtu, cela istorija, cini mi se da je Juventuslandia to okacio kod nas na temi, ali nece niko da se pomuci i samo da klikne da procita, ima bukvalno sve...

Nekada je i Dias radio slicne stvari kao Empty, sa sve slikama, ali ne obracaju ljudi paznju...vaznije je komentarisati da li je Lukic Djuri jeb'o kevu ili ovaj njemu... Smile

Или како ко изгледа у сауни или базену  Smile

Не знам за то што је Јуве качио али се сећам  неких слика што је Диас качио,ал после тога ништа...штета.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Svi znaju gde stoje ti tekstovi o istoriji kluba. A forum i jeste za razmenu misljenja, prepucavanja i sl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ја не знам где стоје! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
A znas za digitalne knjige  Smile Smile

www.partizan.rs pa odes u deo istorija kluba, tamo imas arhivu od 1945., sve igrace i timove od tada, slike itd.
Ali mani se belaja  Smile
« Poslednja izmena: 02. Mar 2011, 01:29:02 od zezamkrizu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
А добро за то сам писмен да нађем Smile

Мислио сам да неко зна где су ти Диасови постови Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
У канти Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ај да ускочим...прво да кажем да ми је као навијачу Звезде онај Стефанекин пост небулоза чиста и не знам шта би требало да се деси да бих ја оно написао. По томе што је написао испаде да је Звезда крива јер је била победник КЕШа  у погрешно време јер се он тад није родио.

Ne, nije tako. Ja sam samo rekao da mi je neshvatljivo da momak koji je '87 kaze da ga ne zanima Zvezda od '90 pa na dalje. Pa lepo onda pitam, je l' treba da me zanima samo ono sto mi je neko prepricavao da se nekad davno desilo ili ono sto sam ja svojim ocima pratio? Ja volim Zvezdu najvise na svetu, ali je aktivno pratim tek negde od 2001. I iskreno, postujem ja nasu istoriju, divim se tim ljudima koji su harali Evropom, ali sta je meni Bari i Tokio? Ja za ovih 10 godina nisam video nista od toga sto mi serviraju na tanjir svaki dan! Sta, sto sam gledao na kaseti? Sto mi je cale prepricavao kako smo dobili Bajern u Minhenu, dok sedimo na istoku na pauzi u poluvremenu i gledamo kako je na semaforu 0:1 za Hajduk iz Kule?! Meni je Bari i Tokio samo slovo na papiru, ja to nisam doziveo, nisam preziveo, ne osecam to kao sto osecaju ljudi poput mog caleta! Ne osecam uopste! Ako je vama svima to najveci Zvezdin uspeh, meni je dranje Rome i PSV-a na Marakani najvece sto sam doziveo! Treba se secati svoje istorije, nikad je ne zaboraviti, ali vi se ne secate istorije, vi zivite u toj istoriji! Notingem forest je dva puta osvajao LS, pa sad igraju drugu ligu! Jednog dana, kada neko bude prestao da lupa kako su Bajern, Real i Barselona nase drustvo, i kako je Zvezda svetska sila u fudbalu, i kad se budemo okrenuli sadasnjosti i buducnosti i shvatili da nismo sve to sto kenjaju ljudi, vec samo prosecno-bedan klub iz jugo-istocne Evrope sa slavnom trofejnom istorijom, onda ce se mozda desiti da se opet vratimo na te cuvene staze uspeha.

I vidimo se na Marakani protiv Smedereva, to je ono sto je bitno, to je ono sto je sada, to je vazno, a ne sta je bilo pre 20-30 godina!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
Citat
Meni je Bari i Tokio samo slovo na papiru, ja to nisam doziveo, nisam preziveo, ne osecam to kao sto osecaju ljudi poput mog caleta! Ne osecam uopste!

Ја осећам делић. А ти ако не осећаш јебига ускраћен си за нешто лепо, шта да ти радим. И нема то везе са живљењем у прошлости, омашио си поенту опасно.

Citat
vec samo prosecno-bedan klub iz jugo-istocne Evrope

Ја то причам све време па се људи увреде Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

А ја сам цео живот свој дао њој, Звезди Црвеној!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 501
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson к750и
Јел отишо Гума дефинитивно?  Smile
IP sačuvana
social share
Нема велике љубави без велике радости, али и без велике патње.     Е то вам је Црвена звезда.     Има да се радујеш до неба, али секирација ти не гине.

Edit by shone83: Maksimalno dozvoljeno četiri banera!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 439 440 442 443 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.724 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.