Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 437 438 440 441 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 848132 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
И 90е су прошлост.
« Poslednja izmena: 01. Mar 2011, 18:57:39 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Pa jesu i hvala Bogu sto je tako.A vec kad obradjujes sve redom,mogao bi i to,ima tu ponesto da se kaze  Smile
« Poslednja izmena: 01. Mar 2011, 19:17:55 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Јбга не волим па нећу. Ако неко воли нек пише. Ту би могло далеко више да се пише јер поред оваквих детаља какве ја достављам може да се унесе и лични доживљај. Ал мене тај период превише не интересује и не волим да га се сећам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Aha.  Smile Znaci treba da zivim u proslosti i da volim Zvezdu zbog toga sto je nekad kidala u LS kad nisam ni bio ziv, a ono od kad je ja pratim je zapravo beznadezna borba da se samo udje u tu istu LS.  Smile Sta. Koj. Kurac.  Smile

Bravo za ovo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Знаш како Ерјоне, и ја бих да сам на твом месту причао ту исту причу. Уствари не! Исправка - не бих, бар смилим да не бих. У покушају да се, ајде нећу рећи изједначе величине ЦЗ и П, већ да се Партизан по величини приближи Звезди већ одавно иде та прича како ми гледамо у прошлост и шта ти ја знам... А то једино може и да прича неко ко прошлошћу не може да се подичи или неко ко својом прошлошћу не може да се подичи неком другом, у овом случају највећем ривалу. Наша (циганска) је несрећа што су многи и насели на то, па сада доживљавају Партизан и Звезду као једнаке по величини, и не праве никакву разлику већ су то "2 највећа клуба у земљи". Сутра мало. Ал то је нажалост тако, људи не знају ни кад је битка на Колубари била ни кад је донесен Сретењски устав, а самим тим не знају ни делић историје клуба који наводно воле више од себе. Такви смо данас, то је трагедија овог друштва, а то се само по себи рефлектује и на ову причу. А кад неко узме па мало прочита историју Звезде може фино да схвати како се Звезда доживљавала тада колико је велики клуб била и какав је углед имала он у Европи а какав остали клубови у држави, а самим тим и да схвати да ово данас уствари представља неку причу еквивалентну рецимо некој о 2 енглеска четвртолигаша. То наравно не значи да ми треба да мање волимо своје клубове, ал исто тако не значи да треба и да заборавимо на историју, поготово ако имамо неку којој се можемо похвалити ни у селу ни у граду већ у свету.

И још једна ствар - ми смо Срби, и историја је у тешким временима прва ствар на коју се позивамо и којом се дичимо. А самим тим што нам пребацујете баш величање историје уствари потврђујете да ту нешто није како треба, односно да ради сујета и завист, илити што би се сада рекло комплекс.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Govorim ti samo u svoje ime.
Nikad nisam omalovazavao rezultate CZ (nisam tolko lud), priznajem vas za FK sa fantasticnom istorijom, neponovljivom na ovim prostorima, ikada, svi smo sve dalje i dalje.  Nije mi problem da priznam da ste vece fudbalsko ime. Nama Grobarima je i draz da se nadigravamo i da nadigravamo vece, pa i da ih ponizavamo. Tako je i u kosarci. Mi se ne merimo sa vama, Fmp-om, Hemofarmom. Mi se merimo sa Barsom, Realom, Efesom, Grcima...mnogo smo manji i bedniji od njih ali nama je to draz, da se sa takvima borimo i da ih bijemo.

Tada mi jos draze budu pobede u derbijima i sl.   A stefaneki sam rekao bravo ne zbog pljuvanja vase istorije, nego sto je decko u pravu. On je mlad i pamti ono sto je doziveo. A ne neko sad to da brise "Bari i kraj, posle nema"

p.s. promasio si poentu, bar ono na sta sam ja mislio odgovorom stefaneki.
« Poslednja izmena: 01. Mar 2011, 23:57:26 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Па нико не брише. Нит сам ја ишта рекао лоше за овај период од Барија наовамо. Рекао сам само да се мени тај период не свиђа и то је то. Ел то проблем? И ако јесте што је проблем? Шта има лоше у томе што ја волим да се присетим Звездине историје и себе тешим временом кад се играо фудбал?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Ja bih samo na kratko da se pridodam...

Zvezda ima lepu istoriju, mnogo trofeja i svaka cast na tome.

Ali, i Partizan ima izuzetno lepu istoriju, mnogo trofeja i uspeha, naravno i neuspeha...i veoma je cenjen u svetu, bio i ostao.

Ovo mi je bas upalo u oci sada...

Citat
Ал то је нажалост тако, људи не знају ни кад је битка на Колубари била ни кад је донесен Сретењски устав, а самим тим не знају ни делић историје клуба који наводно воле више од себе.

Prvi deo recenice nema nikakve veze sa drugim i jako je glupo poredjenje.

I Empty, ne znam odakle ti to da svi dozivljavaju Partizan i Zvezdu kao jednake po velicini? Evo ja prvi ih ne dozivljavam tako, Partizan ce kod mene po svemu uvek biti veci, jer volim taj klub i nema lepseg, veceg i boljeg na celom svetu...

Ali cu takodje uvek reci "2 najveca kluba u zemlji" jer to ova dva kluba i jesu, na stranu ko je po meni prvi, a ko drugi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Није глупо поређење. Понта је да људи данас гуслају о стварима о којима немају појма. Поређење са српством сам изабрао јер је прилично устаљено па ми је пало одма на памет.

А сами трофеји и нису толико битни за ову причу. Поента мог присећања историје је фудбал. Не трофеји, већ фудбал. Некад се играо, сад га нема. Звезде и даље има, тако да могу да навијам за њу, али фудбала нема па волим да се враћам у та времена и да се присећам тих утакмица. То је то.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Ај да ускочим...прво да кажем да ми је као навијачу Звезде онај Стефанекин пост небулоза чиста и не знам шта би требало да се деси да бих ја оно написао. По томе што је написао испаде да је Звезда крива јер је била победник КЕШа  у погрешно време јер се он тад није родио.

Стварно не желим да залазим у оне сфере,ко и како и због чега навија за вољени клуб,који су параметри,мерила...то је индивидуално и не желим да се мешам. Пишем у своје име и из свог угла а као навијач тима са таквом историјом(чак и у време кад нисам био рођен) поносан сам на њу и сматрам познавање те историје као део опште културе. Таква историја клуба је нешто чиме не може пуно клубова да се похвали и то је нешто што мени лично представља неко осећање задовољства и поноса али далеко од тога да ћу рецимо у некој расправи да се хватам за 80-те године и упоређујем .

Стање у клубу је такво какви су и резултати тренутно,а ја могу само тај клуб још више да волим јер га не волим због пехара,медаља и осталих срања..

Што се историје Партизана тиче,такође имају вредну и богату историју и лично бих волео лад би неко на вашој теми радио нешто слично као Емпти на овој,јер су то неке основне ствари које мора свако да зна
« Poslednja izmena: 02. Mar 2011, 00:42:36 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 437 438 440 441 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.