Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 355 356 358 359 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 859061 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation

8 шутева у оквир гола,употребљиви центаршутеви,3 дриблинга и неколико сјајних лопти у простор...толико нисмо имали за целу прошлу сезону,а сад на једној утакмици. Ја презадовољан  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
И ја исто вала, само омашисмо бога оца.... Нема играча осим Калуђера који уме да да гол. Ови остали једноставно не знају, немају знања, видиш да у завршници шутирају по шаблону без да размисле како ће и шта ће.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Поред Калуђера то знају у Коки,а колико ми се чини и Евандро и овај тенк Борха,мада не знам зашто ал очекујем да се Јевта мало разбуди. Е тачно се види па макар и за ових 3 мин клипа,да су сад играчима лакше ноге,боље трче у односу на оно са Стеауом,још кад буду скроз фит,лутка!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Није то за поредити. Стеауа је доста јача екипа + су играли опасан пресинг против нас па се нисмо снашли на средини. Ови су приближнији овим нашим ТСЛ папанима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia 6700
za nasu TSL samo da imas kondiciju i to je dovoljno
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Stvarno se ispromasivasmo...  Smile
Al ispromasivala se i Zeta bese protiv nas u onoj prvoj utakmici...  Smile

Ali kakav gol... Kao Barsa...  Smile Smile
Gumaldinjo(Xavi) prima loptu, daje pas u prostor za Paju(D. Alves) koji vraca u srce sesnesterca po zemlji i Andrija(Villa) rutinski resava... I sve to za 5-6 sekundi...  Smile

« Poslednja izmena: 14. Feb 2011, 06:57:51 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 3Gs

auu Sunce ti poljubim, sta smo mi sve promasili  Smile ....ali dobro, ja ipak i te kako zadovoljan...prosle sezone ni sa onim nasim timovima nismo imali proliku da promasimo ni pola od ovoga... Samo nek ovako nastave, Robi jos malo da im objasi po koju kako da zadre koncentraciju u finishu i tip top smo za nasu ligu, a do evrope cemo se vec solidno navici na ovaj sistem igre i jos po koje pojacanje i bomba  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung 
Ja sam prezadovoljan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Ma bice to sve ok sto se tice realizacije protiv Superligaskih ekipa,pogotvo na Marakani,sve ce to da legne,e sad da li imamo kvalitet da igramo derbi na jedan dominantan nacin,i da li imamo snagu da uzmemo neki trofej i izborimo evropu to su vec pitanja...

Efikasnost nije problem,problem su igraci sredine terena kao sto sam nakon tekme sa Univerzitateom pisao,i da ih stavis 10 na sredinu,opet ce da skripi i opet nece moci da igraju onako da to izgleda sigurno,mocno i kao treba...

Ali dobro,polako,strpljenje...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Wave II
Bakero: Gvardiola, Robi i ja isto razmišljamo

"Robi i ja smo učili od istog čoveka, Johana Krojfa. I ne samo nas dvojica, već i Gvardiola koji danas vodi moćnu Barselonu", kaže bivši cimer Roberta Prosinečkog iz Barselone, Hoze Marija Bakero.

Cimeri sa priprema i putovanja Fudbalskog kluba Barselona iz sezone 1995/96, deceniju i po kasnije za istim stolom.

Kose i dalje iste, izrazito crna i izrazito plava, ali nešto više kilograma i bora na licu. I ozbiljnosti u karakteru…

Nekada fudbaleri Barselone, a danas treneri Leha iz Poznanja i Crvene zvezde iz Beograda. Hoze Marija Bakero Eskudero i Robert Prosinečki.

"Drago mi je što sam se video sa Robijem", počeo je priču Bakero za srpske novinare u Hotelu "Kalista", gde je i njegov tim smešten.

"On i ja smo bili dobri drugari i cimeri. Delili smo sobu, išli zajedno na doručak, ručak, večeru. Ma, baš smo se družili. Primećujem da je sada mnogo ozbiljniji nego što je bio 1995. godine, ali to je normalno", dodao je harizmatični Španac, koji je igrajući za Real Sosijedad i Barselonu postigao 139 golova na 483 utakmice u Primeri i osvojio ukupno 18 titula!

O čemu ste sada pričali sa Robijem, posle toliko godina?

"Uglavnom o poslu. Rekao mi je da je zadovoljan u Crvenoj zvezdi, da su ga u Srbiji svi lepo primili, a ja sam mu preneo i moje pozitivne utiske iz Leha i Poljske", kratko je rekao Bakero, koji je odbacio mogućnost da se Leh i Zvezda oprobaju u prijateljskoj utakmici.

"Bolje je da se vidimo u Evropi, nema potrebe da se sada borimo", namignuo je.

Kako vam deluje Robijeva Zvezda?

"Zvezda dobro igra, bez obzira što na prethodna tri meča nije zabeležila pobedu. Ovo su pripreme i rezultat nije toliko bitan koliko su važni neki drugi momenti, a to je uigravanje taktike i fizička sprema", ponavlja i španski trener ono što naši treneri često "vrte" tokom priprema, a narod ne veruje u potpunosti.

Deluje da će i Leh i Crvena zvezda igrati u formaciji 4-3-3. Baš kao i Barselona, koju predvodi još jedan fudbaler iz te generacije, Pep Gvardiola.

Da li ste kolektivno zaraženi Barsinim stilom, taktikom i filosofijom koju je davno još uveo slavni Johan Krojf, fudbaler, trener i počasni predsednik Barselone?

"Robi i ja smo učili od istog čoveka, Johana Krojfa. I ne samo nas dvojica, već i Gvardiola koji danas vodi moćnu Barselonu, i Kuman. Nas četvorica smo učili od Krojfa, koji je definitivno bio inicijator novog fudbala".

Odigrali ste čak 260 utakmica za Barselonu, a iza vas je i bogato iskustvo iz španske reprezentacije. Koliko vam to pomaže u trenerskom poslu?

"Naravno da pomaže, ali opet bih pomenuo Krojfa. Pošto znamo kako je radio sa nama, svi mi sada težimo da budemo kao oni u trenerskom poslu".

U Lehu igraju tri Srbina, od kojih je Injac postao reprezentativac?

"Svi oni su odlični igrači, i Injac, i Ubiparup, i Đurđević. Onakvu želju za radom kao što poseduje Ubiparup još nisam video kod nijednog igrača. Inače, zanimljivo mi je da u Evropi maltene ne postoji klub u kojem nema bar jedan ili dva srpska igrača. To je dokaz da imate dobre fudbalere", završio je razgovor Bakero, koji je rodjen 11. februara 1963. godine, pa je i pet godina i 11 meseci stariji od Prosinečkog.

I Prosinečki i Bakero osvajali su titulu prvaka Evrope kao igrači. Prvo je to uradio Robi sa Crvenom zvezdom u sezoni 1990/91, a potom i Bakero sa Barselonom naredne sezone.

Tada je Prosinečki bio igrač najvećeg rivala Reala iz Madrida...

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 355 356 358 359 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.604 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.