Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1009798 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Apple iPhone 6S
I onda opet kad ga naucimo da stoji na dve noge, prodamo ga i dokle tako? Zasto ne produzi ugovor sa Zvezdom kad su mu puna usta Zvezde, Kosova, Srbije, patriotizma? Kastiljo koji je niko i nista, je produzio ugovor kako bi pomogao Zvezdi. Zigic, koji je tada vec bio igrac koga je jurilo pola Evrope, je prosuzio ugovor, kako bi pomogao Zvezdi. A ovaj mali seronja, kad je trebalo da pokaze makar deo toga o cemu je toliko pricao, shvatio je da ipak vise voli pare. I ko je on uopste da trazi bilo sta od Zvezde? Zasto nnjemu neko da garantuje da ce da igra? Cime je on to zasluzio? Time sto mu je cale u klubu i sto je bivsi fudbaler? Ja kada sam gledao Savica na par utakmica cinilo mi se da je ubedljivo nasa najveca rupa u odbrani. Tutoric je za njega Vidic. Dobar je bio u skoku, ali to je sve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC ...
Ne znam,nesto razmisljam,ova Zvezda igra jako slicno kao Anticeva reprezentacija.Kada to kazem mislim na formaciju sa dva klasicna krilna igraca,dva prakticno zadnja vezna koja vise sutiraju sa distance i dobri su u prekidima nego sto se ubacuju kao "druga linija"i sa dva klasicna spic igraca...E sad to sa dva krila Koromanom i Kaduom npr,moze da se pokaze efikasno u domacem prvenstvu,ali se plasim da taj nedostatak igraca na sredini terena ne uzme danak kada je Evropa Liga u pitanju i kada na tom delu terena zaigraju malo ozbiljniji i disciplinovaniji igraci sredine terena... Smiley 1
E sad treba videti,u takvim okolnostima ja bih zrtvovao jednog spica za jos jednog igraca na sredini,isto tako je razmisljao i Antic,pa je rezultat dosao i to bas protiv jake i velike reprezentacije...Malo ta formacija sa 2 klasicna krila i dva klasicna spica deluje previse otvoreno i demode,da ne kazem prevazidjeno kada je vrhunski evropski fudbal u pitanju Smile

bas lepo receno... slzem se u potpunost...

dodao bih samo da prica sa dva spica ne pije vodu vise ni kod nas...
ja ne pamtim kad smo zadnji put imali nekog spica duze od dve sezone (ali da vredi  Smile )...  a bojim sa da gospodin koji sedi na nasoj klupi nema blage veze ko ce da mu igra u sredini, a kamoli u napadu  Smiley 1 ...
i jos nesto, zalosno je to da mi svake sezone umesto da uigravamo 11 igraca i jos dvojicu, trojicu da menjamo, mi ko za inat od svih 22 ili vec koliko njih ode, razigravamo i ugravamo.. kao da  smo po igracima neki jebeni mancester ili barsa pa prosto ne znas koga da stavis u tim jer se ne zna ko je od koga bolji  Smile ...
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia 6700
I onda opet kad ga naucimo da stoji na dve noge, prodamo ga i dokle tako? Zasto ne produzi ugovor sa Zvezdom kad su mu puna usta Zvezde, Kosova, Srbije, patriotizma? Kastiljo koji je niko i nista, je produzio ugovor kako bi pomogao Zvezdi. Zigic, koji je tada vec bio igrac koga je jurilo pola Evrope, je prosuzio ugovor, kako bi pomogao Zvezdi. A ovaj mali seronja, kad je trebalo da pokaze makar deo toga o cemu je toliko pricao, shvatio je da ipak vise voli pare. I ko je on uopste da trazi bilo sta od Zvezde? Zasto nnjemu neko da garantuje da ce da igra? Cime je on to zasluzio? Time sto mu je cale u klubu i sto je bivsi fudbaler? Ja kada sam gledao Savica na par utakmica cinilo mi se da je ubedljivo nasa najveca rupa u odbrani. Tutoric je za njega Vidic. Dobar je bio u skoku, ali to je sve.
Smile niko mu nista nebi reko da nije toliko pricao mlad je moze malo da saceka da dodje red na njega ipak je klub bio u krizi,ako ga toliko voli razumece da jos ne moze da ima vecu minutazu
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Уопште ми није јасно због чега се Бордо и Манчестер Сити интересују за Савића. Али добро, ако он тако хоће....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ma neka ide... I treba... Realno nije ni njemu Zvezda pruzila neku priliku... Kao ni gomili mladih igraca godinama unazad, nazalost to jos uvek traje...
Ово је суштина.
Иза њега не стоје Бамбалићи, Рајо, Кека и другари, него Стојић са којим се наша управа не готиви.
Није луд да остане да му пропадне каријера. Има да причају да је млад док не напуни једно 23 године, онда ће да га убаце а сви ће да очекују да игра као Видић, е па не иде то тако.
Бежи Савићу док није касно.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
i jos nesto, zalosno je to da mi svake sezone umesto da uigravamo 11 igraca i jos dvojicu, trojicu da menjamo, mi ko za inat od svih 22 ili vec koliko njih ode, razigravamo i ugravamo.. kao da  smo po igracima neki jebeni mancester ili barsa pa prosto ne znas koga da stavis u tim jer se ne zna ko je od koga bolji  Smile ...

ne, ne kod nas je obrnuta situacija..
ne znas koga da stavis u tim jer se ne zna ko je gori pa celo leto moras da trazis igrace za prvu postavu koji ce napraviti manje stete od ovih drugih  Smile e u tome je nas problem, ne mozemo da nadjemo igrace koji ce malo da grese
npr. milovanovic je najvece pojacanje, decka nema nigde najmanje gresi, nekad sutne i svi srecni, svi zadovoljni!(sudim po onom poluvremenu, nadam se da ce da bude drugacije..)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia 6700
Ma neka ide... I treba... Realno nije ni njemu Zvezda pruzila neku priliku... Kao ni gomili mladih igraca godinama unazad, nazalost to jos uvek traje...
Ово је суштина.
Иза њега не стоје Бамбалићи, Рајо, Кека и другари, него Стојић са којим се наша управа не готиви.
Није луд да остане да му пропадне каријера. Има да причају да је млад док не напуни једно 23 године, онда ће да га убаце а сви ће да очекују да игра као Видић, е па не иде то тако.
Бежи Савићу док није касно.
realno on sada ne moze da igra
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Што? Јел много лошији од Славољуба и Вилотића?
Видели смо Вилотићеве киксеве прошле сезоне, а и против Бурсе сад, о поремећеном Ђорђевићу не желим ни да полемишем. Само чекам кад ће неком да изломи обе ноге.
Ајде Вилотић је још и млад за штопера, али Ђорђевића смо морали да продамо. Мада коме кад га нико неће.
Савић не може много лошије да одигра од Ђорђевића, а можемо да зарадимо много веће паре него на Ђорђевићу.
Да је Савић одиграо колико је требао и да је био лош, ја бих сад први рекао ко га јебе. Али коју минутажу су имали млади играчи прошле сезоне? Нисмо имали прилику да видимо (не)квалитете Савића, Лазовића, Рељића, а било је прилике итекако, јер нисамо играли у ЛШ, него ЈСЛ
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Milovanovic malo gresi zato sto malo igra fudbal... Tesko nama da su nam svi igraci takvi... Samo se nadam da se to nece i dalje nastaviti... Tj. to igranje fudbala u manjoj meri....

I da shvatite jednu stvar... Taj centralni vezni mora da bude motor ekipe... Ko sto je Fabregas u Arsenalu, ko sto je Xavi u Barseloni, i da ne nabrajam dalje... Mora bre maltene najvise kontakta sa loptom bas taj igrac da ima...

Ako taj igrac ne uzme i doda 3 lopte, onda ni ekipa ne moze da igra fudbal...

I meni uopste nije jasno sto Milovanovic toliko retko ima kontakt sa loptom... Covek em zna da igra fudbal, ima solidnu neku tehniku, ima vrhunski sut, cak je i fizicki solidan, moglo bi se reci i jak, ali prosto ga nema... Dal je to zamisao trenera ili sta vec ne znam, ali je svakako steta...

Uzdam se u to da ce poceti ozbiljno da igra, i kako treba, jer bi nam to bilo mozda i najvece pojacanje...

Sto se Savica tice, ja cu samo reci kao i prosli put, da mi je krivo sto nasa deca ne dobijaju priliku da igraju, pa se onda cudimo sto nam beze iz kluba ili traze neke sulude pare po sezoni da bi igrali za prvi tim...
Ipak treba imati u vidu i da mi njega ne mozemo preterano da unovcimo... Obzirom da ima lapo lapo ugovor sa nama i Radom...

Bice valjda bolje jednog dana...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia c6
Nece biti bolje dok mi dovodimo sve te igrace koji su sa 18-20 godina otisli iz zvezde, jer nisu igrali, pa ih opet dovedemo da igraju dzabe, kad od njih nema leba. Dok je bilo dece od 18-20 godina da igraju (Stankovic BRE  SA 16 GODINA ODIGRAO 7 UTAKMICA U PRVENSTVU 94/95, Jankovic, Vidic...) mi smo bili sampioni, igrali u Evropi, bili klub koji moze da skrpi celu sezonu, a da nam ne traze da saljemo SMS-ove. Ako zvezda ne moze da istrpi dva - tri igraca od 18 do 20 godina na 10 utakmica u ovom nasem jadnom prvenstvu, pa makar i po pola sata na utakmici, onda ni ne treba da se takmici. Igramo da prodamo Slavoljuba. Adzicu odjebi!

I jos jedna stvar, kao glodari, dodje Milovanovic i mi svi srecni. Verovatno je i dalje talentovan, ko sasa ilic...
« Poslednja izmena: 20. Jul 2010, 03:04:13 od bifidus »
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.332 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.