Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1009711 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
HTC Sensation
Уопште ми није јасно због чега се Бордо и Манчестер Сити интересују за Савића. Али добро, ако он тако хоће....

Sa ovim se slazem...ne kazem da je los jer ga se nisam ni nagledao,ali sad da se pola Evrope kao otima...e da ga jebem bas,pa i mi imamo oci.

Pickica je on,nece on jos otici nego tvrdi pazar,a i sve verujem da bi igrao i u Sitiju i u Bordou  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Apple iPhone 6S
Ni meni nije jasno sta su to Bordo i City videli u njemu. Opet, siguran sam skoro da ce ako ode u Bordo ili bilo gde u Francusku propasti kao i skoro svi nasi igraci koji odu tamu (ne znam kako vise ne ukapiraju da Francuska nije za nase igrace). U City-ju bi mozda sedeo na klupi nekog treceg tima, a i to je pitanje. Sve u svemu gotovo sam siguran da ce propasti gde god da ode, jer na osnovu onoga sto sam ja gledao, on jos nije ni za Zvezdin prvi tim. Ali videcemo. Moguce i da samo tvrdi pazar i ucenjuje da bi mu obecali minutazu, sto je opet mnogo jadno.
« Poslednja izmena: 20. Jul 2010, 08:59:50 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
HTC Sensation
MA ne vredi bre brate,vidis da tu svako gleda samo svoju bulju,pa ko koga pre zajebe u necemu. Ne kazem da treba bas da ga sikaniramo(mada iskreno sumnjam da je on neki talenat,da ne kazem novi Vidic  Smile ) ali davao bi mi sansu na onim znj utakmicama kod kuce protiv Metalca,BSKa, itd...jebiga,makar na taj nacin da se neke stvari uravnoteze,da nema pravo da kenja kako ne igra uopste. I njemu bi to znacilo,a i verovatno bi ga prevarili da potpise novi ugovor pa ako krene da se buni sledece sezone sto je na klupi makar da uzmemo pare od obestecenja  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Apple iPhone 6S
Meni su mnogo odvratniji ovi likovi kojima su puna usta demagogije, "ljubavi", "patriotizma", "Kosova i Metohije", "pravoslavlja", a onda kad zamirisu parice, onda jebes sve to. Da je on cutao(zajedno sa caletom), igrao, ili ne, i da je sada ovako postupio, realno ne bi bio ni prvi ni poslednji koji je otisao daleko pre nego sto je trebalo, ali mu verovatno niko nista ne bi rekao.

I bas bih voleo da cujem Duleta Patriotu Savica, koji kako je Vujadin sam priznao odlucuje o njegovoj karijeri, sta ima da izjavi sada? Zasto njegov sin ne produzi ugovor sa Zvezdom, ako je toliko obojica vole? Zasto njegov sin ne nastavi karijeru u nekoj "bratskoj", "pravoslavnoj", drzavi "koja nije priznala KiM", vec se dvoumi izmedju dve "agresorske" zemlje , koje su obe bombardovale tada Jugoslaviju i koje su obe priznale KiM? Ne moze covek da zivi od patriotizma i demagogije Duleta Savica i ekipe, a onda kada dodje red da to pokazu u praksi, onda smo se samo salili. Pa ako je tako sve kako kazes prijatelju, posalji onda sina u bratsku nam Jermeniju, pa neka igra tamo. Em je pravoslavna zemlja, em nije priznala KiM. Sto bas Francuska ili Engleska i jos vaznije, sto ne Srbija? Napaceni srpski narod i deca sa Kosova, zele da gledaju Zvezdu sa tvojim sinom. Zasto im to ne omogucis?

Mozda sam malo preterao, ali mi tako taj Susan Savic ide na kurac, sve sa njegovom jeftinom demagogijom, da nemam reci. A i o ovom malom nista bolje nisam misljenje imao, tako da mi je to neka satisfakcija, jer sam sve ovo od njega i ocekivao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 300
Mali Savic je najvece razocarenje mislim u istoriji Zvezde,pa nas nikada nisu sto puta vece zvezde ucenjivale i folirale toliko kao on. A ovamo Zvezdino dete,pa otac legenda... cccc....tako ce i proci. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Samsung Z400
Nek ide,nista nije pokazao u zvezdinom dresu....
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 300
Pa i da je igrac kao Mesi ja mu ovo nikada ne bi zaboravio,folirant bolje neka ode Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Шта да покаже кад није ни играо....

Не кривим дечка низашта. Јебига сваки млад игач је  свестан да неће бити стандардан у 11. Али ако је већ убачен у први тим онда му дај да одигра понеку текму и уводи га са клупе. Овако само седи и не игра уопште и нормално је да се запита да ли уопште има сврхе да и даље чами у Звезди у којој је политика клуба да се гризе за резултат са играчима који морају играти а они дриги квалитетнији или талентованији ни не добијају шансу. Бежи Вуле док је време!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia 5310
dule savic je iso sa mojim starim u razred,redovno mu je sklempe palio...
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.