Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1008748 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ne znam na osnovu cega si zakljucio da cemo imati samo levu stranu,zaista ne znam.Inace,vide se naznake igre,tj. nacina na koji cemo igrati.Kako bih voleo da je Guma nevidljiv...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
SonyEricsson k750i
evo mog vidjenja:
ninkov dobar,djole standardno,vilotic kiksira vise nego tutoric,tosic katastrofa pretrcavali su ga ko majmuna,
milovanovic  Smile,bogdanovic  Smile ,koroman vidi se da je spreman ko krkobabic,kadu slabo,perovic dobar,subasic  Smile,e sad
me cudi koliko je ignjatijevic odigrao bolje od tosica  Smile  Smile ,vesovic majstor za koromana i kadua,a trifa  Smile
eto toliko od mene!  Smile
a gde si gledao utakmicu? Smile

na fox-u!  Smile
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ne znam,ali obzirom na recimo igranje Ergica,koji je kao sto rece komentator,prosle godine,kao igrac sredine terena,postigao 4 gola u Turskom prevenstvu,zakljucujem da su igrali u najajacem sastavu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ovaj Adzic je dosadan. Covek je kao davao Lazeticu 40 hiljada mesecno, sto mu dodje skoro pola miliona godisnje (a bilo je kao smanjicemo ti platu). Kako da ne! A Lazetic tvrdi da mu vec duguju pare.
40 000 динара

­"До­био је усло­ве од клу­ба, ко­је чи­не 120.000 евра го­ди­шње, као и бо­ну­си, од­но­сно по 50.000 евра за осва­ја­ње ти­ту­ле, Ку­па и ула­зак у Ли­гу Евро­пе. Имао би још ре­дов­не пре­ми­је и ме­сеч­ну пла­ту од 40.000 ди­на­ра"

IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
40 000 динара

­"До­био је усло­ве од клу­ба, ко­је чи­не 120.000 евра го­ди­шње, као и бо­ну­си, од­но­сно по 50.000 евра за осва­ја­ње ти­ту­ле, Ку­па и ула­зак у Ли­гу Евро­пе. Имао би још ре­дов­не пре­ми­је и ме­сеч­ну пла­ту од 40.000 ди­на­ра"

A-ha, u onim vestima gore ne stoji nista, pa sam mislio da su evri u pitanju.
U svakom slucaju mislim da je to onda premalo za igraca koji je prosle godine skoro sam drzao Zvezdu.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ne znam na osnovu cega si zakljucio da cemo imati samo levu stranu,zaista ne znam.Inace,vide se naznake igre,tj. nacina na koji cemo igrati.Kako bih voleo da je Guma nevidljiv...

Na osnovu toga sto dok smo igrali u startnoj postavi po desnoj strani nije napravljen nijedan prodor?

Na osnovu toga sto Paja izgleda ne moze da igra sa Kaduom(koji i nije bocni igrac, a pitanje kakav je i igrac uopste), kao sto je mogao sa Lazeticem?

Da taj Guma nije trcao koliko je mogao i pokrivao oni bi nas tek sabili... Iako ne preterano zainteresovani...

Ne moze bre igrac koji igra u liniji u veznom redu da samo trcakara pored igraca... Svaki igrac i svaka pozicija nosi svoje zadatke i odgovornosti... Jeste lepo kada se neko pridodaje pa sutira iz drugog plana, ali to je sekundarna stvar... Isto je tako, kao Deki, mogao Guma da gleda kako ce da je zabode a da ne obraca preterano paznju na defanzivu i ostalo, i mozda bi uhvatio neki sut i dao gol, al dzabe kad bi oni nama dali nekoliko komada... Da ne ispadne da se on nesto proslavio, igrao je i on bas lose...

Necu da ispadne sada da ja branim nekoga ili pljujem nekoga... Ali neke naznake su lose, pa sam se zato ovoliko i iznervirao...

Valjda ce Milovanovic da pocne da igra ozbiljno, tj. da pocne da igra uopste, a Guma da manje kiksira i pocne da igra dobro, kao npr. protiv Vojvodine u Kupu... Nadajmo se svi da ce biti tako...

I ja se i dalje nadam da cemo jednom probati da odigramo u npr. formaciji(mada tesko obzirom da ima jos jedna utakmica a ni Isah nije tu)...

Isah           Milovanovic
Jevtic(Vesovic)          Kadu            Koroman
                         Trifunovic(Jevtic,Perovic, Subasic, neko nov)

Pored mnogih stvari koje su se mogle videti, moglo se i primetiti da se Perovic fino snalazi na levom krilu, a on je i kao krilni napadac i doveden... Tj. tako je pricao Mrkela koji ga je doveo... Sve to ostavlja dosta alternativa...

I isto tako, sto ne probati Mugosu, jeste da su bili slabi protivnici, ali decko je odigrao jako dobre utakmice ako je verovati izvestajima...

Sto se tice Lazetica, male su pare(nisu male ako se uzmu premije u obzir) ako npr. Koki ima vise... Tj. trebali bi bar podjednako da imaju, a i to cak... Obzirom da je pitanje u kakvom bi stanju sada bili da ekipa nije ostvarila rezultate kakve je ostvarila prosle godine, a on bio najbolji igrac... Necu sada da ulazim u to, duga je tema...
I zao mi je sto nije ostao Lazetic jer bi imali dosta ozbiljniju i bolju ekipu...

« Poslednja izmena: 17. Jul 2010, 23:49:52 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ok,slazem se sa svime sto si napisao,samo ne znam na osnovu cega zakljucujes da ce Kadu igrati po desnoj strani?Mozda gresim,ali mi se cini da  formacija koju smo danas zeleli da odigramo nije bila 4-4-2, vec 4-3-3.E,sad u toj formaciji Kadu bi eventualno mogao da igra tog treceg srednjaka,uz Milovanovica i Mugosu (Savija).

U napadu bismo imali Koromana po levoj strani,Vesovica (Perovica) po desnoj i Jevtica (pojacanje) u sredini.Naravno, kada bi potivnik imao loptu svih 11 nasih igraca bi morala da budu iza iste.Takodje promena strana u igri i promena pozicija, u zavisnosti od okolnosti i situacije,bila bi neophodna.Mislim da ih Ratko i sprema za ovu formaciju i ovakvu igru,barem mi se cini da je to zamislio u danasnjoj utakmici.

Tu ce Ninkov igrati cak i ofanzivnije nego sto je to radio u prosloj sezoni,igrace sa Vesovicem ili Koromanom.Kada bude napadao,njegovo mesto u odbrani pokrivace jedaan od trojice srednjaka,najcesce Savio.Ovo sam ja danas primetio,mozda nisam u pravu,ne znam.Gumu kritikujem iz jednostavnog razloga.Zadnji vezni,ne sme,ponavljam ne sme da gubi onoliko duela i da omoguci protivniku cistu kontru i pogodak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Џаба цртање формације кад ми имамо један озбиљан проблем. А тај проблем може да реши само Аџић.

Једноставно не видим ко би у овој екипи могао да да 15 голова? Перовић? Ја киту на пањ ако да 8. Јевтић? Ако будемо играли са једним нападачем неће дати ни један. Уопште му не одговара таква формација. Треба му неко да ради за њега. Субашић? Суби? Тај покемон је гори од Рашковића јеботе.

Проблем на који сваки пут наиђем када у глави замишљам како би то требало да изгледа је да ми имамо превише играча. Подједнако лоших играча. Погледај само средину.

Гума (радник, спава са тренером)
Миловановић (ек капитен, преко 200 утакмица у Звездниом дресу - да га ставе на клупу не иде. Дошао је на позајмницу као највеће појачање)
Исах (црнац, добро игра у дефанзиви)
Савио (имунитет)
Каду (играће макар и голмана)
Мугоша (није одиграо ни једну утакмицу од како је дошао а има 10-ку на леђима и најбољи је на припремама)
Блажић (игра идаље за тим не би ли случајно дао неки гол и продали га у трећу мађарску лигу)
Николић (талентовани црногорац типа Бајковић)
и не заборавимо
Цветковића (нико не зна због чега је доведен и чему служи. Да, и поломио је ногу и не смемо сад да га продамо или раскинемо уговор јер је дао ногу за Звезду. Шмрц.)

И ко онда да игра??? Нисам паметан.

Ево га мој предлог, неће бити тако али јебем га...

Исах       Миловановић
Бинић        Вешовић       Короман
                 Нападач
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
SonyEricsson Т280i
Сви су мање више одиграли коректно али морам да споменем трио фантастико од којих добијам оспице сваки јебени пут када их видим на терену. 1 гума  Smiley 1 2.Субаша Суби  Smiley 1 Smiley 1 3. Бригел  Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Зашто већ једном не оду из Звезде  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Одгледах део првог полувремена (нестао ми Фокс на 20ак минута) и цело друго.... Благи ужас! Игра не постоји. Достанић Smiley 1 човек говори играчима шта да раде у моменту док имају лопту у ногама. Па то се у петлићима не ради! Ђорђевић је ментол треба да иде у душевну болницу да му завуку доживотно набијање електрода у мозак и прозака у желудац. Човек је ментол и треба га ланцима везати негде да не би направио неко срање. Мало мање луђи су Короман Тошић и Субашић. Више су тукли Турке него што су играли фудбал. На званичној утакмици минимум 3 црвена нам не гину.  Јеботе који олош и сток игра за Звезду мене срамота.
Од фудбала ни трага. Турци играли са ни пола гаса а ми таман онолико колико можемо. Миловановић показао да је врхунски организатор игре, Гума мученик трудио се као и увек што се труди и хоће да игра ал јебига не зна не уме и крај, Каду је девојчица у поређењу са Сашом Илићем, напред фали један честит шпиц и мали Вешовић мора да игра али мора као и Мугоша.

У сваком случају јако лоше и не гине нам жестоко мучење и антифудбал са Слованом. Једино ако они људи не одиграју нешто, у супротном ћемо гледати деградирање фудбалске игре. Страшно Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.