Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 468 469 471 472 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 858326 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ta varijanta 4-3-3 je skroz ok filozofija, moze biti ultra ofanzivna a moze da bude i defanzivnija varijanta, po potrebi. Nego meni je nesto drugo cudno. Robi cim je spomenut za trenera je rekao da forsira tu 4-3-3 formaciju, pre nego sto je i upoznao ekipu, pre nego sto je provalio mogucnosti, vrline i mane svakog igraca pojedinacno. Nego samo kaze 4-3-3 i gotovo  Smile   Ko streber kad nastreba neku lekciju od A do S zna sve napamet, ali kad bi mu postavio neko podpitanje, tuc muc.  Tako meni sve to deluje. Nadam se da me Robi nece razuveriti, a nadam se i da Stanoje sprema "podpitanja"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung SGH-E590
Zvezda ovakvu taktiku moze da igra jedino ako umesto ove sirovine igra povuceni plej (deep lying playmaker)!
Evando i Kadu su previse ofanzivni igraci, a Isah je ultra defanzivan! Svaki pokusaj da Isah igra ofanzivnije se zavrsava smejuriom, a defanzivnija igra Kadua i Evanda kvari koncept ove taktike!

Ja stvarno ne kapiram sta vi gledate kad vam ovo nije jasno...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Јебо те менаџер.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Како играч може да буде превише офанзиван? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung SGH-E590
Јебо те менаџер.
To nema veze sa igricom. Ja i onako ne igram mnogo menadzer. A dovoljno dugo pratim fudbal i dovoljno sam se trenera naslusao da mogu da pravim razliku izmedju mogucnosti igraca i uloga igraca.
Како играч може да буде превише офанзиван? Smile
U odnosu na ono sto nama treba, a to je plejmejker i nacina igre nasih protivnika, a to je bunker!

IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
То бих ја ставио Евандра да игра. Други играч не постоји. Исах не зна крљач, Мићко не зна крљач, Каду може али врљаво, Кљакави је та позиција ал нуме.. Значи Евандро. Ал Роби га хоће више напред тако да јбга, то ће играти Каду. Исах је свакако у тиму, задњи везни је обавезан.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Nama je najveci problem sto nam krila ne napadaju prostor nego primaju loptu uvek ispred protivnickih igraca pa posle to deluje jalovo... A i Borha i Koroman su takvi igraci, s tim sto je Borha mlad pa i mozda moze(mada tesko da ce to da se desi) to da se ispravi, mada je on prvenstveno spic... Koroman je mator i igra prevazidjen fudbal, neki iz 60tih npr. a posto je mator igra slabije nego ranije... Ne sporim ja da on zna da igra fudbal, al za tu platu, to moze i bolje(od ovoga sto je igrao od kako se ponovo vratio)... Uostalom, lik je sam hteo da ide na kraju sezone, bolje da su ga prodali u terek jos na polusezoni... Al kad kaze to Koroman, da hoce da ide na kraju sezone, to je super, a kad kaze Adi, e njega treba poslati u Sopot...

I jeste i Isah malo problem... Tj. problem je njegova slaba pas igra, a u ovoj formaciji trojka na sredini mora da kombinuje i da stvara tako visak... Mijajilovic to moze, al je pitanje koliko moze da isprati igru u odbrani, i zatvori to decak od 17 godina... To je najodgovornija pozicija u timu, i on treba polako da dobija priliku... Sto Prosinecki i radi, tj. polako ga uvodi u tim...

« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 18:12:35 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
То је неко твоје виђење Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Ma Koroman pored drbilniga i brzine nema osnovno vladanje terenom i prostorom.
Zajebi krilo koje kada primi loptu stane,nabije se igracu u noge i pokusava da ga dribla,a da to ne zna da uradi u trku i na metar,dva od njega.A da ne govorim o centarsutu,koji je osnova,a nasa krila ga nemaju.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Citat
To nema veze sa igricom. Ja i onako ne igram mnogo menadzer. A dovoljno dugo pratim fudbal i dovoljno sam se trenera naslusao da mogu da pravim razliku izmedju mogucnosti igraca i uloga igraca.

А за израз "deep lying playmaker" си чуо на Симсу  Smile

Дај још мало да појасним ову тројку на средини. Посебно за Исаха.

То што Роки прича да треба да се игра без задњег везног је ноторна глупост. Ниједан тим на свету данас не игра тако. Задњи везни је предуслов за добру игру у одбрани и даје додатну сигурност осталим играчима да ако нешто усеру да ће он да покупи.

Међутим, постоји једна разлика. Постоје задњи везни који су антифудбалери и само знају да узму лопту, а постоје и они који знају понешто да ураде са њом, а да то није ништа спектакуларно. Због тог разлога у фудбалу је данас за такве играче буквално постављен ултиматум. Или научи основе игре или седи на клупу па ћеш ући кад се буде требао чувати резултат и некога да звекнеш по ногама. Или иду у мањи клуб.

Таква је ситуација рецимо са Сисоком у Јувентусу. Он вероватно има најбоље "уклизавање" на лопту на свету, али џаба када не зна да дода лопту играчу шест метара од себе. Маскерано такође. Додуше у односу на Сисока је бог за додавања. Али проблем је што не размишља довољно брзо и луцидно за Барселонину филозофију игре. Зато игра Бускец. Рецимо неки прелаз су Гатузо и Микел. Они ништа друго сем додавања лопте играчу који је поред њих не знају.

Ту је тај проблем са Исахом, већ сам рекао да он у оваквој формацији у току напада треба да буде (повучено) између Евандра и Кадуа. Или ко већ игра на тим позицијама. Такође, проблем је у томе што немамо "прелаз" играча. Имамо само дефанзивно или офанзивно оријентисане. Ето једино Миловановић, који је подједнако лош у обе ствари, може да игра уместо Кадуа.

За Коромана нећу ништа да коментаришем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 468 469 471 472 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.547 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.