Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 862532 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Јбг,дешава се,ево нећу више никад  Smile

Шалу на страну,нисам ону твоју вест ни читао до краја тј оног дела кад се спомиње Тодоровски,а кад сам видео овамо наслов,убацио сам не гледајући...

Ma znam, pretpostavio sam...opusteno za to  Smile ... Samo da se ne naljuti Ninkov sto mu postavljamo 2 puta vest da mu je vrednost smenjena  Smile Smile

Inace ako bi dosao Todorovski...ne znam gde je tu onda Mikic... Ukljucice grejace za klupu verovatno ?  Smile
« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 14:04:34 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Ма какав Тодоровски....као члан клуба,гласам против његовог довођења!  Smile
Само нам фали још један гробар у екипи... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Mene najvise interesuje da zaigra dogodine Filip Stojkovic desnog beka, tako da Todorovskog ne bi dovodio... Ako ode Paja, tu je Mikic da pokrije, a tu je i onaj covek koga smo doveli iz Novog Pazara za koga ne znamo ni kako izgleda...  Smile

Inace solidan je valjda igrac, fino igra u Radu i sl. Mada ga nisam pratio, ali mislim da je ok igrac...

« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 14:08:07 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Mene najvise interesuje da zaigra dogodine Filip Stojkovic desnog beka, tako da Todorovskog ne bi dovodio... Ako ode Paja, tu je Mikic da pokrije, a tu je i onaj covek koga smo doveli iz Novog Pazara za koga ne znamo ni kako izgleda...  Smile

Inace solidan je valjda igrac, fino igra u Radu i sl. Mada ga nisam pratio, ali mislim da je ok igrac...

Cek bre, koji iz NP ?  Smile .... Taj neki ko Casper...? Niko ga ni video ni cuo nije...mora da je dobar Smile Dok sam pisao...setio sam se...mada jedva  Smile Djordjevic nesrecni ?  Smile
« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 14:17:25 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Znaci Koroman ne zna da igra fudbal?

Cisto poredjenja radi(nevezano za Emptyijev post), evo jedan njegov video, gde cak i nije stavljeno sta je sve moglo... O videu iz Rusije da ne pricam...

http://www.youtube.com/watch?v=iepspTiT9Ug

Морам одгоборим....

Јакшо све је то лепо, ал ево иде 2011 и овај Короман нема везе с тим.

Ја се најежим кад видим да је он у тиму. Он више благе везе с фудбалом нема, угра нешто што ни нема име. Ми треба сад да покушамо да играмо неку тимску организовану офанзивну брзу игру, а Короман је за то неспособан. Те његове форе да стоји 5 секунди па да се онда залети у двојуци са носем у трави може да продаје у Чукаричком, то није за озбиљан фудбал.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Cek bre, koji iz NP ?  Smile .... Taj neki ko Casper...? Niko ga ni video ni cuo nije...mora da je dobar Smile

Kriju ga da ga ne ukradu. Smile

Nego, ko bese Filip Stojkovic? Da nema neke veze sa Piksijem? Koliko se secam Piksi ima nekog sina. Jel se zna nesto o njemu? Da li je krenuo njegovim stopama?
« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 15:09:33 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Zvezda spušta cenu za Ninkova, zamena Todorovski?

Kako ljudi imaju obraza da traze Todorovskog ukoliko je informacija tacna da su zainteresovani Smile

Smile

Inace.Todorovski je sasvim pristojan bek.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Реално,он је играч који зна највише фудбала од свих који су тренутно у тиму,а и слажем се са овим што Емпти прича...

Ја њега на волим. Ма не подносим га,да могу не да бих га избацио из Звезде,бре из државе бих га избацио! Јер је он гњидетина,сисетина(и све погрдно што се завршава на на ) од човека и не заслужује да носи дрес који волим и за који навијам. Иницијатор свих свађа,кланова,раздора међу играчима...

Али кад је већ ту где јесте,мора да га трпимо и по мени му је идеална улога да утрчи последњих пола сата и направи разлику на терену. То је и радио у пара наврата  и најзаслужнији је не пример за победе над Јагодином кући и у Суботици...али шта вреди кад га замениш у 76.мин и он оде у тунел изнервиран! Ко бре сме Месија да мења,еј!!

Треба један тренер ауторитет(да ли је то Роби,не знам) који ће му поставити ултиматум и како и шта треба да ради и крај приче.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 15:44:25 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Buldog:

Priča se da ste Zvezdi pozajmili pola miliona evra?

- Laž. Da je 1. april i da neko hoće da me nasmeje, u redu, ali...

Da li je laž i da je FSS pre nekoliko dana pozajmio crveno-belima 100.000 evra?

- Ne samo Zvezdi, jer Savez želi da pomogne svakom klubu koji može da garantuje da će za 15 dana vratiti novac. Već smo pomagali Javoru, OFK Beogradu, Jagodini... To je logično ako savez ima novca. I ako je klub sposoban da pruži garancije za vraćanje duga.

A mi sa tih 100 000 mozemo isplatiti samo radnike na marakani.Da,savez nas je pomagao...
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ја се најежим кад видим да је он у тиму. Он више благе везе с фудбалом нема, угра нешто што ни нема име. Ми треба сад да покушамо да играмо неку тимску организовану офанзивну брзу игру, а Короман је за то неспособан. Те његове форе да стоји 5 секунди па да се онда залети у двојуци са носем у трави може да продаје у Чукаричком, то није за озбиљан фудбал.
А како си закључио да са Короманом не може да се игра офанзивно, организовано и брзо?
Јел то остатак екипе само шпарта по терену, а Короман дави лопту па је у њему проблем?
Па да нам није Коромана заостајали би једно 10 бодова. Једноставно у овој полусезони није имао са ким да игра. То је једини играч ком можеш да даш лопту и очекујеш да ће да добије дуел 1на1 или 1на2.
А те како кажеш "форе са носем у трави" није продавао Чукаричком, него Бајерну.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.365 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.