Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 234 235 237 238 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 845655 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
standardan je... 9 utakmica prosle godine za reprezentaciju...

da jbt... namirisali Zvezdin 1 milion, ko da je 100 miliona... doveli su ga prošle godine za 3,5 miliona... šta je u pitanju ne znam, ali standardni reprezentativac bugarske vrijedi milion....nit si ga ikada gledao niti znaš išta o njemu... ne znam ni ja, ali velim, za reprezentativca bugarske i 22 godine starog štopera, milion je realna cijena, kakav god da je... čak je i mala, al opet, ko zna kakve su igre u pitanju...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Pa ko zna, i ovo je vase lutanje posle nedolaska Salate prvo sto naleti vi cete dovesti.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung 
Kenny Miller је из Ренџерса у Бурсу прешао за 470 хиљада фунти  Smile

GAMES   GOALS   ASSISTS   SHOTS
   18           21            1           33
« Poslednja izmena: 25. Jan 2011, 06:36:46 od bull_23 »
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pazi sto se tice Ivanova ne znam... Ne znam kakav je igrac... Ono sto je sigurno, ako on bude dobro igrao, na njemu stvarno mozemo da zaradimo(ono mogli bi ga prodamo za jedno 3 miliona)... Ali obzirom da se ruski klubovi ne odricu tako lako igraca, pitanje je koliko je kvalitetan...
Ali izgleda da mi trazimo da kupimo nekog koga cemo moci posle da prodamo, stoga i ova moja prica o nekim slobodnim igracima verovatno pada u vodu, mada mozda i ne...

Inace Liverpool FC malo je nerealno da se desi da nam dodju Salata i Toro(plus ovi koji su dosli)... Mislim ono to bi bila ludnica... Dovedemo Tora(ili Fernanda(onog drugog koji se pominjao a koji je ostao u Flamengu)), Salatu, Evandra, Borhu sada, pa onda produzimo ugovor sa Pajom, Tosicem i Adijem, pa na leto dovedemo nekog Tshabalalu i Neta Barolu ili sta ti ja znam pa opicimo formaciju:

Stamenkovic(Dmitrovic)
Ninkov          Salata              Adi               Tosic

Evandro           Toro 
Barola(Korocovek)                                Tshabalala
                     Borha           Kaludjerovic

Pa gotovo da imamo ekipu da se borimo za trece mesto u LS...

Al to nazalost ne ide tako... Jer prvo trebao bi nam budzet jedno 15-20 miliona samo za plate, imamo ono pravilo o strancima... A drugo sta ce nama ti igraci(sve i da imamo te pare)... Da igraju ovu ligu? Pa oni bi dosli ovde da se preprodaju negde i pobegnu posle godinu do godinu i po dana...
Ovo moze jednog lepog dana, kada mi budemo igrali neku regionalnu ligu(koja nije ex sfrj  Smile ), pa igramo na nasem novom stadionu, itd itd...

Inace evo nama stopera:

http://www.zurnal.rs/2011/01/25/tosic-svidja-mi-se-uloga-stopera/index.html

Smile

E i dodacu jednu stvar... Sto se tice ovog Ivanova, svuda se pominje da je potpisao ugovor sa tom Alaniom i da je vrednost celog transfera 3 miliona $... Tj. "On 25 February 2010 Alania Vladikavkaz signed the Bulgarian international from CSKA Sofia, the defender signed a four-year deal for $ 3 million"

3 miliona dolara je oko 2.2 miliona evra... Transfermarkt kaze da su ga platili oko 800.000 evra... Da kazemo da su ga platili i milion... On je potpisao ugovor na 4 godine, platise ga 800.000-1.000.000, a preostalih 1.400.000-1.200.000 je verovatno njegova plata(oko 350.000(300.000) evra godisnje)...

Naravno ne znam koliko sam u pravu za ovo, ovo je neko moje nagadjanje...

« Poslednja izmena: 25. Jan 2011, 09:36:16 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Koliko sam ja ove bugare gledao poslednjih par godina,pa cini mi se vise od Berbatova,i bas sam bio odusevljen sta su im radili Jovetic i Vucinic  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Pa ko zna, i ovo je vase lutanje posle nedolaska Salate prvo sto naleti vi cete dovesti.

To je druga stvar... I ja se slažem da Adžić ne zna gdje udara, samo kažem da 1 000 000 za ovog nije nabijanje cijene.

@jaksa

Ne ulazim u njegove kvalitete, jer nisam ga nikad gledao. Zapravo, nisam ni čuo  nikad za njega. Milion za 22 godišnjeg standardnog reprezentativca Bugarske nije visoka cijena. Naprotiv, začuđujuće i sumnjivo niska. Ali  opet on je igrao za reprezentaciju, a ne bio tu radi nabijanja cijene kao ovi naši puleni... Uostalom, vidjećemo šta je tu u pitanju.

Koliko su ga Rusi stvarno platili, vjerovatno niko ne zna, pa ni on sam...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
HTC Sensation
Ај ако ћемо реално,цене играча(репрезентативаца) највише зависе од успеха и статуса њихове репрезентације. Ево и код нас има пар идиота који самим тим што смо се пласирали на СП вреде више него што је реално. Тако и обрнуто,Бугарска рецимо је годинама уназад у бунару што се тиче неких европских и светских такмичења па су и цене играча релативно ниске а то сигурно не значи да неки од њих не вреде више. Не знам,могуће да је таква ситуација и са овим Ивановим...

Оно што мене лично жуља јесте искуство са претходним бугарином(што нема наравно апсолутно никакве везе са овим) па некако невољно читам те вести о њему...а ко зна, можда је нови Видић,па га заволим ко кеву  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ma ok je to, slazemo se mi nebitno... Ja sam pokusao da objasnim mozda taj deo o 3 miliona dolara...

Inace jako mi kad gledah ovu utakmicu na SOS-u, kako Isah u jednoj situaciji ono kao da krene da doda nazad pa se seti da mu zabranio Robi pa se okrene i doda ispred il na bok...  Smile
Inace pokazao je sa par poteza da zna i da igra fudbal(mada ne nesto narocito, al malo  Smile )... Mislim da je za njega najbitnije zadati mu sta i kako, a on ce to da odradi... Ako ga pustis, ima da ladi jaja...

Inace ne znam da l pomenuh, ali svidja mi se kako sve ovo izgleda sa Prosineckim... Tj. stvarno deluje covek maksimalno posveceno, ozbiljno i profesionalno, sto mislim da nam treba(ne samo u Zvezdi i fudbalu, nego i inace)... Naravno to je neki utisak koji se stice kroz medije, ne znam koliko je to tacno...

Onaj prethodni Bugarin je tezak zajebant... Dobar je igrac, al je neozbiljan skroz...  Smile

« Poslednja izmena: 25. Jan 2011, 12:11:05 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 6700
Jakso proceprkaj malo po netu nesto  o tom Ivanovu  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nema sta da ti proceprkam zveki, kazu ljudi da nije los-dobar, ali pitanje je dal zaista vredi tih para(za nas)... A te pare su ono za Zvezdu ko 30 miliona za neki evropski klub...

Da je realna cena, pa recimo otprilike... Realnije je MOZDA oko 750.000-800.000 obzirom da su ispali iz lige, a i da su ga i oni doveli za te pare(mada je u medjuvremenu odigrao za reprezentaciju jos par utakmica)...

« Poslednja izmena: 25. Jan 2011, 13:53:47 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 234 235 237 238 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.119 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.