Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 777 778 780 781 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1011134 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pa 90% tih fudbalera ne moze da se snadje u Tromsu,precjenjujes ih.

Ти су прави за Звезду.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Pa 90% tih fudbalera ne moze da se snadje u Tromsu,precjenjujes ih.

Ти су прави за Звезду.

Za Flamengo,Korintijans,Bokru,River i sve te "sile".
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ма у суштини нико није за Звезду, мош и Рунија довести кад Кристић не уме да тренира екипу. Код правог тренера свако може да се уклопи, небитно дал је из Африке, Јужне Америке ил источне Европе. Мада мислим да нам ти из источне Европе никако не требају, све боранија која не доноси ништа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Mislis?

Pa pazi jednu stvar.Idi pa prejebi repr. Kazakstana ili Gruzije kao nekada?NEMOGUCE!
To je po meni neistrazeno trziste,a ulaze se dobro u fudbal,tako da,treba da se okrenemo malo i njima.

A igrac iz JA,samo se mega-giga-ultra preporukom.Jer na pr. Belusi dok je igrao u Riveru bio je "novi Cavi" u Evropi-veze nije imao,tako Martin Palermo...i td i td i td..a tobos igraci na "glasu".
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Realno da Zvezda igra sa Flamengom, Flamengo bi je ubio sa 3 razlike...

Ipak, mnogo se razlikuje fudbal u Evropi i JA... Jednostavno skroz drugacija postavka i sistem igre... Ma sve...

I zato ne moze svaki fudbaler da igra u Evropi... Pogotovu ne da dodje i da odmah pocne da sabija, treba mu neko vreme...

Traziti plejmejkere u Africi, moze da se ispostavi kao problem i tesko, mada nije nemoguce... Za to je ipak Juzna Amerika prava stvar... Ali, imajuci u vidu prethodno navedeno, da cesto moze da dodje do promasaja, kao i cinjenicu da su fudbaleri jako skupi tamo, najbolje je, kao sto vec rekoh, dovesti igraca kome je istekao ugovor... A ima takvih pristojnog kvaliteta... I pravi period za to je zimski prelazni rok, posto oni igraju sezone po godinama, a ne po pola godine kao mi u evropi(izuzev rusa)...

Licno, mislim da je Gruzija, i uopste taj deo(istocna evropa) jako interesantno trziste... Onaj mali Ananidze iz Spartaka iz Moskve, ce biti vrhunski fudbaler... Takav nam jedan treba...
Ono sto je tesko na tom podrucju, jeste cinjenica da je to trziste iskautirano od strane Rusa, koji imaju mnogo para, tako da tu nemamo previse sanse, kada je kvalitet u pitanju, mada nikada se ne zna...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Јебе се мени дал можеш да га прејебеш ил не, поента је да су то исти играчи ко ови наши, све исти принци, пропала источноевропска школа фудбала. Теби треба играч који ће да буде бољи од свих осталих а не исти. Наравно може и тамо да се нађе нешто, има квалитета сигурно, ал су и то мало играча што има што би нама одговарало скупи.

Најбоље решење Јужна Америка и Африка. Е сад ми ту имамо проблем а то је недостатак скаута. Звезда је то некад имала, сад нема. Евентуално на препоруку дал Рамба ил Рајевца ил тако неког, ал то није скаутовање.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
u africi je tesko naci klasicne vezne igrace,to je najveci problem svih njihovih reprezentacija jednostavno ih nema
ali su zato meka za odbranu i defanzivne vezne i brze napadace
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Citat
Traziti plejmejkere u Africi, moze da se ispostavi kao problem i tesko, mada nije nemoguce... Za to je ipak Juzna Amerika prava stvar... Ali, imajuci u vidu prethodno navedeno, da cesto moze da dodje do promasaja, kao i cinjenicu da su fudbaleri jako skupi tamo, najbolje je, kao sto vec rekoh, dovesti igraca kome je istekao ugovor... A ima takvih pristojnog kvaliteta... I pravi period za to je zimski prelazni rok, posto oni igraju sezone po godinama, a ne po pola godine kao mi u evropi(izuzev rusa)...

Ma moze da bude i neko stariji.Ko zna da igra fudbal,pa makar imao i 30 godina.

Citat
Ono sto je tesko na tom podrucju, jeste cinjenica da je to trziste iskautirano od strane Rusa, koji imaju mnogo para, tako da tu nemamo previse sanse, kada je kvalitet u pitanju, mada nikada se ne zna...

Ima istine.Ali ako vec radimo sa rusima.Mogli bi da pokusamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Citat
Најбоље решење Јужна Америка и Африка. Е сад ми ту имамо проблем а то је недостатак скаута. Звезда је то некад имала, сад нема. Евентуално на препоруку дал Рамба ил Рајевца ил тако неког, ал то није скаутовање.

Zvezda nema skauting.Radi po preporukama vec dugi niz godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ocekivah da ce Adza gledati ovu dvojicu iz Botafoga(al on se ipak odlucio da gleda Korintijans):

http://www.transfermarkt.de/de/renato-caja/leistungsdaten/spieler_55489.html

http://www.transfermarkt.de/de/lucio-flavio/leistungsdaten-detail/spieler_52714.html

Obojica slobodna na zimu, a ovaj drugi, po Gorancevoj zelji cica od 30 i kusur ljeta(ali i bolji fudbaler)...  Smile

« Poslednja izmena: 25. Nov 2010, 19:18:22 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 777 778 780 781 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.