Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 343 344 346 347 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 854437 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Samsung SGH-E590
Zvezdin bek od nedelje u Temišvaru

Slavoljub Đorđević nije uspeo da realizuje transfer u rumunski fudbal, ali će njegov kolega iz zadnje linije od nedelje i zvanično postati član Temišvara. Nikola Ignjatijević potvrdio je da za nekoliko dana odlazi na šestomesečnu pozajmicu u Rumuniju.

- Sve je dogovoreno, već u petak napuštam ekipu i odlazim za Rumuniju gde ću imati lekarske preglede i u nedelju potpisati ugovor. Uslovi su dobri, klub je stabilan, u gradu ima dosta srpskog življa pa neću imati problema oko adaptacije- rekao je za Novosti Ignjatijević.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
I ja sam ko i Zoki zaspao pa ne odgledah drugo poluvreme, samo sto sam ja u pauzi dok cekah da pocne...  Smile

Nisam gledao ni prvih 15-ak minuta...

Meni samo nije jasno sta su ljudi ocekivali... Odigrali smo 0-0 sa ekipom koja je realno bolja od nas... I to je sasvim realno da budu bolji... Igraju u tri puta boljoj ligi, imaju vise para, bolje igrace, kada neko dobro igra ne moraju da ga prodaju odmah...

Jednostavno bolja ekipa i normalno je da budu bolji od nas, mada su prodali neke bitne igrace...

Ali ipak, i meni smeta jedna stvar... Deluje mi da su Evandro i Lazovic previse udaljeni jedan od drugog... Prakticno njih dvojica i ne kombinuju previse... Takodje i ova formacija je mozda malo preofanzivna... Mislim ne znam koliko je realno da igras sa ovakvim igracima(koji nisu sad nesto losi, ali...) ovakvu formaciju... Za evropu to, po ovome kako sada izgleda, tesko da ce moci, ali mozda hoce u nasoj ligi... Ali naravno ovo je sada nagadjanje, moguce da potpuno gresim, uostalom pripreme su i...

Mozda bih ja vise voleo kada bi mi igrali 4-2-3-1 ili  4-2-1-2-1, ali jednostavno tu uz Mijajilovica treba da bude neko ko zna da igra fudbal a i da krlja, dakle da igra u oba pravca, a mi takve nemamo...
Da pojednostavim... Imamo Buskeca i Inijestu, fali nam jedan Cavi(plus jedan Pike)...  Smile

Ipak treba sacekati i videti sta ce i kako biti, a i treba biti realan i videti da nas u ligi ne cekaju Zvezde i Studenti iz prijateljske nam Rumunije, nego Kule i Javori...  Smile

Da igramo 4-4-2 ne znam na sta bi to licilo... Mozda bi i bilo bolje, a mozda i ne bi... Sad sta znam...

Ovom sada na leto istice ugovor, a znate i sami da bi nam leg'o ko budali samar...
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ivan-ergic/leistungsdaten-detail/spieler_2893.html

Al ne da je nerealno nego...

« Poslednja izmena: 11. Feb 2011, 06:11:30 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Samsung SGH-E590
Robijeva taktika funkcionise odlicno u teoriji, ali u praksi to izgleda vise na ovo:

Ima jos sanse da proba 4-4-2 i ako hoce da pobedjuje mora da batali ovaj raspad...
« Poslednja izmena: 11. Feb 2011, 09:15:51 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
Имаш 10 играча на терену јел неко добио црвени или  Smile

Citat
Meni samo nije jasno sta su ljudi ocekivali... Odigrali smo 0-0 sa ekipom koja je realno bolja od nas... I to je sasvim realno da budu bolji... Igraju u tri puta boljoj ligi, imaju vise para, bolje igrace, kada neko dobro igra ne moraju da ga prodaju odmah...

У потпуности се слажем сасвим коректно играмо са чим располажемо
не знам шта сте очекивали од ових играча да науче да играју фудбал
преко ноћи....Док не уложимо паре у појачања нећемо имати добар тим...

И да мене овај Евандро јако подсећа на Кадуа  Smile

Борха је одличан труди се јак је екстра играч за нашу лигу...
« Poslednja izmena: 11. Feb 2011, 09:49:49 od Liverpool FC »
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Све ће друкчије изгледати у ТСЛ где се игра против бункера.
Сувише је ово мало времена да играчи усвоје да више не сме да се бунари, него да игра мора да се гради од ноге до ноге и трчањем без лопте. Кад дође свежина трчаћемо много боље.

Са Евандром очигледно постоји проблем у комуникацији, јер он у појединим тренутцима не зна шта игра (вероватно Каду лоше преводи да би му узео место  Smile).
Кад се он мало ухода и кад Вешовић замени Лазовића, све ће то изгледати много боље.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Samsung 
Setite se letnjih priprema, pobedili smo Hanover ,nereseno sa Bursom , sampionom Turske,i kako su igrali na jesen?  Smile Tako da rezultat nije bitan , a igra je bitna,nadam se da ce Robi lepo tempirati formu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94

ne nego nemamo sredinu pa je to docarao izostavljanjem igraca sa te pozicije  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Samsung SGH-E590

ne nego nemamo sredinu pa je to docarao izostavljanjem igraca sa te pozicije  Smile
Pa realno ko god igra zadnjeg veznog ko da ne igra jer samo stoperu moze da baci. Ajde Micko jos i moze da izvuce loptu, ali onaj Isah je limitiran na pas od 5 metara, nikako vise...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Wave II
Lukić: Muslin je pacov!

Vladan Lukić ogorčen je izjavom bivšeg trenera Crvene zvezde na račun nekadašnjeg predsednika crveno-belih Dragana Džajića. Vidno uzbuđeni, kako piše Kurir, Lukić nije mogao da sakrije emocije, jer nije mogao da veruje da se Muslin naslađuje sudbinom koja je zadesila Džajića.

- Mogu reći da je to sramno! Čitao sam šta je Muslin rekao o Džajiću. Kako to u životu biva, ono što neko kaže o drugome više govori o njemu samom - rekao je predsednik Zvezde i dodao: - Ovakve situacije pokažu kakav karakter imaju neki ljudi. To vam je kao kad poplava na površinu izbaci pacove. Takvi ljudi kao Muslin su fudbalski polusvet, iako za sebe tvrde da su veliki stručnjaci.

Iako sadašnji predsednik ne poznaje Muslina, nije mu jasno kako on može da se poredi s legendom kakva je Dragan Džajić.

- Koga je Muslin u životu hvalio sem sebe! Njih dvojica ne mogu da se porede. Miljama su udaljeni jedan od drugog u svakom smislu, fudbalskom i ljudskom. Nemoguće je stavljati u ravan njih dvojicu.

Lukića je zabolelo i to što Muslin želi privatizaciju Zvezde.

- Verovatno na čelu Zvezde želi nekog tajkuna koji mu je obećao da će biti trener. Čuo sam i šta je pričao o našem treneru Robertu Prosinečkom. Neka mu i to ide na čast - zaključio je Lukić.

Izvor: Sportal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0

Mislim da je Lukic ukopao samog sebe... Smile

Salim se, samo ne znam sto je moralo da ovoga da dodje, sto je Slavoljub morao bilo sta da komentarise ako je nesto lose mislio, sto ovo govedo odmah staje protiv njega, nisu tu cista posla...

A Dzajic je na vreme trebao sve zeni da prepise za svaki slucaj. Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 343 344 346 347 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.