Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 274 275 277 278 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 856113 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
HTC Sensation
Јел Марин Седлачек слободан?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung SGH-E590
Zasto da daje neku sicu nekome ko veze nema kad dobra pojacanja stizu i ovako...
Nama treba neko ko moze da odredi kvalitet i potencijal igraca, a to kosta!

Po meni najstandarnija postava do kraja sezone!

IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 410
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC HD2

Robert Prosinecki[/b] i Stanojevic- nebo-zemlja,Robi je siva eminencija

Smile

Gde sam ja ziveo zadnjih godina pa nisam primetio da se taj Robi ostvario kao trener...  Smile

Inace, odlican komentar za vas na vest o pojacanjima Partizana:

Citat
Da sumiramo Zvezdinu PR sluzbu tokom zimske pauze i njihovo prodavanje magle:
Dolazi kondicioni trener iz Barse - magla
Pre Robija, nekoliko iskusnih trenera - magla
Dolazi Salata - magla
Dolazi Volkov - magla
Dolazi Bozic - magla
Dolazi Savic - magla
Dolazi Vukovic - magla
Odlazi Bogdanovic - magla
Odlazi Djordjevic - magla (poslednja 2 bi nas najvise obradovala)
Dolazi Juventus za pripremni mec - magla
Robi ce da dobije licencu - najverovatnije magla

Vazno da je Lukic cestitao Novaku Zvezdasu. Najgore mi je sto ovakve vesti prolaze i ljudi se loze. Mozda nemamo boljeg coveka za predsednika ali niko da pokaze Lukicu da ne verujemo bas svi u njegove lazi. Djura je mozda gori - oterao najboljeg igraca Moa, dovodi matore, istrosene, bivse Partizanovce i igrace na pozajmicu. Ali su opet jaci realno. Mozda na leto otkupe Princa i Adiju, ne daj boze.
Mi dovodimo klinca od 18 god. na pozajmicu, na leto cemo da ga vratimo i sta onda?
Bojim se opet ispadanje pre grupne faze Lige Uefa. To je realnost braco Delije.

E moj decko, zaboravio si da si citirao samo novinarske vesti a ne izjave Zvezdinih funkcionera. To sto novinari prate gde Lukic pisa i sta Adzic prica dok lupa pokericu, i od toga naprave vest, znaci samo da je Zvezda najpopularniji klub i to im je put da povecaju citanost! Niko iz Zvezde nije obecao nista od tih stvari, vec su samo rekli da rade na tome. Oni su ovaj prelazni rok doveli dva igraca i jednog na pozajmnicu,  a pri tome je ceo tim ostao. Plus dosao je Robi, koji fudbal poznaje bolje od celokupnog strucnog staba Partizana zajedno.
A sto se tice vas, doveli ste na pozajmnicu dva igraca koji nisu zadovoljili u svojim klubovima i Vukica, koji sest meseci trenira sa vama i nije mogao nigde da se proda, a ne igra zadnje tri godine! Plus pobegao vam je najbolji igrac, a najbolji strelac vam odlazi(verovatno u Kinu). To su "dobro ulozeni milioni od LS"! Sto to ne komentarises?
« Poslednja izmena: 01. Feb 2011, 12:49:41 od drkis »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Где нађе Стелта јбт Smile

Zasto da daje neku sicu nekome ko veze nema kad dobra pojacanja stizu i ovako...
Nama treba neko ko moze da odredi kvalitet i potencijal igraca, a to kosta!

А за ово ниси у праву уопште.

Него мојне се палите на ово што је Вирке копирао. Сви ти играчи се јесу спомињали, тако да то није продавање магле. Значи ко год је писао пост лупета глупости из ко зна ког разлога.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung SGH-E590
Empty obrazlozi!

IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
dosao je Robi, koji fudbal poznaje bolje od celokupnog strucnog staba Partizana zajedno.

koji si kralj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Прва реченица - стижу појачања, преко Рамба и Рајевца и преко менаџера. Од Рамба смо добили 2 солидна играча, бар по његовим речима. Догодине Рамбо батаљује фудбал и фура свој бизнис. Дакле он више неће бити опција. Рајевац је сад у Арабији ваљда, ни он није више опција. Значи остају само менаџери, а ако изузмеш играче које су нам довели Рамбо и Рајевац добијеш гомилу смећа типа Рељић Ђорђевић Савио и шта ти ја знам. То су играчи које Аџа доводи у сарадњи са својим менаџерским покерашким ортацима. Значи не стижу појачања.

Друга реченица - не кошта, јер имаш наших људи по свету колко оћеш, и они ће ти завршити посао чак и бесплатно као Рајевац и Рамбо. Ал не кошта нас ништа да ихмало и стимулишемо неком парицом, није на одмет. Дакле наши људи не коштају. Коштају странци а ми за почетак можемо да се задовољимо и саветима Звездаша по свету. Кад и ако будемо имали лове онда може и та варијанта са странцима скаутима који стварно коштају.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia Lumia 920

A sto se tice vas, doveli ste na pozajmnicu dva igraca koji nisu zadovoljili u svojim klubovima i Vukica, koji sest meseci trenira sa vama i nije mogao nigde da se proda, a ne igra zadnje tri godine! Plus pobegao vam je najbolji igrac, a najbolji strelac vam odlazi(verovatno u Kinu). To su "dobro ulozeni milioni od LS"! Sto to ne komentarises?

Komentarisem na nasoj temi. Mislim da smo prosli bolje od vas, bar necemo imati toliko problema sa zadnjom linijom, a vi imate jednog krstenog stopera.
Zato sam i kopirao ono, bez namere da nesto provociram, stvarno, nego je meni to slicno izgledalo, ali jbg, ja ne pratim toliko pazljivo sta radi Zvezda da bih znao sta je novinarska patka a sta je Adza rekao... mada sam siguran da je pokusao da dovede Savica i Jagosa Vukovica, ali ajde, vi znate bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Да би се за неког рекло да је продавао маглу, тај мора нешто да обећа. А већина написаног није обећана.

Ко је боље одрадио прелазни рок видећемо у дербијима (зависи како се који странац уклопи). Много тога зависи да ли ће да стигне још један штопер и какав ће да буде. Мада ко зна, можда Ћосић експлодира.
« Poslednja izmena: 01. Feb 2011, 13:23:42 od stefan77 »
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ко је боље одрадио прелазни рок видећемо у дербијима (зависи како се који странац уклопи).

Normalno. Sva pojacanja (i vasa i nasa) videcemo na delu, ovo sad su samo lupetanja ko je bolje prosao u prelaznom roku. Tu ukljucujem i Robija.  Lupetanja bez ikakvog pokrica, u fazonu dosao je u moj klub pa normalno da je bolji igrac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 274 275 277 278 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.