Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 192328 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Смешно је поредити, на страну што они имају муда, жеље и пристојан менталитет.

Као кад би упоредио нашу кошаркашку репрезентацију и њихову...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
vec vidim zadnje kolo
ako mi damo 8 golova,a ovi izgube sa 3 razlike,a oni odigraju nereseno,mozemo u baraz
mi smo ekipa jaja i oraja u fudbalu mi smo taj nivo mozemo da se provucemo kroz kvalifikacije al pre da necemo i to je to
to je nasa realnost i po igracima i po struci i po mentalitetu

Ово 99%
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S

Pa to ti ja i pricam. Mentalitet. Mi imamo luzerski mentalitet. Jedini koji je to uspeo donekle da neutralise je bio Antic. Ostali nisu, ukljucujuci i mog voljenog Muslina. Jbg... A to ko gde igra meni bar nista ne znaci. Pa ko da nasi igraci igraju u nekoj Moldaviji pa da ih sprdamo. Imamo i mi doskorasnju "devetku" Real Madrida. Imamo (ok ne vise) Kolarova, koji je igrao za Siti, pa i za taj isti Inter sada igra. Tadica je htela Barselona, a ni Ajaks nije bas "mali" klub. Vecina njih igra u vrhunskim klubovima. Nije uopste u tome problem. Problem je samo u tom mentalitetu, koji je decenijama luzerski. A to se ne moze promeniti dok se ne povezu neki dobri rezultati i dok ne pocnemo da verujemo u svoj kvalitet. Zato kazem da ako bi krenuli da igramo hrabro, napadacki, da se nadigravamo, da imamo loptu u posedu, a po kvalitetu, bar u ovim kvalifikacijama to mozemo, mogli bi dosta da nabildujemo taj mentalitet. Ja ne znam da li ce Piksi u tome uspeti, ali sam 99% siguran da cemo ili igrati kako treba, ili ce on otici. Ako ode, jbg, onda znaci da nije uspeo. A ako on ne uspe, onda smo izgubili svi mi cija je to reprezentacija, jer to onda znaci da cemo jos 10 godina gledati neki hrkljus i neke kalkulacije za X u Kiseinjevu za baraz... Ovo sa Piksijem je sansa koju ne smemo da propustimo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 248
https://www.retropartizan.in.rs/2021/03/srbija-r-irska-uzivo.html

Ako nekome zatrebaju linkovi, postaviću ovde nekoliko
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 547
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 

Pa to ti ja i pricam. Mentalitet. Mi imamo luzerski mentalitet. Jedini koji je to uspeo donekle da neutralise je bio Antic. Ostali nisu, ukljucujuci i mog voljenog Muslina. Jbg... A to ko gde igra meni bar nista ne znaci. Pa ko da nasi igraci igraju u nekoj Moldaviji pa da ih sprdamo. Imamo i mi doskorasnju "devetku" Real Madrida. Imamo (ok ne vise) Kolarova, koji je igrao za Siti, pa i za taj isti Inter sada igra. Tadica je htela Barselona, a ni Ajaks nije bas "mali" klub. Vecina njih igra u vrhunskim klubovima. Nije uopste u tome problem. Problem je samo u tom mentalitetu, koji je decenijama luzerski. A to se ne moze promeniti dok se ne povezu neki dobri rezultati i dok ne pocnemo da verujemo u svoj kvalitet. Zato kazem da ako bi krenuli da igramo hrabro, napadacki, da se nadigravamo, da imamo loptu u posedu, a po kvalitetu, bar u ovim kvalifikacijama to mozemo, mogli bi dosta da nabildujemo taj mentalitet. Ja ne znam da li ce Piksi u tome uspeti, ali sam 99% siguran da cemo ili igrati kako treba, ili ce on otici. Ako ode, jbg, onda znaci da nije uspeo. A ako on ne uspe, onda smo izgubili svi mi cija je to reprezentacija, jer to onda znaci da cemo jos 10 godina gledati neki hrkljus i neke kalkulacije za X u Kiseinjevu za baraz... Ovo sa Piksijem je sansa koju ne smemo da propustimo!

Друже, ми имамо до 5 играча који су дошли, и отишли после 1-2 сезоне. Ови имају играче који су тамо по 5+ година и дају кључне голове(Манџукић, Ракитић, Модрић...) Имају боље играче, већу жељу и другачији менталитет.

А пикси је тешка превара и сам ће да оде курвински као онда Smile

Дај Боже да грешим, али тешко
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
1. Јебем вам мртву мајку, РТС, јебем вам и мајку и оца, а сестру вам натакнем на претплату.
2. Јебем вам неспособну мајку, СББ, Јунајтед Група, ко год да је власник овог говнета од С-Нове, у 2021. години нисте у стању да организујете пренос без да константно КРЧИ звук.
3. Јебем матер и мени што и даље гледам репрезентацију, не знам који ми је курац и шта уопште очекујем од ових билмеза.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
ТОООО БИЛМЕЗИ ОВИ 20 ГОДИНА НИКОМЕ НИСУ ДАЛИ ГОЛ
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
1. Јебем вам мртву мајку, РТС, јебем вам и мајку и оца, а сестру вам натакнем на претплату.
2. Јебем вам неспособну мајку, СББ, Јунајтед Група, ко год да је власник овог говнета од С-Нове, у 2021. години нисте у стању да организујете пренос без да константно КРЧИ звук.
3. Јебем матер и мени што и даље гледам репрезентацију, не знам који ми је курац и шта уопште очекујем од ових билмеза.

Ја пустио звучни пренос на флешскору док радим нешто друго

колко чујем пршти све од креативности
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Уф... Добро је. Нека држе ово до краја, довољно је, добро је. Не морамо да добијемо Португал, не очекујем чуда, само да одиграмо реално, добијемо оно што мора да се добије, а килава Ирска то јесте.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.