Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 860560 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Koki je igracina, samo ponekad zaboravi da je fudbal timska igra...  Smile

Upravo to! Ne znam cemu ova prozivka Koromana...?! Zna covek i te kako da igra, samo eto, voli malo ponekad sam da se igra...mada mislim da toga nema kod dobrog i autoritativnog trenera, sto ne sumnjam da ce Prosinecki predstavljati...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Нинков пао на 2,5 милиона

Дуго је Црвена звезда тражила три милиона евра за Павла Нинкова, колико га је процењивао и немачки сајт „Трансфермаркт“, али према последњим сазнањима, челници клуба су спремни да репрезентативног десног бека пусте ове зиме за 500.000 мање.

Капитену, уосталом, уговор истиче следеће зиме, а како вероватно нема намеру да га продужи, на Маракани су принуђени да га пусте у јануару, јер би у супротном морали да се одрекну обештећења. Нинков на основу прописа, наиме, може на лето да се договори и да потпише уговор са неким од клубова, а да шест месеци касније оде из Звезде као слободан играч.

Иако је искусни десни бек у плановима тренера Роберта Просинечког, економски фактор је за црвено-беле веома битан, јер без обзира на помоћ од „Гаспромњефта“, буџет се у доброј мери заснива на продаји играча.

Нинков је, без сумње, један од најинтересантнијих, поготово због репрезентативног статуса, а постоје индиције да би каријеру могао да настави у Бундеслиги. Све је још увек у фази распитивања, па остаје да се види хоће ли на Маракану стићи одговарајућа понуда. Или ће црвено-бели током зиме морати још мало да попусте.

У случају одласка Нинкова, тренер Просинечки би имао на располагању само Николу Микића, па би морала да се пронађе замена. Као потенцијално решење фигурира Александар Тодоровски (27), првотимац Рада, о чему су недавно писали и македонски медији.

Долазак репрезентативца Македоније, међутим, доводи се у питање због дуга Звезда према Грађевинарима. Новац од продаје Нинкова, ипак, могао би да буде искоришћен у ту сврху, што би отворило пут за долазак Тодоровског на Маракану.

Izvor:
Zurnal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Bosko ako ce da dodje da potpisee ugovor, dovesti ga obavezno, ali na pozajmicu... Sta znam...

Mada mislim da je i za njega bolje da ne dolazi a i za nas... Ako ce vec ici iz Djenove, bolje da ostane negde u Italiji, jer ce i ovde biti malo psihicki u problemu, a budite sigurni da ce malo se i cuvati startova i sl. bar u pocetku, to je jednostavno i podsvesno... Mada opet... Bosko je igracina, neka dodje!  Smile

Sto se Volkova tice, ubedjen sam da je Koroman bolji igrac sto se ofanzive tice i to bas bolji, mozda gresim... A nama treba igrac takvog kvaliteta... Volkov bi mogao da bude odlicno resenje za levog beka, ali to samo ukoliko bi bio dosta dobar u odbrani a ja ne znam kako igra odbranu... U Serifu je igrao krilo...

I Pantelia vam je rekao isto sto i ja pre neki dan, vise od 200-300.000 uz Vranjesa je previse...

Mali offtopic, onaj sto ga kacih ovde ranije, objasnjava po Africi...

http://www.transfermarkt.de/de/knowledge-musona/leistungsdaten/spieler_120785.html

Zvati Cika Crnog iako je Partizanovac...  Smile

Stoji to da je Koroman mnogo bolji fudbaler od njega,ali je ujedno i gnjavator lopte i cesto bez smisla za igru.Ja ponavljam od starta sezone,rado bih da vidim Kokija u pravoj formi i bio bi najbolji.Sto se tice Volkova,mene jbt odusevljava njegova brzina,a to je jedan od preduslova modernog fudbala.Da se razumijemo,volim majstore,ali je krilo uvijek produktivnije kada ima brzinu i prodornost uz solidan dribling.Zajebite sad fraze "A Ronaldinjo,Messi..",oni su jedinstveni.Ja,licno obozavam krila koja raznose protivnika u trcanju,fudbaler koji je u stanju iz trka da te raznese (vidjeh,da Volkov to zna) a mi takvog trenutno nemamo.

Sto se tice Boska.Dobro bi bilo potpisati ugovor na 3 god. i zaraditi na njemu opet 2.5 mil. Smile  a pozajmica nikako,pogotovo do ljeta.Kakva vajda,kakva funkcija,gusimo dva talenta.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Licno, nisam optimista kako ce se on bez driblinga snaci protiv bunkera protiv kojih igramo, al videcemo ukoliko dodje... Zato i mislim da je bolje da ode da igra u neki klub iz sredine tabele nekog stranog prvenstva i sl.

Mada jeste i u Serifu igrao, a i oni verovatno igraju protiv bunkera(mada je stvarno pitanje na sta to lici u Moldaviji), a i Robi ga dosta ishvalio, pa i da ima razloga za optimizam ukoliko dodje...

Mada bi ja pre dao jedno 300-400.000 za ovog, a on moze verovatno i dzabe da dodje... Zver... Ima i menadzerski video od 15 min, ovo su samo golovi...  Smile

http://www.youtube.com/watch?v=9rSGzwuluJM

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Zbog tebe ga lovim na FM  Smile

Dobro,na onom video ne izgleda ko da nema neki dribling,solidan,dovoljan da skloni loptu i razbije Maikona Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Короман из 2007 је бољи од данашњег Волкова, али Короман из ове сезоне никако.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Koroman je bivsi A reprezentativac i sigurno jedan od boljih fudbalera sa ovih prostora zadnjih godina.
Ali,ovaj Volkov,sa snimka,je duplo bolji od njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Cemu uopste i da uporedjujemo dalje kad ce, ukoliko Volkov dodje, najverovatnije igrati obojica, Volkov po levoj, Koki po desnoj... nece se gurati po levoj obojica  Smile ... E...kad ce taj 10-i Januar vise, da vidimo na cemu smo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
HTC Sensation
Zvezda spušta cenu za Ninkova, zamena Todorovski?

Kapiten ima ugovor na još godinu dana, Zvezda bi mogla da smanji apetite kako bi ga prodala. Ukoliko bi isplatila dug za Kaluđerovića, zamena za Ninkova bi mogla da stigne iz Rada.
NinkovZvezda je tražila za Ninkova oko 3 miliona evra, ali desni bekovi su najjeftiniji na tržištu, upravo je tu i najveća ponuda, pa je jasno da je takva cena bila nerealna.

Ninkov ima ugovor do sledeće zime i jasno je da u Zvezdi ne mogu da dozvole luksuz da ode bez obeštećenja.

Zbog toga bi prodali Ninkova verovatno i za 2 miliona, ukoliko bude ponuda.

U tom slučaju, novac od transfera bi bio iskorišćen da se isplati rad za Andriju Kaluđerovića, ali i uđe u novi posao sa Rankom Stojićem, oko makedonskog reprezentativca Todorovskog.

Nedavno je finansijer Rada izjavio da nikada neće poslovati sa Zvezdom, ali u njegovom poslu ne postoji reč "nikad".

Ipak, za sada za Ninkova nema ponuda, a videćemo hoće li korigovana cena zainteresovati klubove sa zapada, pre svih Anderleht, koji je želeo da angažuje jedinog reprezentativca iz Zvezde.

Sportske
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
HTC Sensation
Mirić na putu ka "Marakani"
   Smile

Iako se priča o strancima, Zvezda bi mogla da dovede jedno pojačanje iz domaćeg šampionata.
MiricMirić je ove jeseni skrenuo pažnju većih klubova, a debitovao je i za reprezentaciju.

Želi da se preseli u ambiciozniju sredinu, ali je veliko pitanje koliko će Spartak tražiti na ime obeštećenja.

Međutim, u krugovima oko Spartaka su sve glasnije priče da će se preseliti u Zvezdu i da je taj transfer blizu dogovora.

Mirić je i pred kraj jeseni dovođen u vezu sa crveno - belima, ali su u Zvezdi sada zaokupirani transferima Božića i Salate, odnosno Volkova. Videćemo, hoće li tokom januara probati da angažuju i Mirića i tako zaokruže, za sada obećavajući prelazni rok.

Sportske

Одакле бре паре!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.