Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 357 358 360 361 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 859046 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1904
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Sad kad je Gumaldinjo poceo da igra k'o Cavi, oni bi da ga prodaju...  Smile

Smile

Pa to i jeste vreme za prodaju, tad mogu da uzmu nesto para, a kad nije u formi nece ga ni na pozajmicu...
IP sačuvana
social share
"na čelu vojnog muslimanskog tima koji su osnovale ustaše sada će se nalaziti jevrej"
Grobari gangsteri.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Sve ovo deluje jako dobro...igra postoji,stvaraju se sanse i to je najbitnije...samo tako da se nastavi i doci ce i realizacija sama po sebi(posebno sto je na ovoj utakmici postojao faktor neverovatno raspolozenog njihovog golmana)...moram da kazem da me je posebno odusevio Borha...covek je fantastican,snazan,brz igrac,ima odlicne driblinge na malom prostoru,sjajno se gradi i cuva loptu,a sigurno ce biti sve bolji i bolji i mislim da lako moze da dominira u nasoj ligi...sto se tice drugog velikog pojacanja Evandra,mislim da njemu fali samo svezine i da bi trebalo da igra ofanzivnije nego do sada...ima odlicnu tehniku,dobar pas i pregled igre i mislim da nije ''macka u dzaku'',sto su verovatno mnogi pomislili...Cosic je veliki talenat,ali se plasim da je previse mlad i neiskusan da bi bio tako vazan sraf u odbrani,mada bih voleo da me demantuje dobrim igrama i pre svega zrelim pristupom...evo kako bi po mom misljenju trebalo da izgleda startna postava u novoj sezoni:
Stamenkovic-Ninkov,Adi,Cosic(Tosic),Tosic(Reljic)-Issah(Mijailovic),Koroman,Vesovic,Evandro-Kaludjerovic,Borha
Titula je nasa!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Dobih malopre ovu poruku. Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

001.PNG
(111.24 KB, 640x960)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

А ја сам цео живот свој дао њој, Звезди Црвеној!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 501
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson к750и
Чему толико паљење. Кад год је било оволико оптимизма није ишло на добро.
IP sačuvana
social share
Нема велике љубави без велике радости, али и без велике патње.     Е то вам је Црвена звезда.     Има да се радујеш до неба, али секирација ти не гине.

Edit by shone83: Maksimalno dozvoljeno četiri banera!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ja nesto nisam primetio neko lozenje...

A i brate, normalno je da ljudi imaju ambicije, dosla su nam 2 dobra igraca, plus jedan koji mozda bude solidan ili dobar, dosao nam je kondicioni trener veoma ozbiljan, kao i prvi trener, ostali su najbolji fudbaleri...
I onaj prvi derbi bi verovatno dobili da je Kadu dao onaj gol(a mozda i ne bi), al to sad moze da se diskutuje...

Ali ono sto je sigurno, trebace dosta strpljenja, a ova polusezona nam je prakticno uigravanje za evropu i za sledecu... Nisam siguran, sve i da dobijemo Partizan da ce nam biti dozvoljeno da budemo prvaci, ali mozda gresim(to je neko moje misljenje, verovatno nisam u pravu i ne tvrdim)...

« Poslednja izmena: 14. Feb 2011, 15:47:23 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1904
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Koroman: Konačno da Zvezda da šansu svojoj deci

Najiskusniji prvotimac Crvene zvezde Ognjen Koroman zadovoljan je urađenim na pripremama u Antaliji. Pred početak prolećnog dela sezone ima i dodatnu ulogu u timu, da pomogne mladim igračima da se priviknu na zahteve koje sa sobom nosi seniorski tim crveno-belih.

- Posle dugo godina pojavilo se dosta perspektivnih igrača i mislim da klub treba da se oslanja na svoju omladinsku školu. Mi stariji smo uvek tu za njih, da ih posavetujemo, da im pomognemo da se očeliče. Uz Dmitrovića, Mijailovića, sa nama je i Ćosić i uveren sam da je pred njim jedna velika karijera. Ono što me raduje je i da su novajlije takođe pokazale da poseduju kvalitet i smatram da su pravi igrači za Zvezdu - istakao je Koroman.

Krilo crveno-belih letos se kasno priključilo ekipi i tek u drugom delu sezone očekuju se njegove prave partije.

- Ekipa je, međutim, sada sigurno uigranija nego prošlu polusezonu i to svakako olakšava igru svakog pojedinca. Nadam se da neću razočarati navijače. Osećam da ću na proleće biti onaj stari Koroman koji asistira i daje golove - zaključio je Koroman.

(SPORTAL)
IP sačuvana
social share
"na čelu vojnog muslimanskog tima koji su osnovale ustaše sada će se nalaziti jevrej"
Grobari gangsteri.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

I onaj prvi derbi bi verovatno dobili da je Kadu dao onaj gol(a mozda i ne bi), al to sad moze da se diskutuje...

Nisam siguran, sve i da dobijemo Partizan da ce nam biti dozvoljeno da budemo prvaci, ali mozda gresim(to je neko moje misljenje, verovatno nisam u pravu i ne tvrdim)...

I baba da ima kitu...ne bi bas bila deda, ali baba trandza sigurno  Smile
Za boldovano  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa imajuci u vidu kako nam je oteta titula prosle sezone u derbiju, i kako smo osteceni za penal i crveni karton Krstajica, ne vidim sta je tu za plazenje... Al dobro ovo je moje misljenje, neko ce mozda reci da sam realan, neko ce reci da nisam, al eto... Sad sta je istina ne znam...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Istina je ta da vam titula nije oteta i da Krstajic nije trebao dobiti crveni u 2 minutu utakmice i takodje je istina da nas ne bi pobedili u poslednjem derbiju, da se igralo 3 dana i 3 noci... Smile
« Poslednja izmena: 14. Feb 2011, 16:04:41 od Mountain king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1904
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Istina je ta da vam titula nije oteta i da Krstajic nije trebao dobiti crveni u 2 minutu utakmice i takodje je istina da nas ne bi pobedili u poslednjem derbiju, da se igralo 3 dana i 3 noci... Smile
Zaboravio si da kazes da je Milijas bio u ofsajdu u finalu kupa...
IP sačuvana
social share
Grobari gangsteri.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 357 358 360 361 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.152 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.