Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 155 156 158 159 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 859078 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Slabo je odigrao Rambo prethodnu sezonu... Tj. i nisam je mnogo pratio, ali delovao je umorno neke utakmice koje videh... Mozda kada bi prosao pripreme, bi mogao da izgura jos npr. ovu polusezonu... Da se razumemo, on je i ove sezone dao 5 golova i imao 2 asistencije, mada je verovatno vecina golova postignuta iz penala... 

Inace godinu dana pre toga(kada su osvojili titulu) je stvarno igrao super...

« Poslednja izmena: 05. Jan 2011, 15:34:05 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
jadno ono  Smile

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=01&dd=05&nav_id=483804

nemogu da kopiram tekst,smorio sam se na poslu danas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
Karadžić traži izvinjenje iz Zvezde

Predsednik FSS Tomislav Karadžić govorio je o odnosu sa Crvenom zvezdom i njenim predsednikom Vladanom Lukićem.

Prvi čovek srpskog fudbala istakao je da su potrebna neka izvinjenja za lične uvrede za popravljanje odnosa sa upravom “crveno-belih”.
“Ja u Crvenoj zvezdi imam više prijatelja nego ljudi koji je sada vode. Vladan Lukić nije čovek lošeg morala i karaktera, ali je okružen mnogim ljudima i u tome vidim njegov problem”, rekao je Karadžić.
“Možda će se naljutiti što sam rekao, ali godine iza nas su proizvele mnogo neprijateljstava između ljudi iz Zvezde i mene. Kada se dobijem izvinjenje za neke lične uvrede, ja ću svaki dan rado svraćati u Ljutice Bogdana”, izjavio je Karadžić.

Karadžić nije precizirao od koga očekuje izvinjenje.

“Ne mora niko da se izvinjava, ali bilo bi poželjno i u interesu Zvezde, FSS, rukovodstava i mene da odnosi budu bolji. Mislim da bi bilo uputno da dođe do određenih izvinjenja i razgovora, pre svih sa predsednikom. Što se tiče Gorana Vesića, nama nije poznata njegova uloga, a čini nam se da često nanosi štetu. Možda se varamo, ali ne bi bilo loše da sednemo i razgovaramo i sa njim”.

Na “Marakani” se nisu previše uzbudili zbog izjava prvog čoveka FSS.

“Ko nanosi štetu klubu, a ko to ne čini, odlučiće samo zvezdaši, a Karadžić to nije! Što se tiče njegove izjave da ne zna ulogu člana Upravnog odbora Crvene zvezde, sasvim je normalno da navijač protivničkog kluba ne razume ulogu naših članova”, bio je stan Zvezdine uprave, koju je preneo portparol Marko Nikolovski.

Goran Vesić nije želeo ništa da komentariše.
izvor: www.b92.net
mora da se zeza.... Smile
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Samo da pozdravim Markov potez Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung SGH-E590
Treba Zvezda da tuzi Blazica zato sto je retard!  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 5310
realno ima najdebilniju facu u timu,mada tosic ne zaostaje mnogo  Smile  kad vidim te ljude,nije mi jasno kako su opste naucili da hodaju  Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Treba Zvezda da tuzi Blazica zato sto je retard!  Smile

Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
mob
Apple iPhone 6S
Kazu sada na sportalu da Bozic dolazi, a Salata ne. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung 

Božić "da", Salata "teško"

Fudbaleri Slovana počeli su pripreme za predstojeći deo sezone, a prozivci trenera Karela Jarolima odazvali su se Mario Božić i Kornel Salata. Tandem slovačkog vicešampiona, koji je već izvesno vreme predmet intenzivnih pregovora Crvene zvezde i slovačkog vicešampiona, i dalje je na čekanju. Ipak, prema poslednjim informacijama iz Slovačke, verovatnoća da obojica uskoro stignu na "Marakanu" nije velika. Naime, to je potvrdio i potpredsednik Slovana, Petr Kaspar.

- Kada je u pitanju Božić, postoji mogućnost da se klubovi uskoro dogovore i da on pređe u Crvenu zvezdu. Situacija je drugačija sa Salatom za koga se, pored Zvezde, interesuje još nekoliko klubova iz inostranstva. Razmatramo sve ponude, pregovori su još u početnoj fazi. Oba igrača imaju dugoročne ugovore sa Slovanom i želimo da budemo sigurni da će klub profitirati od njihovih transfera - kazao je Kaspar za bratislavskenoviny.sk.

sportal.rs

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Odlicna je emisija bila, dosta zanimljivih stvari Lukic rekao, pisace se i pricati verovatno jos o tome...  Smile

Ono sto mi je ipak ostavilo najjaci utisak je da smo imali ponudu od 6 miliona za Lekica u zimskom prelaznom roku!  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 155 156 158 159 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.