Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 273 274 276 277 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 855771 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
А шта је то Партизан тако сјајно урадио па вам сад дупе гаће жваће? Нама фали један ОК штопер па да прогласимо рок за одличан, а они су довели више имена него играче, дуплирали позивије а опет нису покрили места где им највише шкрипи. Ал битно да су вас поплашили насловима у новинама.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Партизан ћути и ћути и онда од једном бум, доведе  добра појачања а ми на сав глас вичемо довести ћемо овога, онога и на крају ништа, Аџић и Лукић ће са џипом да гањају неког црнца по афричким пустињама, у мрежу га ухвате, науче пар ријечи на српском и довести га и рећи ће да је врхунски играч.  Smile

Evandro i Borha su sigurno igrači sa većom reputacijom od bilo kojeg njihovog pojačanja... Pogledaj zadnje dvije godine i broj utakmica Evandra i Borhe, a pogledaj njihovih dobrih pojačanja... Ne tvrdim da im se neće isplatiti, ali reći da su oni doveli dobre igrače, a mi ništa, jednostavno nije tačno...

Momak koji se bavi tim stvarima rekao je već na drugom forumu: Igrača kao što je Evandro nije doveo nijedan klub do sada na Balkan.. A za Borhu je rekao da ga je Stanojević pokušao kupiti, čak i davao duplo veću platu, ali riječ Ramba se tamo cijeni, tako da je on došao kod nas...

cuj jednoj
nije bila ni cela strana u zurnalu  Smile

ae sad... znaš ti kolika je strana u žurnalu...  Smile
« Poslednja izmena: 01. Feb 2011, 11:38:57 od nebitno »
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
usrali smo se  Smile

realno fali ovde jos dobrih igraca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia Lumia 920

Robert Prosinecki[/b] i Stanojevic- nebo-zemlja,Robi je siva eminencija

Smile

Gde sam ja ziveo zadnjih godina pa nisam primetio da se taj Robi ostvario kao trener...  Smile

Inace, odlican komentar za vas na vest o pojacanjima Partizana:

Citat
Da sumiramo Zvezdinu PR sluzbu tokom zimske pauze i njihovo prodavanje magle:
Dolazi kondicioni trener iz Barse - magla
Pre Robija, nekoliko iskusnih trenera - magla
Dolazi Salata - magla
Dolazi Volkov - magla
Dolazi Bozic - magla
Dolazi Savic - magla
Dolazi Vukovic - magla
Odlazi Bogdanovic - magla
Odlazi Djordjevic - magla (poslednja 2 bi nas najvise obradovala)
Dolazi Juventus za pripremni mec - magla
Robi ce da dobije licencu - najverovatnije magla

Vazno da je Lukic cestitao Novaku Zvezdasu. Najgore mi je sto ovakve vesti prolaze i ljudi se loze. Mozda nemamo boljeg coveka za predsednika ali niko da pokaze Lukicu da ne verujemo bas svi u njegove lazi. Djura je mozda gori - oterao najboljeg igraca Moa, dovodi matore, istrosene, bivse Partizanovce i igrace na pozajmicu. Ali su opet jaci realno. Mozda na leto otkupe Princa i Adiju, ne daj boze.
Mi dovodimo klinca od 18 god. na pozajmicu, na leto cemo da ga vratimo i sta onda?
Bojim se opet ispadanje pre grupne faze Lige Uefa. To je realnost braco Delije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
inače ima i odličan komentar dva posta iznad o našim i vašim pojačanjima..... ae pali...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Вирке то што си цитирао је обична глупост. Не бих се изненадио да је то написао неки Дане.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pazi,tu postojo niz faktora,mi bi sigurno bili najmirniji kada bi nas mediji ostavili na miru,ali.

Crvena Zvezda i Partizan-nije isto i nikad nece biti.

Robert Prosinecki
i Stanojevic- nebo-zemlja,Robi je siva eminencija i naravno da ce uvijek,u svakom trenutku,zbog njega Zvezda jos vise biti pracena od strane medija.

Mi nijemo krivi sto smo veliki klub,sto dolazak nase legende mediji isprate na 6. strana,uz rubrike iz "minuta u minut",dok se Partizanov mec sa Arsenalom na jednoj,jbg,mi tu ne mozemo nista.

Crvena Zvezda je jednostavno najveca,gdje god se pojavila i bila!

Naklon do poda za ovaj post, tebe da nema bilo bi dosadno na forumu.   Dok god se vise spominjete u medijima nema vama leba. Spanska serija bez kraja na vidiku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung SGH-E590
@V1RkE

Pa pola tih navedenih stvari je lupanje medija, a ne nesto sto je Lukic pricao...
Za Salatu smo izvisili, od Volkova odustali, a Bozic je idalje u igri.

Ostalo su samo price kojima su mediji popunjavali stranice. Mislim nece valjda da pisu o Partizanu pa niko ih ne bi citao!  Smile

Citat
Roki nisi u pravu... Sta je posao SD-a nego da dovodi igrace... I realno nije nam neki skauting... Dobra je stvar kad ti imas ljude kao sto su Rambo i Rajevac, al to nije trajno resenje, to je prelazno resenje, tj. ono kad ti iskoci tako...
@Jaksa
Pa ja nisam rekao da Adzicev posao nije da dovodi igrace. Jeste njegov posao da dovede igrace, ali nije da ih skautuje! Ne moze jedan covek da se bavi i sportskim pitanjima u klubu i da putuje po svetu i prati karijere nekih igraca!
Nama trebaju skauti i ja se nadam da cemo od sledece sezone biti u finansijskoj situaciji da ih zaposljavamo, a to sto ih trenutno nemamo nije Adziceva krivica!

IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Нису скаути уопште скупи. Проблем је ако имаш скауте онда би менаџери имали мање посла, а зна се ко су менаџери у Србији и за кога раде.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Дакле -> Аџа фејл. Ништа га не спречава да рецимо Филкету да неку сићу месечно да нам буде нека врста скаута док ради у Африци. Ако већ немамо запослене скауте онда нек се контактира са напима по свету, ако треба нека и плати неког и биће играча сигурно. Ал ипак је то Аџа, по његовом резону Рајо је врхунски скаут. Ми немамо скауте ни у Србији, а камоли негде напољу....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 273 274 276 277 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.