Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 857462 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Емисија показала колики је онај Петровић деген. Као нема времена за укључења и сва питања, а пушта Жаретове и Маровићеве изјаве.
У принципу да је бољи водитељ могло је много више да се чује. Следећи пут и Клеут са њим у пакету да се чује колики је дуг.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pazi mislim da je bila sasvim ok emisija... Sad da treba da pitam nesto Lukica, ne znam sta bih ga pitao(ok eventualno jos par, ali uglavnom ovo je to)... Da je stvarno bilo nepotrebno to ubacivanje Djurovica i Marovica, to se slazem, ali ipak, na svu srecu je za toliko produzena emisija... Telefonska ukljucenja mislim da su bzv, zato sto se obicno jave neki ljudi koji pozdravljaju, ili pitaju neka pitanja na koja je vec odgovorio, ili su to neki ostrasceni navijaci suparnickog kluba, vrlo retko da neko ubode neko normalno pitanje...

Ono sto je ocigledno je da Lukic nece da prica o nekim stvarima, kao sto su sponzorstvo, dug i sl. odnosno precizne cifre... Moze i da postoji razlog za tako nesto... Iako to unosi sumnju, ipak mora da vodi racuna sta govori obzirom da ce se posle to neki mozda izvrtati i... A i generalno, postoje razlozi zbog kojih se ne prica o svemu tome, i ja to razumem... Ne valja da se to previse potencira u javnosti... 

Za nase uslove(kako znaju da izgledaju neki intervjui), bilo je sasvim ok... Mislim da su dosta pomogla i pitanja gledalaca, bilo je i nekih mojih, i vise sam nego zadovoljan sa odgovorom...  Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 06. Jan 2011, 00:10:26 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
A Vesica brani ko da mu je rod najrodjeniji  Smile

Malo sam gledao, sto kaze Jaksa skroz ok, korektno. 
Kad mu je Petrovic spomenuo saopstenja Lukic se prvo nasmejao, a posle komentar da je Zvezda izdala najmanje saopstenja samo su njena preuvelicana  Smile

Svidelo mi se sto je priznao da srpski fudbal ima problema sa menadzerima, pa i Zvezda. Ocekivao sam da ce malo tu da zamaze oci, ali bio je iskren.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Vesic, ma kakav je, koristi klubu, obezbedjuje nam novac, barem sam tako nacuo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Гадљив сам ја нешто на тај његов новац.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
HTC Sensation
Vesic, ma kakav je, koristi klubu, obezbedjuje nam novac, barem sam tako nacuo.

Поента.

А и да се надовежем на онај део о коме сам причао са Стефаном,ево управо оно о чему је причао,сад Слован тврди пазар око Салате и то је нормално и ништа чудно,наравно да гледају да га заливаде за што више пара,али то опет не значи да треба да се ради до 20. фебруара...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Slovan radi,onako kako treba.Salata je repr. i kosta sasvim pristojno za igraca iz slovacke lige.Problem je kod nas i nasih potreba.Potpuno je suludo,ostati bez njega,a nemati alternativu,jer,ako Tosic predje na poziciju stopera mi cemo imati Ignjatijevica i Reljica na lijevom beku,to je kriminalno.E,a tu je i Mikic koji se bas i nije pokazao kao stoper,nesiguran je i lose procjenjuje u skok igri.Treba zapeti,jer nam je Salata potreban!!!
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
A Vesica brani ko da mu je rod najrodjeniji  Smile
И ја бих га бранио кад видим какве га људске гњиде у виду главатог Караџића и Вујошевића прозивају.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Ono sto mi je ipak ostavilo najjaci utisak je da smo imali ponudu od 6 miliona za Lekica u zimskom prelaznom roku!  Smile

ako je ovo istina onda ih sve treba oterati govnjivom motkom sto ga nisu odma uvaljali
on ne vredi 6 miliona sve da mu nataknu i najskuplji brus na svetu

mars iz Zvezde govedo

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Bilo bi totalno neozbiljno da smo ga prodali u januaru,a bili u trci za titulu i plus boljeg nijesmo imali.
Jbg.nesreca nasa,sto ga kasnije nije sralo na isti nacin.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.264 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.