Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 344 345 347 348 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 856335 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Samsung 
Prosinečki - Krijemo adute

Postavljeno: 11.02.2011
Sve ono što je Zvezda pokazala u prethodnih pet kontrolnih utakmica u Antaliji je upravo to što je i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki očekivao u ovoj fazi rada.

- Za ovaj deo priprema zadovoljan sam kako izgledamo. Već 25 dana radimo, igrači osećaju umor, ali sve će doći na svoje mesto, bitno je da taktički napredujemo u narednih 16 dana koliko je ostalo do početka prolećnog dela prvenstva – kaže Prosinečki.

Ne zabrinjava našeg trenera neefikasnost igrača, odnosno odsustvo gola u minule tri provere.

- Ne zabrinjava me, jer znam da će igrači biti pravi na vreme. Kada dobiju svežinu sve će biti drugačije. Teške su noge, nema pas igre, nema jedan na jedan, ali šanse će doći. Mi se fizički dobro pripremamo, biće nam puno lakše u završnom delu. Do povratka u Beograd odradićemo jako težak posao. Onda ćemo početi da se osvežavamo kako bismo došli do optimalne fizičke spreme, da im damo na svežini, da budu pravi – ističe Prosinečki.

Po pitanju izbora najboljih jedanaest popularni Robi je rešio sve svoje dileme.

- Znam koji igrači su prvih jedanaest, imamo još dve provere, možda se malo tu može promeniti, ali u generalnoj probi protiv banjalučkog Borca svakako će igrati tim koji će se onda suprostaviti Smederevu u prvenstvu. Imam 16-17 igrača na koje računam, ja zapravo na sve računam, ali kroz pripeme neki fudbaleri se više nametnu. Borha se snašao, kao i Evandro. On je kvalitetan igrač i očekujemo puno od njega. Biće pravi kada bude trebalo. Imamo sreću da imamo tri odlična golmana, videćemo ko će dobiti prednost... Generalno, svi fudbaleri su imali svoju krizu. Meni je drago što su igrači umorni – kaže Prosinečki.

Želi naš trener da u nastavku sezone iznenadi rivale, te mnoge akcije, prekide, namerava da proba iza "zatvorenih vrata"

- Najvažnije je da fizički budemo spremni, a igra će doći. Kondicioni trener Srđan Zirojević radi odlično, puno smo poboljšali taj fizički deo koji je Zvezdi falio prošle godine. Sada na red dolazi hitrina, moramo dosta toga poboljšati, moramo raditi kornere. Neke stvari ćemo ipak raditi tajno. Pogledajte koliko je ovde novinara, televizija. Nismo radili ono što ćemo raditi, kada su akcije u pitanju – uz osmeh je konstatovao Prosinečki.

zvanicni sajt
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
"Biće pravi kada bude trebalo"

zasto moram ovu recenicu da procitam na svakim pripremama kod svakog trenera...  Smile  Smile
i naravno nikad ne budu pravi  Smile
« Poslednja izmena: 11. Feb 2011, 17:05:46 od markoi93 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Rogac izgleda presao u Rad... Dal je pozajmica ili nesto drugo, i dal je nama ostalo nesto ugovora ne pise(tj. uslovi pod kojim je presao)...

http://www.sportal.rs/news.php?id=45157

Stigao neki Jermen na probu, igra valjda levokrilnog spica...

http://www.zurnal.rs/2011/02/11/jermen-na-probi-u-crveno%E2%80%93belom/index.html

« Poslednja izmena: 11. Feb 2011, 17:10:25 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
Stigao neki Jermen na probu, igra valjda levokrilnog spica..
Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
gde se dedose ona lepa vremena u fudbalu
kad nije bilo kojekakvih kurac palac polu,ofanzivni,defanzivni,levo desnih,napredno nazadnih  Smile

komplikovano u picku materinu za igrati  Smile

« Poslednja izmena: 11. Feb 2011, 18:03:13 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Muslin: "Zvezda igra dobro..."

Nekadašnji trener Crvene Zvezde ocenio da njegov nekadašnji klub ima dosta talentovanih igrača i da je Prosinečki na pravom putu.
Muslin je iznenađen onim što je video protiv Steaua.

"Vidi se da je ekipa kompaktna, deluju kao tim, taktički su obučeni. Ima tu kvalitetnih mladih igrača, mislim da su na pravom putu", kaže Muslin.

On dodaje da Prosinečki dobro radi.

"On nema trenersko iskustvo, ali je bio veliki igrač, bio član Reala i Barselone. Mislim da je dobro rešenje, igrao je u Zvezdi, zna šta klub znači", kaže srpski trener.

Na kraju nije odbacio mogućnost da se jednog dana vrati među crveno - bele.

"Zašto da ne, ja sam Zvezdaš, ko zna. Nisam razgovarao o povratku, ali ja sam uz klub bez obzira ko ga vodi", zavšio je trener ruskog Krasnodara.

sportske.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
"Ponovo bih prihvatio da sa 16 godina odem u CSKA, to je zaista veliki klub. Mislim da ne postoji osoba koja bi propustila tu priliku, da se nalazila u situaciji u kojoj sam se ja nalazio",

Smile

И шта сад да радимо са њим?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Samsung SGH-E590
gde se dedose ona lepa vremena u fudbalu
kad nije bilo kojekakvih kurac palac polu,ofanzivni,defanzivni,levo desnih,napredno nazadnih  Smile

Mi samo ovakve imamo!  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
"Ponovo bih prihvatio da sa 16 godina odem u CSKA, to je zaista veliki klub. Mislim da ne postoji osoba koja bi propustila tu priliku, da se nalazila u situaciji u kojoj sam se ja nalazio",

Smile

И шта сад да радимо са њим?

0.19  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Nokia 6700
svi klinci iz Zvezde odu u Rad  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 344 345 347 348 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.