Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1006660 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Боже мој мили... Е све сам знао писао сам о томе и овде и нисам уопште изненађен ал ипак се осећам шугаво. Јуче сам се смејао кад видим како Гума додаје лопту Паји у груди уместо у ноге и како се Перовић сам саплете о лопту ал је увек остајао неки буђав осећај после тога... Мене је срамота.

Драго ми је што сам био на Истоку једино из разлога што је одатле кренуло 'Ратко одлази'. Магарац који свесно допушта да му други састављају тим и треба да лети из Звезде, заједно са онима који се мешају у састављање тима а нису тренер. Ово је први пут од доласка нове управе да сам ја потпуно против те управе. Лукић води клуб на начин да му мафијаши држе пола стартних 11 па макар они били најгори на терену. Хвала али мрш у курац Лукићу идиоте!!

Ја у животу нисам видео већу фудбалску статику! Живо ме занима шта се дешава у глави Перовићу кад он стоји и гледа како се Каду забија у тројицу и покушава да се некако ослободи лопте у тој гужви. Како може да стоји и не ради ништа.Па који је то фудбал о лебе мекани?!?!? Па ја мислим да би Рајко Мрка Шеки и другари који су о тактици знали само то да треба да победе ову екипу прегазили само на трчање и ништа друго. То је основ фудбала да се откриваш да би примио лопту и да би самим тим било решења у нападу кад се гради акција. А то се у петлићима учи чим се савладају лекције вођења лопте додавања и шутирања, после тога иде измена места у тројкама се то увежбава и то се касније ради на утакмици током целе каријере. Шта су ови несрећници учили мени није јасно јер тога нема, не постоји кретање без лопте!
Перовић је тежак идиот који не уме лопту да му води и изгуби је чим почне противнички играч да га јури. О пријему и заграђивању да и не говорим. Јевтић је жњ категорија и никад ми није било јасно што су сви одушевљени њиме. Јуче сам се махинално сетио дербија и његових промашаја. Реализација 0 а то је прва и најважнија карактеристика за једниог шпица па онда све остало. Позади Карлеуша генијалан испадао у простору на све могуће начине и заслужио жути сигурно ал ето срећа судија му није показо што ме врло зачудило. Ђорђевић мањка мозга у глави прави такве излете да ми је прост жао Вилотића у какве ситуације запада и колико пута исплива само због оног умоболника. Паја десно јебига стандардно, човек покушава игра као прави бек ал ето Аџић је успео и ту десну страну да разбије алал му рупа у глави величине мозга! Короман је тежак идиот ког треба тући ко вола у купусу док свати да то што је некад био цар у Русији не значи ништа јер сад игра као голо говно. Типичан дављеник лопте, игра као пре 40 година завлачи се у ћошак и дрибла самог себе. Каду је можда и ОК играч али мислим да мозак Хомера Симпсона ради брже од његовог. Како је спор то је невероватно! Треба му 6 контаката са лоптом да би одрадио пас. На средини Гума царује неприкосновено човек је оперисан од фудбала. Па он не уме да дода лопту једноставно не уме. Ја не могу да верујем да у Црвеној Звезди игра човек који није савладао одигравање паса што уче деца од 7-9 година. Не зна, не уме да лепо и прецизно по земљи дода лопту играчу који на десет метара стоји у месту и чека лопту. Сачувај боже да га напада противнички играч док се намешта на додавање па то је аут лопта 99%. Миловановић.. Ја вих њега ланцима везао за стативу да га бомбардују противници јер је пичка и сакрива се. Какво говно од играча е, и он био капитен Црвене Звезде Smiley 1

Запамтите да ће нас Партизан згромити и то зато што нама у средини играју Гума и Кљакави а њима Мо и Илић + још један. Дакле упропастиће нас!

Нема леба док нам пола првих 11 чине мафијашки играчи који морају играти а Трифун Јеремић Мугоша Вешовић и другари седе на клупи.

Још једном - мене је срамота на шта је Звезда спала.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
SonyEricsson k750i
kako stvari stoje fk nece videti titulu koliko i kk!  Smile
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia E72
------------------------------
----------------------
----------
-----------------------------------------

A sa klupe ce ih voditi

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 1100
Али гума, где нађе тај смајли  Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 4
Због кога се ја нервирам?!??!?

Ако ти треба већа мотивација од 40,000 наложених навијача, ако иза тебе треба да стоји већа компанија од Гаспрома, ако ти требају бољи навијачи од Делија, ако ти је потребан бољи ауто од Хјундаија онда си ти дечко мој Звездин играч. Ма какав играч, прејака је то реч за тебе. Балетан, шарлатан, говно, пичкетина, незналица. Све сем фудбалера. Јер фудбалери су носили тај дрес са поносом и знали су да цене када 40.000 људи одвоји паре да те гледа, да гледа Звезду. У ово најгоре доба кризе и немаштине људи из разних делова земље Србије и иностранства идаље воле ту Звезду која не сија више онако јако, али је идаље воле. И нервирају се али понекад очекују и да се радују? Зар не? Зашто Достанићу и багро од 11 плаћеника то некад и нама не приуштите? Зашто увек морамо да осетимо ту бол, пуштамо сузе и испаштамо због вас?

Немојте нас лагати. Немојте нам давати лажне наде. Будите искрени са нама. Лепо изађите пред новинаре, сазовите конференцију и нек свако од вас каже да не зна да игра фудбал, да га мафија гура, да није достојан Звездиног дреса и бројева какве су носили наше легенде. Стидимо вас се, спрдамо се са вама али и даље волимо ту Звезду. И волећемо је идаље, али не и вас. Јер ви сте оно што Звезда никада себи није смела да дозволи.

Аџићу магарчино једна. Не треба ти нападач? Па јебем ти матер да ти јебем па кога ја треба да гледам у црвено белом? Азербејаџанце и полуинвалиде? Пичко једна ретардирана па свака особа са IQ већим од броја ципела видела је синоћ да фали нападач. Довео си Душка Тошића у Звезду. И он би требало да представља неко појачање је ли? Короман?

Сетите се само како смо прошле године кукали како имамо само десну страну а лева уопште не функционише. Е свака част. Успели сте то да средите. Браво Достанићу тактички зналцу! Сад немамо ни десну страну. Страшно гледати Нинкова како се сам труди да нешто уради, али џабе кад нема с ким да игра. Бежи Нине из Звезде, бежи. Било где само бежи.

Обећавам стално да се нећу нервирати због неких дебила, али не иде. Замажу нам на тренутке очи некаквим спонзорима и појачањима, али увек се ту нађе неки Слован да нам покаже у каквим смо говнима и колико смо слаби. Ни играч више не помаже.

Достанићу, напушиш ми се курчине.

Један генијалан пост са РСБ.

----------------------
----------

A sa klupe ce ih voditi

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC ...
e pa prosao je celi dan pa mogu i ja da napisem nesto, posto sam smirio zivce i spustio loptu na zemlju, sto se kaze... (procitao sam sedamnaest strana pre ovog posta)

sinocna utakmica je samo jedno pokazala, a to se najlakse moze reci parolom "boli me qrac za sve". i ovo se tice samo tima ... nekako igrali su kao da igraju za "tim sveta", pa svako za sebe, bez timskog duha.... poneka finta, lepo dodavanje, solo akcije, aod neke uigrane akcije ni trga ni glasa.... to se na kraju odrazilo  i na rezultat.... i to je to, parolom "boli nas kita"

sad imaju vremena do revansa pa neka mozgaju kako ce i sta ce... meni licni ostaje samo vera i nada u pobedu i prolaz dalje....
toliko od mene i ziveli!
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
@EmptyClip
 Smile Smile Smile
svaka ti je na mestu

al jebiga te debile ispratio aplauz  Smile Smile Smile
zasto  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
----------------------
----------

A sa klupe ce ih voditi

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Leva strana nam je za primer  Smile

Guma  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
al jebiga te debile ispratio aplauz  Smile Smile Smile
zasto  Smile Smile

Брате, кој је теби курац!? У реду, јеботе, и нама је свима тешко због пораза али ти га претера! На свакој страни онај исти пост, све ти смета, све ти не ваља...Јесте, не ваља! Знамо и ми да не ваља! Али шта да радимо!? Те дебиле је испратио аплауз зато што ми нисмо аплаудирали њима, него Звезди, да кажемо Звезди да је волимо и бодримо и даље, без обзира на пораз. Знам и ја да су дебили, да немају појма, али заиста не видим шта ћеш постићи тиме. То нам је што нам је, треба бити уз Звезду и када је одере један Слован, а не само када се побеђује! А и ти, када си толики интернет хулиган, могао си барем да дођеш на стадион. Јеби га, 'ајд' у пичку материну, живот иде даље. Шансе су нам никакве, али и даље постоје, а све док постоје и док је нас, ја ћу да верујем!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 300
Ma zivot ide dalje ali nije zivot isti ako Zvezda gubi i ako pobedjuje ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.