Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 236 237 239 240 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 845885 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Ko zna da li ce Rusi tada hteti da nam daju milionce. Plus sumnjam da ce te pare ikada leci na Zvezdin racun, verovatno ce Rusi direktno da uplacuju klubovima.
« Poslednja izmena: 25. Jan 2011, 15:10:34 od marniko82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Perović: Tim je dobar, ja moram bolje

Fudbaleri Crvene zvezde provode poslednje dane u Budvi. Odrađen je prvi deo zimskih priprema, a uskoro sledi nastavak.

- Još dva dana u Budvi, a onda slede povratak u Beograd i odlazak u Antaliju. Prošli smo najteži i najnezanimljiviji deo priprema, mada smo malo igrali i fudbal. Sada nas očekuju i jače utakmice. Za sada sam zadovoljan formom ekipe, ali ne i svojom. Kako smo radili videćemo u Turskoj i na početku sezone - kazao je Zvezdin napadač, Slavko Perović.

Poslednji test meč na priprema u Crnoj Gori, u sredu, Zvezda će odigrati protiv Grblja. Pre toga crveno-beli su pobedili Zetu i Sutjesku.
- Sigurno će biti pun stadion i radujem se toj utakmici. Pre svega jer ona znači povratak kući posle žestokih 10 dana rada, ali i jer ćemo moći da se na najlepši način zahvalimo domaćinu na sjajnom odnosu i prijemu tokom ovih 10 dana - zakjlučio je Perović.

Sportal
« Poslednja izmena: 25. Jan 2011, 15:42:53 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
E brate ako kacis vesti vidi da to nema na prethodnoj strani...

Goranac u velikoj meri su ti odgovorili na prethodnoj strani... Ima u Sopotu Djuric, ima i taj Spajic... Po cemu je to Savic postao toliko bolji nego kada je otisao(a onda nije mogao da igra ispred Slavoljuba)... Ako cemo tom logikom, onda najbolje da Slavoljub ostane stoper, a da potpisu ugovor sa Djuricem iz Sopota... Mnogo je logicnije...

A za Bozica sam i ja rekao da nema potrebe dovoditi igraca ako vec imamo gomilu dece na toj poziciji... On treba da dodje samo ako Issah ode... Opet solidan je fudbaler, ima nase drzavljanstvo, a ne kosta puno...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Prodavati momka od 20 godina, pa ga onda vraćati na pozajmicu od pola godine je debilizam. Ti ne znaš kakav je Ivanov tako da svako porđenje sa njim pada u vodu... I ne treba se porediti ni sa kim. Ako već nekog dovodimo na pozajmicu, onda to treba da bude neko koji će iskustvom i kvalieteom odmah da unaprijedi igru... Savić to svakako nije... Dati mu šansu kad je bio naš je bilo logično, dovoditi ga na pozajmicu sada je, da ponovim, debilizam...

EDIT: Savić je gotov fudbaler?

"Odma padaj u vodu" ali prije toga pogledaj koliko je puta igrala CG od 2006  sa bugarima i dodaj tome da sam sve utakmice odgledao sto uzivo,sto preko tv-a."mladi' i "stari"

Evo ti zadnji primjer,kad ih je CG pobjedila 1:0 u gostima,svaku put kada Mirko Vucinic sam krene naprijed,odbrana im se pobode na glavu,dio te odbrane je bio Ivanov.

Zasto je prodat?Zasto sto su strucnjaci na klupi dobro vrsili procjene-Psiholjub.!

Da,gotov fudbaler na osnovu Spajica,koji nije dobio sansu ni na pripremama.

Citat
Goranac u velikoj meri su ti odgovorili na prethodnoj strani... Ima u Sopotu Djuric, ima i taj Spajic... Po cemu je to Savic postao toliko bolji nego kada je otisao(a onda nije mogao da igra ispred Slavoljuba)... Ako cemo tom logikom, onda najbolje da Slavoljub ostane stoper, a da potpisu ugovor sa Djuricem iz Sopota... Mnogo je logic

Klinci koji valjaju su u Budvi trenutno.

Bolji je zbog mnogo toga.Radi vec pola godine u modernom klubu,na moderan nacin,uz sjajne sporstke objekte,i radi sa covjekom koji moze da ga nauci mnogo toga-Tigana!

« Poslednja izmena: 25. Jan 2011, 16:01:24 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Пун ми је курац "оправљања" наших фубалера... Нек иде у Кан да се кали ако нема места у Бордоу...

И контам да би он био тако "набеђен" и понашао се као нека фаца јер је одиграо пет утакмица за Бордо. Марш!

И овај Иванов. Марш!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Goranac daj ne zajebavaj...

A sto se tice te dece iz Sopota, to dal ista valja, cemo pricati posle priprema u Turskoj gde ce Robi moci da ih gleda...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ovo se prosto namece...  Smile

Pregovori za Salatu, Ivanova...  Smile Smile

Konacna verzija(editovah sto puta)...  Smile 

Ponovo editovah... Smile 

http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:316469-Zvezda-na-rate-placa-Borcu-157000-evra

« Poslednja izmena: 25. Jan 2011, 17:19:55 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Стави копирајт Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Хехе одлично!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Goranac daj ne zajebavaj...

A sto se tice te dece iz Sopota, to dal ista valja, cemo pricati posle priprema u Turskoj gde ce Robi moci da ih gleda...

Meni dovoljno sto Robi nije poveo Spajica.

Пун ми је курац "оправљања" наших фубалера... Нек иде у Кан да се кали ако нема места у Бордоу...

И контам да би он био тако "набеђен" и понашао се као нека фаца јер је одиграо пет утакмица за Бордо. Марш!

И овај Иванов. Марш!

Mars ovaj,mars onaj,ko ce bre da igra?  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 236 237 239 240 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.