Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 773 774 776 777 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1011448 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Hm, vidim Litvanac nista nije pokazao, ipak verujem da je dobar igrac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Wave II
Показао је један пас средином другог полувремена, који би ја дао боље од њега... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Kleut za Press: Zvezda ne može da plati igrača milion evra!

Fudbalski klub „Crvena zvezda" neće moći u zimskom prelaznom roku da dovede igrača vrednog milion evra, kako se poslednjih dana spekulisalo u štampi, otkriva za Press generalni sekretar crveno-belih Andrija Kleut!

On dodaje da su igrači sa takvom tržišnom vrednošću nedostupni za sve klubove u regionu, osim za možda zagrebački Dinamo. Zvezdi u dovođenju skupih igrača ne može da pomogne ni sponzorski ugovor sa „Gaspromnjeftom".

Sličan stav izneo je i član UO Zvezde Dušan Mrakić, čovek koji je odigrao možda i ključnu ulogu u dovođenju „Gaspromnjefta" u Ljutice Bogdana. Državni sekretar u Ministarstvu rudarstva i energetike tvrdi da bi u ovom trenutku za crveno-bele milionski budžet za pojačanja predstavljao veliki luksuz. Ipak, Mrakić je otkrio da bi odgovorni sa „Marakane" pronašli sredstva za igrača koji bi, prema njihovom mišljenju, predstavljao kapitalno pojačanje u šampionskoj trci sa Partizanom.

„Gaspromov" 2,1 milion

Aktuelni čelnici Zvezde očigledno ne žele da ponove greške prethodnih garnitura koje su za bofl robu iz inostranstva izdvajale za srpske prilike ogromna sredstva.

- Crvena zvezda, kao i svi klubovi u regionu, nije u mogućnost da za jednog igrača isplati milion evra. Možda je drugačija situacija samo u zagrebačkom Dinamu, ali ni u to nisam siguran. Jednostavno, naš plan je drugačiji. Moramo postepeno da vraćamo dugove koje smo zatekli, a ujedno i dovodimo igrače koji imaju dovoljno kvaliteta da nose dres Crvene zvezde. To nije lako - ističe generalni sekretar Crvene zvezde Kleut.

Kada je letos potpisan najveći sponzorski ugovor u istoriji srpskog sporta sa „Gaspromnjeftom", navijači Crvene zvezde su se nadali da će gigant sa „Marakane" u ekspresnom roku doživeti renesansu i oformiti tim dostojan redovnog učešća u Ligi šampiona. Iako ruska kompanija na godišnjem nivou ulaže za ovdašnje uslove veliki 2,1 milion evra (bez bonusa za trofeje), to nije sponzorski ugovor na evropskom nivou. Primera radi, „Gaspromnjeft" Zenitu daje 70, a Šalkeu 25 miliona evra godišnje.

Ozbiljna analiza u decembru

Kleut nije želeo da govorim o detaljima petogodišnje poslovne saradnje sa Rusima, odnosno da li će predstavnici „Gaspromnjefta" zastupljeni u klupskom veću imati uticaj na formiranje budžeta za zimski prelazni rok.

- Ulaganje „Gaspromnjefta" u Crvenu zvezdu predstavlja poslovnu tajnu. To je dogovor između nas i našeg strateškog partnera - objašnjava Andrija Kleut.

Takođe, više nije nikakva tajna da velikim delom svog godišnjeg budžeta Zvezda mora da servisira dugove prema bivšim igračima, poput Mirnesa Šišića, Gžegoša Bronovickog ili Frenklina Salasa. Pomenuti legionari su dolazili na „Marakanu" za milionske iznose, a u timu su imali ulogu pukog epizodiste. Upravo zbog toga, član UO Dušan Mrakić smatra da sadašnja uprava mora da bude oprezna u januarskom prelaznom roku.

- Znamo mi vrlo dobro da su Zvezdi potrebna prava pojačanja. Kada se bude završila jesenja sezona, sešćemo i ozbiljno porazgovarati. Za nas bi igrači od milion evra predstavljali luksuz, ali moguće je pojačati se i za mnogo manje novca. Nismo mnogo uložili u dolazak Lija Adija (300.000 evra), a ispostavilo se da je sjajan fudbaler. Potrebna su nam još tri takva igrača - poručuje Mrakić.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Galkevičijus u Zvezdi bar još nekoliko dana

Litvanac nije pokazao mnogo, ali nastavlja probu – rekao je posle humanitarnog meča protiv Radničkog u Nišu (1:0) sekretar stručnog štaba crveno-belih Goran Negić

Crvena zvezda je posle tri godine gostovala na “Čairu” i pobedila Radnički golom mladog Petra Đuričkovića - 1:0 (0:0). Pogodak je postignut posle odličnog centaršuta Darka Lazovića u finišu meča koji je trajao samo 80 minuta, jer je utakmica kasnila sat i po, pošto se Zvezdin autobus pokvario na pola puta do Niša.
Za crveno-bele je debitovao Litvanac Dominikas Galkevičijus, koji je pre dva dana stigao na probu. Za 55 minuta nije previše pokazao, ali ga je publika ispratila aplauzom.

- Videlo se da je školovan igrač, profesionalac. Loš teren i naše kašnjenje na utakmicu, kao i “šaren sastav” u kojem smo igrali, možda su uticali da Galkevičijus ne prikaže nešto posebno. Međutim, imao je dobar pristup igri, pokazao tehniku, mirnoću i posebno brz dolazak iz defanzive u ofanzivu. Ostaće još nekoliko dana u Beogradu, pa će sportski sektor kluba odlučiti o eventualnom transferu - preneo je prve utiske sekretar stručnog štaba Crvene zvezde Goran Negić.
Meč je organizovalo udruženje “Otvorena vrata” iz Kragujevca i sav prihod biće uplaćen za razvoj vantelesne oplodnje u Srbiji.

RADNIČKI – CRVENA ZVEZDA 0:1 (0:0)
STRELAC: Đuričković u 78. minutu za Crvenu zvezdu. Stadion “Čair”. Gledalaca: 2.000. Sudija: Jovan Grujić (Niš).
RADNIČKI: Perić, N. Stamenković, A. Cvetković, Stanković, M. Petrović, Trajković, Mitić, S. Petrović, Paunović, Tasić, Milenković. Igrali su još: Đ. Stamenković, Pešić, Miljković, Ristić, Knežević, Stevanović, Stefanović, Dugalić, Milošević, M. Cvetković, Đorđević.
C. ZVEZDA: Pavlović, Cvetković, Đurić, Vasiljević, Reljić, Lazović, Galkevičijus, Milovanović, Binić, Jevtić, Perović. Igrali su još: Knežević, Mijović, Dragićević, Stojković, Rogač, Nikolić, Kovačević, Đuričković.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Wave II
Горанац, стављај на крају сваког текста одакле си преузео текст, последња опомена, од сада бришем!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Hehe, Perovic igra za treci tim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
Hehe, Perovic igra za treci tim  Smile

А шта је ту смешно?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC ...
Pa i treba za treci, nije za bolje.
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Meni je smesan on sam, treba ga sto pre prodati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
MILAN VILOTIĆ JE POBEDNIK!

Fudbaler Crvene zvezde Milan Vilotić ponovo trenira posle operacije tumoroidnog tkiva

Izdrži i pobedi.
Milan Vilotić, fudbaler Crvene zvezde, redovan je na treninzima svog kluba. Pre dva meseca operisao je tumoroidno tkivo na desnoj lopatici i posle terapija nastavlja vlastitu divovsku borbu kako bi se vratio na teren.

- Osećam se mnogo bolje, i psihički i fizički. Išao sam na terapije u Bolonji, vežbao u Beogradu. Išao sam na bazen, plivao, a sada sam počeo i da trčim. Sada bez problema mogu da uradim pun zamah desnom rukom. Funkcija ramena je sve bolje i to me raduje - rekao je za Kurir Milan Vilotić (24) i dodao:

- Sve ide po planu, dobro napredujem, a za dve nedelje opet idem u Italiju, na kliniku u Bolonji. Završni pregled je u januaru, kada očekujem da mi lekari dozvole da se priključim ekipi na pripremama. Optimista sam. Želim šansu i novo dokazivanje u Zvezdinom dresu.

Pre nekoliko nedelja Vujadin Savić dao je intervju u Kuriru, u kojem je uputio reči podrške svom bivšem saigraču i cimeru Milanu Vilotiću.

- Vujadin je moj brat! Mnogo mi je značilo sve ono što je rekao u Kuriru za mene, posebno kada je poručio da mu je bila želja da nas dvojica budemo Zvezdin odbrambeni bedem. Uvek sam uz njega, a i on uz mene.

S osmehom na licu Vilota se šalio sa saigračima na treningu, rešen da u januaru nastavi tamo gde je stao u septembru.

- Bilo je teško dolaziti na treninge i sve posmatrati sa strane. Priznajem, bilo je mučno gledati utakmice s klupe, gledati saigrače na treningu. Sada je mnogo lakše. Opet sam deo ekipe, tu sam sa njima. Jedva čekam da dobijem dozvolu i uđem u trenažni proces - poručio je Milan Vilotić.

Titula sve leči

Milan Vilotić bi mnogo voleo da osvoji titulu u dresu Crvene zvezde.
- Prvenstvo je dugo, sve može da se nadoknadi. Fudbal je čudna igra. Trenutno smo drugi, a proleće je kroz istoriju uvek bilo Zvezdino. Verujem u svoj klub i nadam se tituli - smatra Milan Vilotić.

http://www.kurir-info.rs/sport/milan-vilotic-je-pobednik-61588.php
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 773 774 776 777 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.