Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 467 468 470 471 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 857270 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Prosinečki posle debija: Zbog Zvezde ne mogu da spavam!

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki kaže da je toliko opterećen novim poslom da noć pre prvenstvene premijere i zvaničnog debija protiv Smedereva uopšte nije spavao! Legendarni jugoslovenski i hrvatski reprezentativac otkrio je u nedelju ujutru da je posle prve pobede osetio ogromno olakšanje, ali je svestan da ga stresovi jačeg intenziteta tek očekuju.

http://www.sportservis.pressonline.rs/wsw/index.php?p=71&ni=20117
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung 
Prosinečki: Zašto zvižde Kaduu i Koromanu?

Zvanični debi Roberta Prosinečkog na klupi Crvene zvezde rezultatski je bio skroman. U uvodnoj utakmici prolećnog dela prvenstva, protiv Smedereva bilo je 1:0 za crveno-bele, a Prosinečki je bio delimično zadovoljan.

- Da smo odigrali jednostavnije u određenim momentima, a ne tražili idealna rešenja, verovatno bismo danas pričali o nekoj spektakularnijoj Zvezdi. Mislim na situacije kad su Borha i Ninkov mogli da odigraju povratne lopte pa bi na kraju bilo 3:0. Zadovoljan sam htenjem, trkom, pas igrom do onog završnog i odbranom koja je pokazala da može da izađe na centar i ne dozvoli rivalu da napravi šansu. Osim u prvih deset minuta dok cela ekipa nije počela da funkcioniše. Čini mi se da je u javnosti napravljena slika da Zvezda treba da bude neko čudo, ali ništa ne može da se dogodi preko noći. Ja sam znao da će biti ovako i bitno je da polako idemo ka našem cilju - kazao je za Večernje novosti Prosinečki i stao u odbranu jedinog strelca, Kadua.

- Gde bi nam bio kraj kad bi svi fudbaleri mogli da preuzmu odgovornost tokom meča. Na ovu temu možemo da pričamo o Kaduu koga nepotrebno potcenjuju u javnosti i kome često zvižde. I to bez razloga, jer isti igrač preuzima odgovornost, stalno se vraća po loptu. Ako je lopta najviše kod njega, onda je i logično da najviše i greši. Po meni on odrađuje posao kako treba. Isto je i sa Koromanom, koji je odlično istrčao meč, pokušavao da razigra i proigra tim. Nije imao neki učinak, ali će ga imati sutra. Bitno je da može i hoće.

Novi duel u srpskom šampionatu, Zvezdu očekuje već u sredu, kada joj u goste dolazi Inđija.

- Ponavljam kao papagaj da ima mnogo utakmica i da će svi imati minutažu. Nema opuštanja, svi su spremni, imaju dobar pristup radu i obavezama i zato ne brinem. Igračima je jasno da moraju da igraju jednostavnije i sve će biti mnogo bolje. Očekujem već protiv Inđije - zaključio je Prosinečki uz ocenu igre Partizana u duelu sa njihovim sledećim protivnikom - Partizan je bio dominantan od starta, pogotovo je to pokazao u drugom delu i zasluženo je pobedio. Inđija je samo potvrdila da ima zanimljiv tim, ali da još nije na nivou da ugrozi Partizan i Zvezdu.

U sredu, u kombinaciji za tim neće biti Duško Tošić i Dejan Milovanović, iako su u nedelju odradili ceo trening.

sportal.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Prosinečki: Zašto zvižde Kaduu i Koromanu?

zato sto su glupi sebicni debili  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung SGH-E590
Ja sam izvalio da Koromana prozivaju samo ljudi koji ne gledaju fudbal ili oni koji mu idalje zameraju za neki potez od pre par godina... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Баш си извалио.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung SGH-E590
Covek uopste ne igra lose, cak je jedan od boljih igraca na terenu.
Kad bi Robi promenio ovu budjavu taktiku i budjavog zadnjeg veznog  Smile i Koroman bi izgledao bolje.
On igra sasvim dobro za ovakvu postavku na terenu...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
 Smile Smile Smile
idi prati bocanje bolje ce ti ici
isah je kriv sto je koroman debil  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15

Он игра дијаметрално супротно од оног што треба да игра.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Covek uopste ne igra lose, cak je jedan od boljih igraca na terenu.
Kad bi Robi promenio ovu budjavu taktiku i budjavog zadnjeg veznog  Smile i Koroman bi izgledao bolje.

Moram na zalost da konstatujem,ponavljam na zalost da je istina to sto si primetio,Koroman jeste jedan od boljih igraca u ekipi...Jeste mator,sporiji je mnogo nego npr. 2006 kad je igrao u prvoj na svetskom za reprezentaciju,ali i dalje se vidi da zna i da za razliku od mnogih ima nesto fudbala u nogama.Mada ne mogu da kazem da je to prikazao u subotu,ali je i u prvom delu sezone pokazao u par navrata i donosio razliku onda kada je skripalo...Mozda bi Vesovic bio bolji,ok treba da isforsirati,mozda ce lazovic biti bolji ali treba ga istrpeti...Nisam siguran da su ljudi spremni da cekaju,Zvezda mora da pobedjuje odmah,zna se kakav smo narod...A obojica uz Koromana mogu mnogo fudbalski da nauce...To kakav je Koroman ovako kao covek,da ne kazem dzukac itd. je nesto sto ovom prilikom necemo komentarisati,ali je i ta bezobrazna crta njegovog karaktera ucinila da se on probije dovde i napravi nekakvu karijeru...

Sto se tice Isaha,ne bih se slozio...Ekipa mora da ima zadnjeg veznog,tim mora da ima jednog takvog igraca,e sad da li uz takvog treba da igra jedan(Evandro) ili dvojica(i Kadu i Evandro),to je pitanje taktike.U prvom slucaju imali bimo dva krila i dva spica,to bi bilo jako ofanzivno,Kaludjeriovic bi uz jednog spica pored sebe(Borhu) procvetao verujem,a uz Koromana koji treba da igra bi igrao i taj Lazovic ili Vesovic na drugom krilu.Ali pitanje je koliko su tehnicki potkovani Evandro i Isah da mogu da istrpe toliki pritisak na delu terna oko centra,koliko se razumeju medjusobno i snalaze na terenima sirom Srbije.A zna se da ekipe protiv Zvezde a i inace je trend igraju sa po 2 ili cak 3 zadnja vezna odnosno 5 ili 6 igraca na sredini.Da li imamo igrace da rizikujemo takvom postavkom...Probao je to donekle Janevski,ali nisam bas primetio da smo delovali domonantno...

Iz tog razloga Prosinecki igra kako kazes "glupu taktiku" sa 3 igraca na delu oko centra terena,dva krila gde Borha igra drugo i Kaludjerovic sam napred...To jeste malo ziheraski,ali uz ofanzivne bekove i oba crntralna igraca u zavrsnici imamo OK napad,a sa Isahom koji ostaje pozadi imamo neku vrstu "ledja"...Mislim da to nije glupo u ovom trenutku u kojem se klub nalazi sa ovim igrackim kadrom i trenerom sa kojim ekipa radi 2 meseca...Treba ih polako otvarati prema totalnoj ofanzivi,ali za to treba vremena...I ja bih voleo da igramo kao Barsa,ali nerealno je...

E ,da i jednom priliko si rekao citao sam Zvezda je Barsa u ovoj nasoj ligi,na zalost ni to nije istina,i velika toliko drasticna razlika na zalost nije...I zato nema preteranog kurcenja,ovako,pa polako...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung SGH-E590
Ma nama ne treba zadnji vezni kao Isah, vec neki koji zna sa loptom. Nama treba povuceni plej!
I onako igramo vecinu utakmica sa ekipama koje ne prelaze centar...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 467 468 470 471 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.