Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 366 367 369 370 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 856496 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Схватили сте ме буквално. Не кажем ја да играчи треба да иду у Пржогрњце да тренирају на њиви деда Милорада, већ само показујем на примеру да лош терен није уопште, али уопште толико страшан проблем. Јесте проблем, ал претерујете са кукањем. Рекао сам да се и раније играло по таквим теренима па је био врхунску фудбал. Или си тад Малкине имао више од те 2 секиунде да примиш лопту по бангавом терену и да је додаш? Исто еј било брате и тад и сад, тад су још и више крљали и ломили противнике.

Ја се рецимо сећам једног дербија пре рецимо 10 година кад је у другом полувремену пало толико кише да су се створиле баре по терену и није било могуће играти на одређеним деловима. Чини ми се да је Звезда губила, да је вијала резултат, и сећам се како је мој ћале пиздео јер играчи немају појма да играју у таквим условима. А зна се да тад лопта мора да се диже јер не може ићи по земљи. А да би то могао да играш треба мало технике имати и знања, као за фудбал на песку. А напи то ни тад нису ималу, а камоли данас.

Дал је фудбал пропао толико да данас рецимо Снајдер или Руни не могу да се мере са звездама из 70их не бих знао да кажем. Ал некако стичем утисак да су они играчи фудбал учили по којекаквим пољанама и да су већ ту били мајстори. А 100 пута је теже бити мајстор ту него на тепиху, и кад то савладаш тепих ти дође као разонода и кад кренеш да играш на трибинама људи падају у транс и после 30 година причају како никад више такав мајстор постојат неће. Могуће је да је то истина, данас се играчи школују у инкубаторима и чим изађу негде где је за фудбалски терен заслужнија природа него људи одма настане куршлус. Лепо је и то, ал тамо где има пара па се могу искоренити ти аматерски терени. Ал овде је друго окружење, и докле год су људи очи исколачене према западу где су врхунски услови никад се нећемо окренути оном правом проблему нашег фудбала а то је лош рад у струци. Он никад није зависио од услова, ал данас се све више кука за условима док је тај рад нестао. На крају дођеш до тога да и у условима који су врхунски (Звезда и Партизан) опет фали квалитетан рад. Дакле услови су голо говно. Ето и Ландија је навео пример. О томе је причао и Косан кад је радио у Кини, реко је да имају лове и улажу милионе у инфраструктуру ал џабе кад немају талентоване играче и квалитетну струку. Код нас све контра, имамо талента само смо рад запоставили јел нам душе зинуло за лепом травом. Јебо лепу траву, Партизан је 80 и неке у гостима Вележу или Осијеку (не сећам се тачно) по блату и снегу дао 6 комада, ја се запањио какви су то голови и акције биле. Као што сма рекоа - лепа трава и услови за тренинг су (поготово у Србији) лускуз, а не приоритет.

едит: да сад не би Јакша рекао како се 800их играо другачији фудбал... један од говлова је пао након опаке акције кад је неко са десне стране прошао играча 1 на 1, центрирао, у 16 пријем на груди па пребацивање залетелог противничког играча и повратна лопта на неких 13-14 метара за играча којишпринта у 16. То је тако лепо изгледало, ретко се и данас такав гол виђа. Дриблинг, прецизан центаршут, врхинска техника у пријему и ослобашању противника и одлагање лопте играчу који прати од позади целу акцији. Фудбал. Гледо на СОСу у Сећањима, ишле репортаже сезона из 80их.
« Poslednja izmena: 15. Feb 2011, 16:01:13 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Citat
А зна се да тад лопта мора да се диже јер не може ићи по земљи. А да би то могао да играш треба мало технике имати и знања, као за фудбал на песку. А напи то ни тад нису ималу, а камоли данас.
Citat
О томе је причао и Косан кад је радио у Кини, реко је да имају лове и улажу милионе у инфраструктуру ал џабе кад немају талентоване играче и квалитетну струку

Ово је нека суштина, џаба нама и терени и све, када имамо играче који не знају да играју фудбал и на нормалном терену Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Тачно то. Квалитетан рад је ос-но-ва! А ако то успеш да помогнеш и добром инфраструктуром то је већ идеална ситуација. Ал у Србији је све то луксуз, идеалних ствари има јако мало.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
Još jedan odlazak sa "Marakane"...

Posle Nikole Ignjatijevića, Slavoljuba Đorđevića i Miloša Trifunovića na pomolu je još jedan odlazak sa "Marakane". Naime, ruski Tom zainteresovan je za napadača Crvene zvezde Slavka Perovića. Klub iz Tomska kontaktirao je crveno-bele, a najrealnija je opcija da Perović bude pozajmljen na godu dana sa opcijom otkupa ugovora ukoliko zadovolji.

http://www.sportal.rs
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Zato sto Austrijanci verovatno ne prate fudbal previse, vec su vise orijentisani na zimske sportove... To ne znam, vec pretpostavljam...

A sto se tice svega toga, mislim da je krajnje vreme da se uradi ono sto su uradili nemci, kad su doneli uredbu po kojoj samo oni sa odgovarajucim stadionima mogu da igraju u prve 2 lige i to je to... Kod nas bi bar mogli za superligu da postave neke standarde...

A imacemo terena...

Evo npr. u startu imamo CZ, PAR, VOJ, onda u Kragujevcu je super stadion, tu trenutno igra Metalac, al valjda ce oni ispasti a uci Radnicki, onda u Uzicu renoviraju stadion bice dobar i zavrsavaju ga valjda uskoro, onda ima Jagodina super stadion(fali mu jos malo), renovirace u Cacku, Nisu, Novom Pazaru, Krusevcu... Plus jos valjda u Subotici i jos nesto u Kragujevcu al to u drugoj fazi tih investicija koje su najavljene(za ovo nisam siguran al mislim da procitah negde)... U Smederevu je dobar stadion, mada bi valjalo da mu je trava bolja i da ima reflektore...

Evo ti u startu imas 6 dobrih stadiona, plus ce se dobiti jos 4-5 i uz to imas jos jedan kome malo fali da bude super...

I Indjija nema los stadion, a i oni valjda hoce da prave nov, al dobro to je sada vec u sklopu nekih nagadjanja, a po tom principu ima dosta timova koji planiraju da prave nov stadion...

Al se nadam da ce na svim ovim terenima koje planiraju da rade, biti uradjena travnata podloga, za Uzice procitah negde da hoce, e sad za ostale ne znam...

Empty mislim da ti je Malkin lepo objasnio, ali nema dalje potrebe da se siri ta diskusija obzirom da tesko da ce iko promeniti svoj stav...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Схватили сте ме буквално. Не кажем ја да играчи треба да иду у Пржогрњце да тренирају на њиви деда Милорада, већ само показујем на примеру да лош терен није уопште, али уопште толико страшан проблем. Јесте проблем, ал претерујете са кукањем. Рекао сам да се и раније играло по таквим теренима па је био врхунску фудбал. Или си тад Малкине имао више од те 2 секиунде да примиш лопту по бангавом терену и да је додаш? Исто еј било брате и тад и сад, тад су још и више крљали и ломили противнике.

Имали су брате много више времена од те 2 секунде,јер фудбал пре иако је имао мајсоре каквих данас врло мало има,је био спорији а то је сад основна разлика. Сад је бре онај терен мали за ове врхунске екипе а игра се малтене брзином као футсал,само са више трчања јер је већи и терен..

Што се тиче немања струке ту се апсолутно слажем а и рекох у којим стварима си још у праву. И опет наводиш пример како је била нека утакмица по води и снегу где је пало 6 голова,мислим свака част ал таква је једна у милион. Онда би сви играли по натопљеном терену....како год,ја само рекох да уопштено говорећи терен представља (уз струку) основну ствар за неки леп фудбал...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Па не можеш из тог напретка фудбала и брзине да изузмеш технику. Ваљда је и она напредовала па је лакше снаћи се кад се терен сјебе из којег год разлога?

А и беспредметно је о овоме полемисати јер наши играчи нису ни на нивоу технике од пре 30 година, а камоли ове данас закоју су потребни услови такви и такви. Лепо сам рекао - фића и формула1 кочнице.

едит: било би феноменааааааално кад би продали Ису. Видим спомиње се неких 1-1,5 милиона.. давај за Милион то је одлично. А и Роки би нам се скино Smile

« Poslednja izmena: 15. Feb 2011, 16:17:28 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Dosta vise...  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Види га овај.. минира било какву расправу на форуму, а ионако се ништа не дешава.. Да није хакса поцркали би од смора Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Dovedite neke zene na forum bolje...  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 366 367 369 370 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.571 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.