Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 279 280 282 283 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 856389 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Pa ima veze, posto i vi treba da uzmete deo nekog kolaca i vama su sponzori, neka se otvore za neko vase pojacanje (naravno nije za ocekivati u ovoj meri)...ali kako god vasa posla... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 3Gs
Pa ima veze, posto i vi treba da uzmete deo nekog kolaca i vama su sponzori, neka se otvore za neko vase pojacanje (naravno nije za ocekivati u ovoj meri)...ali kako god vasa posla... Smile

Kad bude bilo potrebe verujem da ce pogurati... Konkretno mislim na letnji prelazni rok, da se pokusa u evropu...a sada i ako sanse za tituli nisu velike, da je sve dogovoreno sa Salatom i tu su cak hteli da poguraju...tako da verujem kad bude kljucno da ce uleteti oni u kadar  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Знам да је пуцањ у празно, али јел има негде да се гледа утакмица против Шахтјора?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 3Gs
Знам да је пуцањ у празно, али јел има негде да се гледа утакмица против Шахтјора?  Smile
+1
Pucamo zajedno ....pa makar i u prazno  Smile ... Inace, sad mi nesto kroz glavu prolazi da sam negde procitao da ce neke pripremne biti prenosene, samo ne znam koje, ali mislim da nije ova u njima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nema sigurno... A ne moze nigde da se nadje ni sta je Sopot uradio protiv Pandurija... Bar ja sto trazih po netu...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 3Gs
Taman stavih sa od Pandurii-jevog sajta link, kad videh da je Stefan stavio...  Smile ... A dobro..klinci su... Vaznije je od rezultata, da li su ugledali ovi nasi i Robi jos kojeg klinca da valja ...
« Poslednja izmena: 02. Feb 2011, 17:07:01 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Jbga... Mada rezultati uglavnom tu i nisu bitni, koliko je bitno da iskoci neki klinac...

Nego zanima me jedna stvar, dal mi mozemo da registrujemo nekog klinca da igra i za Sopot i za nas? Ono tipa, da kad pozelimo da mozemo da ga pozovemo da odigra neku tekmu, a da uglavnom igra za Sopot?

I koliko to zavisi od ranga takmicenja, tj. dal je to moguce iz Srpske lige, tj. trece lige, i iz PLS odnosno druge lige?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung SGH-E590
Jbga... Mada rezultati uglavnom tu i nisu bitni, koliko je bitno da iskoci neki klinac...

Nego zanima me jedna stvar, dal mi mozemo da registrujemo nekog klinca da igra i za Sopot i za nas? Ono tipa, da kad pozelimo da mozemo da ga pozovemo da odigra neku tekmu, a da uglavnom igra za Sopot?

I koliko to zavisi od ranga takmicenja, tj. dal je to moguce iz Srpske lige, tj. trece lige, i iz PLS odnosno druge lige?

Zar nismo tako radili sa Srnicima ove sezone?  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ја мислим да је немогуће да играч у исто време игра за 2 клуба.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 279 280 282 283 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.