Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 365 366 368 369 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 856412 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Jakso, nema to veze, ti tereni ni 90-ih nisu bili nesto dobri pa ipak je kvalitet fudbala bio kudikamo bolji nego sada
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ma bre to sto neki sadasnji igraci ne igraju dobro fudbal, ne znaci da je to do terena i ne kazem ja to...

A Empty slazem se ja sa tobom... A i sam kazes, kad dodje dobar teren pokidate... E u tome i jeste stvar... Prvo neozbiljno je da ti u 21. veku imas slabe terene... U evropi se svuda igra na dobrom terenu...
I to sto bi trosio vreme ili ne samo vreme da se prilagodjavas losem terenu, iskoristio bi da se sto bolje prilagodis na terenu koji je dobar i na kome ces igrati... A u tome i jeste stvar... Jednostavno ti maksimalno treba da usavrsis svoju igru na terenu, koji je dobar, i koji ti omogucava brzu pas igru i igru na malom prostoru, jer je takav fudbal zahtev ovog vremena... Na losem terenu to je mnogo teze... Bas bih video Mesija kako bi igrao u Kuli... Sigurno bi bio vrhunski igrac i tu, ali ne bi bio toliko dominantan...

I nisam ja rekao da oni treba da igraju na sta ti ja znam, Alianz Areni ili nekom takvom terenu, nego da to bude pristojno, bar kao ovaj teren u Antaliji...

« Poslednja izmena: 15. Feb 2011, 14:48:52 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Mesi u Kuli ne bi bio nista,nikakav,video se ne bi...ali opet to sad prosirujemo smesnu pricu sta bi bilo kad bi bilo(vezano za Mesija)...i time sto sam ovo napisao ne zelim da amnestiram ove nase balvane koji su kao sto i kaze Empty ponikli po nekim selendretinama i livadama neravnim,a sad glume baletane...

Takojde se slazem da postoje odredjene tehnike kako se neke stvari vezbaju,kao sto je ispricao Empty ono za golmane partizana,i verujem da i danas potoje takvi "poligoni" za fudbalere i za razno-razne pozicije da uvezbavaju neke stvari...kao sto postoje i u vrhunskim klubovima "poligoni" za fizikalije i fizicko spremanje ekipe i pojedinaca...I ok je to da se na taj nacin vezba,jer kazem takvu vrstu vestackih "poligona" imaju veliki svetski klubovi...

Ali moram da kazem da je Jaksa u pravu i da bi bilo neozbiljno i prevazidjeno vezbati na dzombastom terenu da bi bilo sve kako treba na ravnom,e to nema nigde,realno  Smile...to je malo neozbiljno u najmanju ruku razmisljanje o fudbalu u ovom veku,nisu to mladje kategorije...Treba raditi na pravim terenima...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Јебига тако то иде, пропала земља па пропало и све живо, па и ситнице типа столице у чекаоници дома здравља, шалтери у заводу за запошљавање или фудбалски терен у некој варшици. Од тога се не може побећи. Ал то никако не може бити изговор за фудбалско незнање. То више спада у луксуз. Ти терени и њихово одржавање су скупи, и 90% клубова то не може себи да приушти. Ал то није препрека да би се играо добар фудбал.

едит: Кумашине јес неозбиљно, ал да видим ко ће то по Србији да искешира милионе да би постојали услови за примадоне.
Тврдим да се фудбал може играти какви год да су услови, све је ствар воље тренинга и адаптације. А после кад у ЛШ одеш на ноге Шалкеу рецимо на Ауф Шалке арени има да им се најебеш милосне мајке Швапске јер имају врхунску траву Smile
« Poslednja izmena: 15. Feb 2011, 14:58:17 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Empty, a vidis npr. ja se ne secam da su se nasi zalili na terene, ali i isto tako se secam kako je Guma na onom blatistu protiv Rada kada smo igrali, prosle sezone mislim, bio super... Covek ceo zivot igra u blatu, i kao sto kazes, navikao na blato, i tu dobro igra, a mozda na dobrom terenu je slab...
Ok ovo je sada malo karikiranje i nagadjanje i zezanje, ali kontas poentu...
To je veoma visok nivo(ako hoces da igras evropu) i moras sve da dovedes do savrsenstva, nema tu prostora za to ono, kad igram u blatu super, kako cu tek da igram na dobrom terenu...

A uopste ne mislim da je to nesto preskupo... Zapravo ako kosta ceo teren da se napravi 120.000e, kolko platise u Jagodini, videcu kakav ce biti, al trebalo bi da bude dobar, ne verujem da je to odrzavanje toliko skupo... Na godisnjem nivou ne verujem da prelazi 20.000e, a i to je mnogo, verovatno je i dosta jeftinije(mada nikad se ne zna, mozda nisam u pravu jer stvarno nisam upucen)... Ko ne moze to da plati ne treba ni da igra u Superligi...

« Poslednja izmena: 15. Feb 2011, 15:06:11 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Zapravo ako kosta ceo teren da se napravi 120.000e, kolko platise u Jagodini, videcu kakav ce biti, al trebalo bi da bude dobar, ne verujem da je to odrzavanje toliko skupo... Na godisnjem nivou ne verujem da prelazi 20.000e, a i to je mnogo, verovatno je i dosta jeftinije(mada nikad se ne zna, mozda nisam u pravu jer stvarno nisam upucen)... Ko ne moze to da plati ne treba ni da igra u Superligi.

Pa najskuplje je postaviti.Odrzavanje je poprilicno jeftino,uzimajuci u obzir da 98% JSL ne igra Evropu.Samim tim da FSS bi mogao i morao da krene u bolju ofanzivu,sto se tice pomoci,da se rijesi jedan od osnovnih problema lige.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Имаћемо онда Звезду Партизан и Војводину у првој лиги. Може, концентрација квалитета Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Емптићу тебра,има стварно смиса и у праву си за неке ствари ал редовно се одлази у неке крајности,ево рецимо,кажеш ко научи да игра на џомбастом кидаће на тепиху. Ок,овако у теорији то и звучи тачно и то можда може да прође у неким нижим лгама али у модерном фудбалу где ти треба да примиш лопту,погледаш распоред играча и добациш,имаш 2 секунде пре него што ти неко одтрани подколеницу и бубрег,е сад на џомбастом терену ти немаш времена и не можеш да научиш како ће лопта да скакуће и где да се одбије,дакле концентрација је прво да је примиш,па док дигнеш главу,прошо воз. На Енфилду знаш да се котрља право и не мораш ни да је гледаш,већ гледаш саиграче  и у штедиш оних корисних 1,7 секунди. Исти случај и са вођењем лопте,шутем,центаршутем...

Е сад у праву си за данашње играче Звезде који ни на Енфилду не би умели ништа боље од онога у Кули али то је до малоумности и нестручности која нам је у клубу уназад бар 5 година.

Дакле,то нема везе са тереном,већ са струком,а терен је ипак јако битан(уопштено говорећи)
« Poslednja izmena: 15. Feb 2011, 15:13:08 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9

едит: Кумашине јес неозбиљно, ал да видим ко ће то по Србији да искешира милионе да би постојали услови за примадоне.
Тврдим да се фудбал може играти какви год да су услови, све је ствар воље тренинга и адаптације. А после кад у ЛШ одеш на ноге Шалкеу рецимо на Ауф Шалке арени има да им се најебеш милосне мајке Швапске јер имају врхунску траву Smile

Ma razumem ja sta ti hoces da kazes,ali mislim da to nije resenje...
Danas nije kao nekada,ta mala razlike na kom i kakavom se terenu igra moze potpuno da promeni utakmicu jer je fudbal toliko svedan da su nijense jako male,naravno ako izuzmemo par vanzemaljskih kluboa i igraca...I svi igraju na koliko-toliko pristojnim terenima,da ne kazem slicnim...

Ako si gledao "Montevideo bog te video",e to tvoje razmisljanje mi lici na razmisljanje iz tog tili tih vremena,e sad da si u pravu da mi nismo infrastrukturno mnogo napredovali,to je druga prica Smile  

U glavnom,treba se spremati za normalan,korektan teren,treba igrati pas i praviti sistem na takvom terenu,treba stremiti ka boljem na neki nacin ili barem imitirati bolje...A mogu se improvizovati poligoni sa peskom,blatom itd kad je u pitanju neka vezba za igraca ili golmana,ali apsurdno bi bilo ceo sistem igre praviti na losijem terenu jer ce on navodno onda eksplodirati na dobrom...Mozda ja nisam u rpavu,ali se tu ne slazemo...

Iako kapiram da je takvih terena malo,i da uslova kod nas nema,ali valja se potrudutu da to bude sto ravnije i izgleda sto je bolje moguce...pa tu trenirati
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Да би у Партизан и Звезду, Војводину и остале Суперлигаше долазили добри играчи мора прво да се мења закон, статут и комплетно размишљање фудбала у нижим лигама и млађим категоријам... Као и инфраструктура... И да се искорени корупција. Што је, сложићемо се, у овом систему и на овим просторима немогуће. Па људи ми имамо 5, евентуално 6 клубова који имају услове за рад у млађим категоријама. Ја не разумем само Аустријанце који имају фантастичне услове у свим лигама, имају и превише добрих и квалитетних терена и опреме, а могу да увезу и добру струку јер имају пара. Они ето, опет немају резултата.

Каква је код нас ситуација ми имамо генијалне резултате...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 365 366 368 369 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.