Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 771 772 774 775 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1011572 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Јако лепо урађен клип, мада фали много голова  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ziga levom Romi sa 25+m.

Suntavi Lekic protiv Tbilisija.

Generacija '91.

Toliko lepih momenata.  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Citat
Samo cu reci jednu stvar...

Brazilce se nama mozda i ne isplati kupovati, treba dovoditi ove kojima istice(tj. istekao) ugovor i sl. Jaaaako su skupi oni koji su kvalitetni, ali se cesto pokaze i da nisu dobri za to podneblje u koje dodju... Imate gomilu igraca koji su placani po nekoliko miliona, da bi se za 6 meseci vratili u brazil, za 3-4 puta manju sumu, a nekad i za dzabe(da im ne bi placali platu su ih verovatno vracali klubovi)...

Brazil je veliko trziste ali usrano.
To je nevjerovatno velika baza fudbalera,i da kosta 5 mil. niko nemoze da ti garantuje da je on odlicno pojacanje.
Tamo se igra totalno drugaciji fudbal nego kod nas,pa dovodjenje igraca sa tih prostora je uvijek mac sa dvije ostrice.A niti se ja odusesevljavam,niti smatram da je Adzic ispao glup ako je otisao da gleda Flamengo,Korintijanns i sl. njima.Realno,svi ti igraci su tamo precjenjeni,80% su pimpleri,5% ostane u Evropi ostali nazad kuci.

Treba da se okrenemo na druga trzista.Gruzija,Kazakstan,Ceska,Slovacka,pa cak i Tunis,Egipat i sl. njima.
Fudbaleri koji su snazni sami po sebi i koji mogu da igraju u nasoj ligi.
Zajebimo mi te "Ronaldinje,Robinje i sl" kurce,oni su vanserijski fudbaleri kao sto su bili Stojkovic,Savicevic i td.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
sa drugog foruma:

Citam razne komentare na forumima i vidim svi imaju neke informacije iz prve ruke, zato sam i ja resio da podelim sa vama neke informacije koje ja imam a ticu se vodjenja klubom.

Dakle krenucu prvo od zimskog prelaznog roka i famoznog "odresavanja kese" od Gazproma. Odmah da vam kazem da zaboravite na to i da se ne nadate nekim dobrim igracima, znaci najbolji igraci ce biti nesto tipa ovog Litvanca. Gazprom je pare vec dao za ovu godinu i one su oko 2 miliona evra, znaci dodatnih ulaganja ove godine nece biti. Samim ugovorom mozemo mnoogo da zaradimo, pre svega se akcenat je na uspehub u Evropi, e a da bi mogao da ostvaris neki uspeh moras da imas ekipu a mi to NEMAMO. I opet tako u krug.

Selekcija igraca je uzasna, bukvalno se ne zna ko pije a ko placa, nikad se vise nisu gurali igraci nego sad, znaci totalno rasulo, zbog toga nijedan trener nece kod nas. Dovoljno je reci da je nas predsednik odbio jedan odlican skauting program koji bi nam doneo mnogo koristi samo da bi na to mesto postavio svoh prijatelja koji nema veze sa tim. Vlajko je od Zvezde napravio svoj privatni klub, koji nazalost sve vise lici na pravi seljacki klub(izvinjavam se braco zvezdasi ali trenutno je takva situacija)..
Opet se zaduzuju kod Miskovica(on je finansirao dolazak Adija i vlasnik je nekoliko igraca OFK-a, medju njima je i Markovic), pljuje Toleta a nikad nije pomenuo ko mu je dao novac da bi se odblokirali racuni kad je dosao u Zvezdu. Ja se svakim danom nadam da ce da bude bolje ali zbog svih informacija koje sam saznao u poslednje vreme verujte mi da ako se nesto drasticno ne promeni crno nam se pise..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Види овог цара чита Звездине форуме...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Tipicna grobarska patka.
« Poslednja izmena: 24. Nov 2010, 14:32:00 od marniko82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
A vidim upoznat si sa grobarskim patkama, imas cesto susrete sa njima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Јебига волејчина Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Neka se jave Nislije.Da nam opisu ovog sto je na probi?
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia 5310
Nije nista posebno pokazao koliko sam ja obavjesten..Ruku na srce nisu ni ostali..Sa onakvim veznim redom ronaldinjo ne bi odigrao pas da valja
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 771 772 774 775 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.