Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 278 279 281 282 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 856511 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Ух па не ваља ако је тако(мислим на тај страх не на то што си хтео ортака да задавиш Smile ) опет кажем,ја и људи у мом окружењу стварно не мислимо тако,једино што мислим а и добро је за наш фудбал,је што су та имена дошла овамо...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
На још 2 форума паника, одрао нас Партизан у овом прелазном року курац палац.... Мислим нису већина, ал их има у броју већем нег што треба.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ma batalite komsije, ja ove sto se pominju na sportalu i ne bih dovodio... Bolje su videli nekog bugarceta, iz Levskog, kome istice sad ugovor(zadnja prilika Bugarima da zarade nesto)...  Smile

Ovaj cim nije prosao u Kluzu, taj nije nesto... Igrao je i tamo, nije da nije, i procenise da nije za njih... A ovaj drugi iz Banata je vec bio na probi kod nas...

« Poslednja izmena: 02. Feb 2011, 15:44:45 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 3Gs
Dobro brate, ne moras to 100 puta ponavljali, ko se uprpao njegov problem... Ja nisam, niti cu i ne moras to da piskaras stalno jer kad se ponavlja ispadne na kraju da je tako... Do prvog derbija verovatno necemo znati ko je bolje slozio kockice... Tada cemo znati sta, ko, kako, gde... Cak i da isgubimo, nece niko skociti sa mosta jbg... Po meni primarni cilj je da se sto bolje i kvalitetnije pripremimo za evropu, jer bi nam bilo kao melem na ranu ako bi usli u grupe lige evrope recimo... A titula..pokusacemo, pa kako bude, jer realno, 5 bodova kod nas znaci dosta... Ovo govorim cak i u smislu da pobedimo Partizan... Kakva kurac frka i panika, ko o tome uopste i razmislja... Videcemo na derbiju sve...  Smile

Inace Jaksa...Sportal  Smile ...oni samo malo za napisu nesto... A slazem se sa tobom da ne bi dovodio ni jednog od njih...bolje onda onog iz Levskog ...mada preziveli bi mi mozda i sa Cosice...s tim da naravno, stavka je kako ce se uklopiti decko... Jer ako igra Savic kod ovih crnjaka, moze i Cosa kod nas... Videcemo kako ce to funkcionisati vec danas vrvtno...s tim da ce igrati samo jedno poluvreme...
« Poslednja izmena: 02. Feb 2011, 15:56:52 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kakva kurac frka i panika, ko o tome uopste i razmislja...

На још 2 форума паника, одрао нас Партизан у овом прелазном року курац палац.... Мислим нису већина, ал их има у броју већем нег што треба.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
jedini relevantni forum o Zvezdi na internetu je ovaj  Smile

@Goranac
da li treba sliku da stavljam  Smile

nije marsel los
ali pitanje dal je dovoljno dobar,vise bi mogao da dodje kao zamena za paju
ima neke solidne ofanzivne karakteristike
ali opet kazem igrao je polusezonu u super ligi i vec sezonu i po u prvoj ligi kolko bi stvarno mogao da bude pojacanje  Smile
« Poslednja izmena: 02. Feb 2011, 16:03:06 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 3Gs
Znam, znam Empty...video sam ja sta si ti napisao...Mislio sam na sebe kad sam to rekao...i iskreno, boli me kurac za te likove koji se prpaju od Partizana...njihov problem...to sam ti i napisao... Nemoj samo da i ti upadnes pod njihov uticaj... Smile ....Kazem jos jednom, videce se sve u derbiju tek, a do tada ni Murinjo ne bi mogao da proceni ko ce se bolje skockati... A napisao sam iznad koje je moje misljenje sta treba u ovoj polusezoni i sta je realno...

EDIT:

Ma evo pojacanja, kakav Adzic:

Smile Smile Smile

....inace, nije mesto da ovde pisem to, ali eto ti "majstori" od kojih se eto neki likovi, (mada ne znam o cemu ti razmisljaju) prpaju, gube sa 0:1 od Toronta  Smile
« Poslednja izmena: 02. Feb 2011, 16:19:24 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Gasprom daje 20miliona za Podolskog da ga dovede u Zenit... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kakve to veze ima sa Zvezdom?

Ja se uzdam jos samo u to da ce onaj car sa drugog foruma ugovoriti transfer onog Nemca bez ovih nasih...  Smile Smile

Ovi iz ovog teksta sa Sportala nam ne trebaju...  Smile

« Poslednja izmena: 02. Feb 2011, 16:24:34 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 3Gs
Gasprom daje 20miliona za Podolskog da ga dovede u Zenit... Smile

Pogresili su u novinama, trebalo je da pise u Zvezdu  Smile Smile ... A sta ce ljudi, imaju para...valjda ce i nas za godinu, dve pogurati malo jace...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 278 279 281 282 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.5 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.