Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1008643 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG 
Какве везе има њихов буџет кад га не користе, тј. нису га користили.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
SonyEricsson k750i
evo mog vidjenja:
ninkov dobar,djole standardno,vilotic kiksira vise nego tutoric,tosic katastrofa pretrcavali su ga ko majmuna,
milovanovic  Smile,bogdanovic  Smile ,koroman vidi se da je spreman ko krkobabic,kadu slabo,perovic dobar,subasic  Smile,e sad
me cudi koliko je ignjatijevic odigrao bolje od tosica  Smile  Smile ,vesovic majstor za koromana i kadua,a trifa  Smile
eto toliko od mene!  Smile
« Poslednja izmena: 17. Jul 2010, 22:34:28 od policojsks »
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Oni su sampioni Turske,sto znaci da su prethodnih godina dobrano koristili taj budzet.Da li su ga iskoristili ove godine,ne znam,nije ni bitno.Sigurno nisu postali prvaci,u konkurenciji Besiktasa,Galatasaraja,Fenera,Trabzona itd. ne ulozivzi dosta novca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
A sta ako su ljudi usred trenaznog procesa? Tj. ako su pri pocetku priprema i to? Ne mogu da tvrdim da je tako a i da nije...

Nema to veze sta su oni ako nisu igrali sa voljom i ako su igrali lose...

A mi smo isto igrali lose, pa je ovaj rezultat realan, ali sem 2-3 akcije ja nikakvu posebnu igru nisam video, niti ista cime bi bili nesto preterano zadovoljni...

I ne znam sta je to uradio Milovanovic za celu utakmicu imao je loptu u posedu 3 puta... A to igrac na njegovoj poziciji ne sme sebi da dozvoli... Ma to ne sme ni golman da dozvoli...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
evo mog vidjenja:
ninkov dobar,djole standardno,vilotic kiksira vise nego tutoric,tosic katastrofa pretrcavali su ga ko majmuna,
milovanovic  Smile,bogdanovic  Smile ,koroman vidi se da je spreman ko krkobabic,kadu slabo,perovic dobar,subasic  Smile,e sad
me cudi koliko je ignjatijevic odigrao bolje od tosica  Smile  Smile ,vesovic majstor za koromana i kadua,a trifa  Smile
А Дачић?
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Tacno Jaksa,i mi i oni mozemo bolje,ali zar ne mislis da je,ako vec tako rezonujemo,taj Milovanovic,koji je tek stigao neuigran i nespreman,a da ce do 29. biti mnogo spremniji i uigraniji.Dakle,pojedini igraci mogu bolje i igrace bolje,tcnije mogu svi sem Gume.Medjutim ako sa sampionom Turske,u ma kakvoj formi da je  i u ma kojoj fazi priprema, odigras 2:2 i budes generalno,tokom meca bolji tim,to svakako implicira da ce od 29.-og pa nadalje sve biti mnogo bolje nego prethodnih sezone.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Adžić: "Lazetića jedino zanima novac"

Posle prozivki bivšeg kapitena, oglasio se i direktor Zvezde. Kaže da je Lazetić otišao jer ga jedino zanima novac. Otkrio kakva je bila ponuda najiskusnijem igraču crveno - beli i poručio da je to predlog UO kluba. Nije mu jasno zbog čega ga Piksi Stojković meša u priču oko transfera Salasa, Barkosa i Lukaša...
Ivan Adžić je odgovorio Nikoli Lazetiću. Nakon tvrdnji bivšeg kapitena da je oteran iz kluba, jer mu je data ponuda koju nije mogao da prihvati, direktor Zvezde je otkrio uslove.

"Lazetić ne govori istinu, on samo misli na novac i jedini razlog zbog koga je otišao je visina ugovora. Mi smo mu ponudili 120 000 evra, mesečnu platu od 40 000, odlične premije i bonuse. Za učešće u Ligi Evrope 50 000 evra, za titulu 50 000 evra i za duplu krunu još 50 000 evra", rekao je Adžić.

On je takođe odbacio tvrdnje Dragana Stojkovića.

"Ne bavim se ja ispitivanjem transfera, niti znam da postoji komisija. Ne znam zbog čega mene Piksi meša u čitavu priču. Mislim da su to pokušaji da se destabilizuje klub sada kada nam ide dobro", optužuje Adžić.

Podsetimo, pre par dana je Dragan Stojković, eks predsednik kluba, rekao je da je neozbiljno da Ivan Adžić i Goran Negić pričaju o transferima Južnoamerikanaca Salasa i Barkosa, i da oni to ispituju.

Adžić i dalje nije završio kompletan posao u prelaznom roku, čeka se napadač. Brazilac Aleks nije zadovoljio, Dioko je preskup, a da li je rešenje Despotović, ili će na "Marakanu" stići neki drugi igrač ostaje da vidimo do kraja prelaznog roka.
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/adzic-lazetica-jedino-zanima-novac-25066.html

http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:292790-Adzic-Lazetic-brine-samo-o-novcu

http://www.zurnal.rs/2010/07/17/adzic-lazetic-odbio-120-000-evra-i-bonuse/index.html
« Poslednja izmena: 17. Jul 2010, 23:07:28 od stefan77 »
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ma to sto je neko dosao juce prekjuce ili kada vec na pripreme, ne menja cinjenicu da se neko ili krije od lopte ili ne znam sta vec... Coveka nema nigde... Nije jednu loptu pokupio, oduzeo, niti dodao neki pas... Stvarno jeste nevidljivi... Pa ako ce da sluzi da samo sutne neku loptu ili slobodan udarac, daj da ga stavimo u napad, da ceka da se odbije lopta pa da natrci... On bre treba da drzi ceo vezni red i igru, on 3 lopte nije uzeo i dodao... (misli se na Milovanovica iznad)... I nije nespreman imao je pripreme sa Lansom... Neuigran ok...

I zato je muceni Guma koji ne zna mnogo ispao grbav i nikakav, jer je prakticno sam igrao u sredini... Pre bih bre gledao ono drvo Savija nego Milovanovica ako bude ovako igrao...

I ove pripremne utakmice sluze da se vide neki naznaci akcija i igre, ne da se ostvaruje rezultat... Mogli smo mi da izadjemo i protiv Intera i da izvucemo ovakvom igrom(i nasom i njihovom) 2-2, ali ih opet u takmicarskoj utakmici nikad ne bi dobili, ma ni gol im ugrozili... Verovatno bi nas i ovi turci glat dobili u takmicarskoj utakmici...

Vidjeno je par akcija, i to je ok... Bicemo verovatno bolji nego prosle sezone, imamo bolje igrace, ali da li je to dovoljno...

Inace proslu sezonu smo imali samo desnu stranu, ove cemo imati samo levu... I zato bolje da prodamo Paju dok mu nije pala cena...

« Poslednja izmena: 17. Jul 2010, 23:11:37 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
@tkdivb
Dosadan si sa tim "igrali smo protiv sampiona Turske"!  Smile Je l' ti znas njihov sastav, da li su oni igrali sa prvom postavom, najboljim igracima ili bilo sta slicno tome?

Ovaj Adzic je dosadan. Covek je kao davao Lazeticu 40 hiljada mesecno, sto mu dodje skoro pola miliona godisnje (a bilo je kao smanjicemo ti platu). Kako da ne! A Lazetic tvrdi da mu vec duguju pare.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
evo mog vidjenja:
a gde si gledao utakmicu? Smile
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.