Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 779 780 782 783 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1010273 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Sto mislis da je teorija zavere?

Pa samo pogledaj kad je neka sednica FSS ili ona njihova skupstina ili sta vec....i pogledaj ti tu gomilu telohranitelja, naoruzanja i pancira koja se pojavljuje tu, da bi cuvali sportske radnike!
Sta mislis zasto je to tako?

Mislis da Adzic stvarno radi za 1000evra platu (volonterski, kako je sam rekao)?.....a kroz ruke mu prolaze stotine hiljada i milioni evra.

Ovo cak nije ni nista komplikovano, ni neki genijalni plan pljacke i podmetacine...obicna ucena i nista vise
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC ...
Pa u Srbiji ko ima malo vise love odmah ga cuvaju telohranitelji... Smile

sama prica ima smisao, mada ja tu nista ne verujem... jbg...
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8

sama prica ima smisao, mada ja tu nista ne verujem... jbg...

Ma da,sto bi verovao da u svojoj kuci ima kukolja...uvek mogu komsije,Tole i masoni da se optuze ako nesto ne bude valjalo... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC ...
to si ti rekao ja nisam... ali kad smo vec kod toga kod vas je vec cista situacija... tole i kompanija vec odavno zare i pale tako da to znaju ipticice na grani... Smile
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Nije Tole bas u najboljim odnosima sa sadasnjom upravom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung SGH-E590
Nije Tole bas u najboljim odnosima sa sadasnjom upravom...
Pa to zato sto onaj degenerik od vaseg predsednika misli da se nesto pita u partizanu  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung 
Adžić za SPORTAL.RS: Pričao sam sa Toroom...

Brazil je magična zemlja, Rio intrigantan grad, plaža Kopakabane najlepša na svetu, ali sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić nije otišao na odmor, već u radnu posetu i po pomoć od nekadašnjeg klupskog saigrača Dejana Ramba Petkovića u odabiru fudbalera koji bi predstavljali pravo pojačanje u zimskom prelaznom roku. Adžić je gledao nekoliko utakmica brazilske lige, uredno beležio svako ime, razgovarao sa njihovim predstavnicima...

Uskoro se vraća u Srbiju i tada će na "Marakani" predati iscrpan izveštaj u kome će taksativno nabrojati zbog čega bi ti igrači trebali da se pridruže zemljacima Kaduu i Saviju, mada ne treba isključiti mogućnost da se radi i o nekim drugim državljanima Južne Amerike.

- Za sada samo budno pratimo, napravićemo uži izbor, pa ćemo videti - poručuje iz Brazila Adžić za SPORTAL.RS.

Koji profil igrača je hitno potreban Zvezdi?

- Za početak tražimo dobre igrače. Nedostaje nam jedan kreator igre, vezni, štoper, napadač. Preciznije, potreban nam je po jedan na svim pozicijama u timu.

Konkretno, koje utakmice brazilske lige ste gledali?

- Flamengo - Gremio, Vitoria - Korintijans, Kruzeiro - Vasko da Gama... Imamo dosta video materijala, pratimo i treninge.

Kakav je izbor?

- Veliki. Ima dosta dobrih igrača. Međutim, sve što vredi je na ceni. U Brazilu se malo drugačije radi nego kod nas. Postoje klubovi, agencije, investitorske kuće sa kojima treba da se pregovara. Sada u brazilskoj ligi ima dosta para, tako da više ne možete da dovedete dobrog igrača za siću. Podatak koji ide u prilog tome je i povratak Deka, Ronalda, Roberta Karlosa, iako su oni na zalasku karijere. Samo Flamengo ima godišnji budžet od 220 miliona evra.

Kada smo već kod Flamenga, nije tajna da je Zvezda zainteresovana za Toroa i Maurisija. Da li ste pregovarali sa njima?

- Interesantni su igrači i pričali smo sa njihovim menadžerima. Sa Toroom i lično. Njemu je istekao ugovor, s tim da je on vezan za jednu investitorsku kuću, tako da opet nije jeftin.

Da li postoji još neki saigrač Ramba koji je ostavio poseban utisak na Vas?

- Pratimo i druge saigrače, ali neću o imenima. Sačekajmo prvo da napravimo uži izbor.

Kakva je situacija sa Petkovićem? Da ne ispadne posle svega kako ste otišli po Južnoamerikance, a doveli Srbina...

- Ne, ne... Rambo već ima 38 godina i on će se sledeće godine penzionisati - zaključio je Adžić.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Citat
Steva Majami

Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6S
Jel taj Steva Majami, neki rodjak Joci Amsterdamu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Adzin kumarak,to znaci,isti djavo... Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 779 780 782 783 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.