Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1006424 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
al jebiga te debile ispratio aplauz  Smile Smile Smile
zasto  Smile Smile

Брате, кој је теби курац!? У реду, јеботе, и нама је свима тешко због пораза али ти га претера! На свакој страни онај исти пост, све ти смета, све ти не ваља...Јесте, не ваља! Знамо и ми да не ваља! Али шта да радимо!? Те дебиле је испратио аплауз зато што ми нисмо аплаудирали њима, него Звезди, да кажемо Звезди да је волимо и бодримо и даље, без обзира на пораз. Знам и ја да су дебили, да немају појма, али заиста не видим шта ћеш постићи тиме. То нам је што нам је, треба бити уз Звезду и када је одере један Слован, а не само када се побеђује! А и ти, када си толики интернет хулиган, могао си барем да дођеш на стадион. Јеби га, 'ајд' у пичку материну, живот иде даље. Шансе су нам никакве, али и даље постоје, а све док постоје и док је нас, ја ћу да верујем!

kakav huligan
nikog ja ne pozivam na nasilje
ta stoka mora da zasluzi aplauz
nije dovoljno obuci dres
al jebiga sto bi se trudili kad za ocaj dobiju aplauz

lepo napisa covek na jedenom drugom sajtu
Citat
Prvo... Gledajuci ko zna koliko Zvezdinih medjunarodnih utakmica od kraja 70-ih, na ovamo, koje smo i dobijali i gubili, uvek sam govorio da je, za mene licno, najgora koju sam gledao ona protiv Ksamaksa (0:1), cini mi se '96. Ja moram da kazem da je od sinoc, utakmica protiv Slovana "najgora Zvezda" koju sam ikad gledao u UEFA utakmici. Ja sam u svojim komentarima na ovom sajtu, pre nekoliko meseci, nekoliko puta, po osnovu raznih tema, rekao da je najvaznije da u sledecu sezonu ne udjemo sa gorim timom, ili ako hocete igrom, od one iz prethodne sezone. Ispalo je da smo sada gori nego prosle godine. Posto je moj sin sinoc "doziveo prvi poraz" na Marakani pitao me je: "tata, jel si ti nekada pre gledao utakmicu u kojoj smo izgubili ?". "Naravno" - rekao sam. Medjutim, kako detetu da objasnim da ono sto sam sinoc gledao - nisam nikad pre video. Drugo... Osamdesetih godina bi smo svi mi sa severa ZVIZDALI igracima posle onakvog izdanja. Da - zvizdali bi smo. To znaju svi koji su u to vreme isli na sever. Oni koji su danas na severu - ne vole Zvezdu vise od nas iz 80-ih. Ja sam, sa druge strane, uvek govorio da je sever uvek u pravu. U principu to je tako. Ali sta znaci onaj aplauz na kraju utakmice ? Sta ? Sta time treba da se pokaze ? Da se Zvezda voli ? Ma dajte bre ljudi. Igraci su sinoc, na kraju utakmice, morali da budu izvizdani da se cuje do Surcina. Time je jasno moralo da bude stavljeno do znanja da smo NEZADOVOLJNI onime sto smo videli i da hocemo bolje. Na prvoj sledecoj utakmici treba opet napuniti sever, opet ostaviti grlo na tribinama i dati ludacku podrsku. Aplauz na kraju onakve sinocne utakmice je licemeran i rekao bih cak - bice kontraproduktivan. Sever mora i da peva, i da urla, i da grmi, i da "kuva", i da aplaudira, i da vodi navijanje ali... kad treba - mora i da iskaze nezadovoljstvo ZVIZDANJEM. Nece niko sa severa manje da voli Zvezdu ako negoduje zato sto, naprimer, Milovanovic sinoc napravi prvi sprint na utakmici u 35-36. minutu. Znaci nezadovoljni smo sada, to cemo da pokazemo, a na sledecoj utakmici cemo opet ostati bez glasa od navijanja. Mislim da i Lukiceva izjava govori u prilog ovome sto sam ja ovde rekao o PRAVU na javno pokazivanje nezadovoljstva. Trece... Sto se tice revansa, podsetio bih na sezonu 90/91, kada smo u prvom kolu sa Grashopersom igrali 1:1 na Marakani, takodje u prilicno jadnoj predstavi. Naravno, svi znamo sta je bilo u revansu i posle u Bariju. Znaci, jedna utakmica stvarno ne mora nista da znaci. Ja licno ne verujem mnogo ali bih voleo da nisam u pravu. Trebace nam mnogo, mnogo vise trcanja i mnogo, ali mnoooogo srece. Cetvrto... Upravi svo priznanje za ono sto je uradila u zadnjih godinu dana. I ovo sto je Lukic rekao, cak je bio i prilicno odmeren u nastupu. Dobili smo sponzora, stvaramo kult clanstva i pretplatnih karata, obnovili smo pozitivnu atmosferu, protiv "jadnog" Slovana imali smo 40.000 ljudi na stadionu... sve je to super. Ali bre ! Neko bre mora da da GOL !
« Poslednja izmena: 30. Jul 2010, 19:50:26 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ma zivot ide dalje ali nije zivot isti ako Zvezda gubi i ako pobedjuje ! Smile

Ако неко није спавао ноћас, онда сам то ја. Ако је неко сломио орман од туге и беса, онда сам то ја. Ако је некоме тешко због овог пораза, онда сам то ја! Али шта да радим!? Је л' ово последња утакмица коју је Звезда икада одиграла? Је л' ово први и последњи пут да смо изгубили на свом терену? Је л' ово крај живота? НИЈЕ БРЕ! Мени је Звезда дала много радости у животу, наравно да ће ми дати и тугу!

У животу има успона и падова,
у животу сретнеш много гадова.
Лош си када узмеш а добар кад даш,
а најбољи је осећај када си звездаш!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
SonyEricsson k750i
koliko ja vidim marakana jeste neosvojiva tvrdjava,ali za nas!  Smile
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Nokia 5310
onaj jeremic mnogo brz,nije cudo sto mu ne daju da igra..sta ce to nama?
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Samsung Z400
Dostanic zajebo stvar.Ubacio gumu i jevtica u 1. postavu,JEVTICA koji 'masi prazan gol sa 5 metara...a zapostavlja igrace kao Trifunovic,Vesovic,Jeremic...sramota,ALI nadam se prolazu u 4. kolo.
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
HTC One M8

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Samsung Z400
 Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia c6
ajde bre mars na armijski pasnjak! vama pun stadion kad dodju gostujuci navijaci...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

umgUoN.jpg
(240.11 KB, 562x800)
« Poslednja izmena: 30. Jul 2010, 21:19:45 od bifidus »
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Причате како је звезда изнад свега, а овде сви себе стављате у први план? Ваше сузе, нервирање, тугу... Па шта сте ви?

Са блога је зато су емоције стављене у први план.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
HTC One M8
ajde bre mars na armijski pasnjak! vama pun stadion kad dodju gostujuci navijaci...

Opusti se covece,nauci da prihvatis salu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.122 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.