Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 737 738 740 741 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 844953 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Citat
Куп или титула могу бити само бонуси
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Titula je naravno bitna, ali je kreiranje igre, formiranje igraca mnogo bitnije. Ako se poklopi, tim bolje. Ja mislim da mi opet letimo. Cinjenica je da smo mnogo napredovali. Cinjenica je da smo bili daleko bolji u derbiju, ali cinjenica je i da oni imaju po imenima kvalitetniji tim, a sto je jos bitnije mnogo iskusniji. Dakle predstojeci derbi ce mnogo toga razjasniti(nadam se u nasu korist).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

הכוכב האדום בלגרד

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1358
Zastava Grabik Ilova, Prnjavor
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG L7

borha  Smile

Pričajte vi šta hoćete za Borhu, ali da je neko drugi bio na onoj poziciji kada je asistirao Kaludjeru, niko iz ove ekipe, a vjerujem bogami i iz Partizana ne bi mogao da toliko dugo drži loptu i da asistira. Njemu samo fale golovi. On je tip igrača koji voli  da dribla ali i zna da zadrži loptu. Ne kao Koroman, jer je on em sebičan, em ne može da izdrži onakav presing kao Borha.

P.S. Inače. jel nas napušta Koroman na ljeto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Evo ga opet ovaj pavijan. Smile
----------------------------------------------------------------------------------------------
Đurić: Robi priča gluposti

Predsednik FK Partizan Dragan Đurić odgovorio je treneru Zvezde Robertu Prosinečkom, koji je dan posale pobede u revanš utakmici polufinala kupa, izjavio da je njegov tim „ubio" crno-bele. Prvi čovek kluba iz Humske poručio je Prosinečkom da je njegova konstatacija „glupost" i tvrdi da bi Partizan pobedio sa dva gola razlike da se nije opredelio za defanzivnu taktiku.

- Zaista mi nije jasno otkud Prosinečkom ideja da je "ubio" Partizan?! To su gluposti... Naši igrači su otišli tamo kao na rekreaciju. Smile Ponavljam, da smo napali Zvezdu, pobedili bismo opet sa dva gola razlike. Rekao je da se sada mi plašimo?! Pre bih rekao da je obrnuto. To je davno prošlo kada su naši igrači odlazili na njihov stadiona sa strahom, jer ovaj Partizan nije izgubio tri godine pre revanša Kupa. I sada smo na njihovom stadionu obezbedili prolaz u finale. Uostalom, komšije su pobedu slavile kao da su osvojili titulu, zar vam to liči kao da se mi plašimo? - izjavio je Đurić za Press.

Đurić, ipak, kaže da nije bio zadovoljan igrom ekipe Aleksandra Stanojevića u sredu na "Marakani", ali da mu uopšte ne zamera, jer je osnovni cilj - plasman u finale - ispunjen.

- Nisam bio zadovoljan igrom i rezultatom derbija, ali zato jesam plasmanom u finale Kupa. Svi mi koji volimo Partizan imali smo pomalo gorak ukus posle revanša u komšiluku jer smo očekivali još jednu pobedu. Već danas osećanje je sasvim drugačije jer razmišljamo o finalnom meču. Jedini trofej koji su komšije osvojile u poslednje tri godine ponovo smo im oduzeli. Sada se samo mi pitamo da li će "dupla kruna" ponovo stanovati u Humskoj. Dakle, moje mišljenje je da je trebalo da igramo napadački u revanšu Kupa, jer sam siguran da bismo pobedili ponovo sa dva razlike. Imamo bolji igrački kadar od komšija. Međutim, ne želim da se mešam u struku i posao Aleksandra Stanojevića. On je svoj cilj ispunio - podvukao je Đurić.

Crno-bele već u nedelju očekuje novi izazov - duel protiv Spartaka u Subotici, a zatim i okršaj sa Vojvodinom u Humskoj u narednom kolu. Partizan se ne može pohvaliti baš sjajnim učinkom protiv oba rivala iz Bačke u poslednje vreme. Crno-beli su sa Spartakom u dva poslednja meča igrali bez golova, dok je Voša jedini tim koji ih je pobedio ove sezone.

- Razgovarali smo o predstojećim utakmicama jer nam slede dva izuzetno teška ispita u prvenstvu. Najpre u Subotici, gde uvek vodimo rat sa Spartakom, a onda nam dolazi Vojvodina. Biće izuzetno teško da dobijemo obe utakmice, ali i u tih 180 minuta sve zavisi od nas. Mi smo kvalitetniji i moraćemo to da pokažemo. Ako te mečeve rešimo u svoju korist, onda će sve biti mnogo lakše.

sportal.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
* Da li mislite da su u Partizanu u pravu što su imali zamerke na pesmu „Janičar“, koja proziva Vladimira Stojkovića?
- Ko kaže da je ta pesma bila za Stojkovića? Crvena zvezda je narodni klub i na svakoj utakmici puštamo narodnu muziku. Pesmu „Janičar“ peva legenda naše muzike Cune Gojković. I još nešto. Čovek se ne oseća onako kako ga drugi nazivaju, već onako kako se ponaša.

* Kako gledate na prozivke Nenada Bjekovića, koji je za Zvezdu doslovno rekao „mrtav konj se ne rita“?
- Srpska javnost je odavno poslala neke ljude u penziju. Tamo bi trebalo i da ostanu. To što oni pričaju, govori o njima, a ne o nama. I još sebe nazivaju sportskim radnicima. Mi u Zvezdi cenimo Partizan, i od nas nećete čuti takve izjave.

Владан Лукић  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
ovom djuricu vise ni psihijatar ne moze da pomogne... Smile
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Sagem xg6

Buuu drzavna firma kamioni avioni pare gradjana drzava je protiv nas jadni mi porez nam se uzima da se rane rvati aaaa uuuu....
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
telekom se ne finansira od poreza   Smile
a sta tebe u ostalom boli kurac na islandu  Smile
idi pecaj ribu ili tako nesto  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
Citat
ФК Црвена Звезда је тужила РТС због тога што је преносила само партизанов део терена!!!
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 737 738 740 741 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.