Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1007848 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Trener Crvene zvezde će sigurno dobiti otkaz ukoliko ne uspe da napravi čudo i eliminiše Slovan, najozbiljniji kandidat da ga nasledi je Aleksandar Janković

Пази сад кад прођемо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Citat
Trener Crvene zvezde će sigurno dobiti otkaz ukoliko ne uspe da napravi čudo i eliminiše Slovan, najozbiljniji kandidat da ga nasledi je Aleksandar Janković

Пази сад кад прођемо.

Pa da znas jebote kakve smo kurate srece ne bi me iznenadilo.
Ali sine ako je ova vest bar malo tacna,siguran sam da se 99% delija raduje a znam i za jednog grobara  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДЫТЕЛЮ!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2395
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 3500
нек је 50% тачна,тј нека оде Кратко,и биће фино Smile
IP sačuvana
social share
.                                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ајмо звездо, напред звездо, прођите бре, Желим вам сву срећу  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Dostanić je najveća prepreka Zvezdi. Svi klubovi se bore protiv rivala na terenu, a nas sabotira trener forsiranjem balvana i svojim trenerskim "umećem". Ne mogu da želim Zvezdi ispadanje od Slovana, ali ako je to cena da ode Dostanić, onda neka tako bude. Najviše me brine lose-lose situacija: ispadanje od Slovana i ostanak Dostanića.

Što se Lukića tiče, on je na početku imao pokriće za svoje reči, a sad samo vidimo mnogo proseravanja, a malo rezultata. Sve se više plašim da se vraćamo u vreme izlapelog vlasnika birtije u Americi (Ne smem da mu napišem ime, to je loša karma). Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Samsung 
Ајмо звездо, напред звездо, прођите бре, Желим вам сву срећу  Smile

Није мислио на тебе Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
SonyEricsson k750i
evo lepe vesti,tj. sreca u nesreci!
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Apple iPhone 6S
Ali sine ako je ova vest bar malo tacna,siguran sam da se 99% delija raduje a znam i za jednog grobara  Smile Smile

Ja sam medju onih 1%. Smile Za mene je samo Muslin trener, a ovi ostali su tu da popune prazan prostor izmedju njegova dva dolaska! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 300
Ma zivot ide dalje ali nije zivot isti ako Zvezda gubi i ako pobedjuje ! Smile

Ако неко није спавао ноћас, онда сам то ја. Ако је неко сломио орман од туге и беса, онда сам то ја. Ако је некоме тешко због овог пораза, онда сам то ја! Али шта да радим!? Је л' ово последња утакмица коју је Звезда икада одиграла? Је л' ово први и последњи пут да смо изгубили на свом терену? Је л' ово крај живота? НИЈЕ БРЕ! Мени је Звезда дала много радости у животу, наравно да ће ми дати и тугу!

У животу има успона и падова,
у животу сретнеш много гадова.
Лош си када узмеш а добар кад даш,
а најбољи је осећај када си звездаш!

Smile Bravo za ovo Smile Lepo receno ! Samo bih voleo da i igraci osete deo tuge koje su navijaci osetili !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Samsung Z400
31 Jul 2010 | 09:30
Dostanić: Pogrešio sam sa Trifunovićem

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak veče poraženi su od Slovana iz Bratislave. Rezultat je bio 2:1 za Slovake, što dodatno otežava posao crveno-belima u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Uprkos svesnosti da je na terenu bilo veoma loše, trener Ratko Dostanić i dalje smatra da ništa nije izgubljeno.

- Boli poraz, više naša slaba partija. Ostali smo bez bloka, loše igrali u prekidima, a to Evropa ne prašta. Zasluženo smo izgubili, ali postoji i drugo poluvreme - rekao je Dostanić za Večernje novosti i osvrnuo se na deo svoje odgovornosti - Bio sam upitan da li je Trifunović trebalo da počne i ja sam odgovorio: "Da pogrešio sam, jer me je Trifun demantovao golom". Da sam sastavljao tim po zasluzi, Trifunović bi bio starter, ali Jevtić je dobio priliku iz taktičkih razloga jer smo odbranu rivala morali da probijamo pasovima iza leđa defanzivaca.

"Šef struke" Zvezde smatra da Slovan nije taktički iznenadio njegove igrače.

- Danas u svetu može da vas iznenadi samo velika ekipa i to promenom sistema igre u toku utakmice. Sve je bilo očekivano samo što mi nismo igrali kako treba. Bili smo spori, bez agresije. Jednostavno jako loši, tako da ostajemo veliki dužnici navijačima. Postojala je želja kod igrača, tu nema spora, ali u ozbiljnom poslu potrebno je vreme da se neke stvari dovedu na nivo. Ne može pesma da ide brže od muzike. Nema predaje, verujem u ovaj tim, mislim da je bolji od Slovana. Moramo da otklonimo greške, da preuzmemo više odgovornosti, da budemo agresivniji i da ispoštujemo zadatke. Ako to uradimo a već danas ispraznimo "glave" i zaboravimo na prvi meč, možemo da prođemo. Jer, ovaj tim ne može lošije da odigra od ovoga. A, Slovan ne može bolje od prikazanog na "Marakani" - zaključio je Dostanić koji kaže da neće bežati od odgovornosti.

- Razumem navijače, ali isto tako ja radim neki posao za koji je potrebno vreme. Ako neko može brže i bolje, ja ću se odmah skloniti. Nemam ja taj problem, ali teško je stvoriti kvalitet preko noći.
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.